Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Вчера в темата за евтините козметични продукти дадох акъл за крем за ръце, а се оказах вкъщи само с два, почти изхабени. Мислех, че съм си взела от България този с ванилия и оризово мляко на pnp, но прерових всичко и го няма. Имам само едно мини на treaclemoon (не лош, но оставя мазен филм, ако сложа повече от една капка) и един pnp с бисквитки, почти привършен. Та...
Препоръки за ухаещ, бързо попиващ крем, овлажняващ също. Ароматът ми е много важен. Нютроджина са хубави, но откъм аромат ги няма никакви. Или бъркам?

# 481
Виж на Nuxe дали ще ти хареса аромата,, свеж е, не сладък. Иначе попива бързо, хидратира, особено за кожичките е много добър. Не е за супер суха кожа, за лято е добър

# 482
Препоръки за ухаещ, бързо попиващ крем, овлажняващ също. Ароматът ми е много важен. Нютроджина са хубави, но откъм аромат ги няма никакви. Или бъркам?
Neutrogena не е много бързопопиващ и да, няма аромат. Въпреки това е за мен е един от най-добрите. Мажа вечер преди да си легна. През деня извън къщи някой по-лек, сменям ги, нямам фаворит, харесвам с козе мляко.

# 483
Фрау, по-хубави от pnp като аромат не съм намерила за толкова години. Обожавам ги, че дори май са и българска марка.

# 484
  • Deutschland
Български са и нямам достъп до тях. Търся алтернативи от ДМ.

# 485
Фрау, в Германия имаш ли достъп до тяхното Нотино да ти предложа един страхотен лосион за ръце?

# 486
  • Deutschland
Да. Ще ти бъда благодарна ☺️

# 487
Кремове е на PNP има ли ги в ДМ или Лили ?

# 488
  • София
Кремове е на PNP има ли ги в ДМ или Лили ?

Не съм ги виждала там. По-скоро в квартални парфюмерии. В Тити ги има.

# 489
И аз използвам PNP, страхотен аромат, има ги в Т-маркет, магазини Финес (Враца и Монтана).

# 490
Да. Ще ти бъда благодарна ☺️
Моят е този https://www.notino.bg/souletto/orientalism-hand-lotion-khidratir … a-rce/p-16111355/
тук е изчерпан, но има и друг на марката https://www.notino.bg/souletto/ , купувала съм и от белия. Първо са страхотни за подарък, защото са в кутии и изглеждат много луксозно. После шишето е стъклено, а помпата метална. Цената е без коментар. Лосионът е страхотно ароматен и хидратиращ. Миналата година подарих на приятелки 4 такива комплекта на лосион и течен сапун, всички бяха възхитени.

# 491
Отзиви за този продукт 🤔

Някой май търсеше душ гел на балея с лимон и ванилия видях на рафтовете такъв.

# 492
Гледам, че пептидния серум на дори е намален в лили този месец. От ползвалите го, какво ви е впечатлението от него?

# 493
  • Deutschland
Dia4ti, благодаря. Ще си взема и ще взема и за коледен подарък по натам за луд фен на кремовете за ръце 😉.
В ДМ тук са заредили парфюми на Буржоа, много се надявам да пуснат и душ геловете им, от едно време съм им фен.

# 494
Ето ги
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт