Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Ще има ли черен петък в лили онлайн, както преди две години?

# 601
Поръчах  от Лили в петък един комплект с душ гелове на IDC institute beauty and skincare, /за пръв път виждам марката/ в петък, и дойде вчера, Каква голяма и приятна беше изненадата ми, когато освен комплекта имаше и плик с подаръци от Лили. В него имаше следното - омекотител 250 мл на Семана, една капсула за пране на Персил, един бр.цветоулавящи кърпички, едно хапче за съдомиялна машина, кремче против бръчки 25 мл на Сапунена работилница, червило в червен цвят, малко мострено червило на Мейбълин - матово, мостричка на гел крем за лице и мостра на шампоан и балсам. Останах очарована, браво на Лили дрогерия за жеста.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 06:46 от Lioness77

# 602
Не мисля. Те тогава така се опариха, че май не им се занимава повече. Тези, които поръчахме, помним за какво иде реч...
Та миналата и тази година залагат на черен ноември с някакви отстъпки/подаръци, което пак не е лошо...

# 603
И аз да кажа, колко съм доволна от Лили. Направих поръчка в събота и статуса ми стоеше в "чакащ". Но въпреки това днес дойде. Имам торбичка с подаръци : пелерина фризьорска на лореал, омекотител семана, капсула за съдомиалня, капсула персил за пране, червило малко мейбълин, крем за бръчки с бакучиол, мостра хидратиращ крем, мостра голяма шампоан и балсам не помня марката. Не знам ппдаръците дали не зависят от сумата на поръчката. Моята беше за близо 70лв.

# 604
Не знам дали е от сумата, но имах случай да поръчам един лак за нокти беше намален от 8лв на 1,49лв, използвах си и цветенцата и сумата за плащане беше 39стотинки. Добавяме беплатната доставка до box now, в кашончето редом до лака за нокти имаше капсули за пране на савекс, едно пакетче с 5 капсули.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 22:56 от dani-ela-80

# 605
  • Варна
Писах им аз имейл, светкавично отговориха. Очаквам до края на седмицата да я получа все пак.

# 606
  • Плевен
Не мисля. Те тогава така се опариха, че май не им се занимава повече. Тези, които поръчахме, помним за какво иде реч...
Та миналата и тази година залагат на черен ноември с някакви отстъпки/подаръци, което пак не е лошо...
Какво се е случило?

# 607
Стана мармалад , не бяха готови за наплива и някои бора не си получиха поръчките.

# 608
Не някои хора, а много, много хора не си получиха стоките, въпреки че много чакаха....
Не искам да си спомням, защото бях поръчала някои неща за подаръци.

# 609
Аз бях от тези, които си получиха пратките, имах липсваща само някаква маска за лице. Но кампанията беше много недомислена и ако отново смятат да я правят по
този начин, по-добре да пропуснат.

# 610
Напливът беше разбираем, нали бяха сложили 50 процента намаление на всичко. Но явно електронният им магазин не отчита наличностите в реално време или знам ли кое недонаправено, много хора се оказаха с поръчани продукти, които после не получиха че всъщност били изчерпани. Съответно вече баха пропуснали намаленията по другите магазини за да си ги поръчат поне от другаде. Мисля че компенсораха хората с такива поръчки с купон за намаление, но излагацията си остава и се помни.

# 611
Дами, препоръчайте ми насипна матираща пудра, с която гримът ми да издържи цял ден. Кожата ми напоследък е супер мазна... Имам Aura Shine Killer, но тя пък не става за вечерни излизания, защото се получават отвратителни бели петна при снимки със светкавица. Заглеждам тези на Catrice и Revolution, но съм много объркана какво да купя, защото за пръв път ми се налага да се справям с толкова мазна кожа Angry Фон дьо тена ми се свлича и накрая на работния ден е някакъв ужас.

Скрит текст:

# 612
# 613
# 614
Да, и двете ги имам и са матиращи.

Общи условия

Активация на акаунт