Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Анастасия, нямам го 😟
Но в ТикТок и Ютуб е пълно с клипчета в които ги показват. Много ми харесаха, затова поръчах.
Ще суочна като дойдат😂

Другите неща от серията не ми допаднаха толкова и не съм ги поръчвала.

# 541
  • София
Ето какво са пуснали в ДМ на Балеа:

# 542
Това от някои Инстаграм пост ли е? Бих последвала подобен профил ако споделите линк към акаунта. Мерси Simple Smile

# 543
Сторита от техния инстаграм профил са снимките

https://instagram.com/dm_bulgaria?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Това от някои Инстаграм пост ли е? Бих последвала подобен профил ако споделите линк към акаунта. Мерси Simple Smile

# 544
Благодаря 🌺🌺🌺

# 545
  • София
Здравейте! Търся хубав руж - да е в розовата гама, да има блясък (като хайлайт) и да е сравнително траен, не да подновявам на 2 часа Simple Smile Досега ползвах на MAC, но свърши, а не искам да инвестирам таква сума точно сега Wink
Hot Mama, често го има намален в Нотино, аз съм много доволна.
Има дискретен блясък и е универсално розово.

Аз си търся матов руж пепел от рози. Дали в Лили и ДМ ще намеря нещо подходящо. Чудя се.

# 546
  • Варна
Момичета, получих нотификация от приложението в DM че имам талон за РД. В приложението също, натиснах бутон "към подаръка" и талон няма

# 547
  • In The Middle Of Nowhere
А някой получил ли е мейл, че ще получи четка за руж от една кампания, която имаше наскоро? Ако сте се включвали разбира се. Получих мейл, но е странно написан, като от бот. Ще получа четка за тест до 8.12, но звучи все едно да я пробвам и да я върна. .. Е сигурно не така, разбира се🙂 Пък няколко седмици след това ще ми пратят линк за оценка. Интересно дали въобще ще ми пратят нещо.

# 548
Момичета, получих нотификация от приложението в DM че имам талон за РД. В приложението също, натиснах бутон "към подаръка" и талон няма
При талоните няма ли го?

# 549
Здравейте, пробвали ли сте този комплекс от витамини, имате ли отзиви?

# 550
Какви са ви впечатленията от пените за коса на sayoss? Аз като цяло нямам добри такива, за които и да е дрогериини пени, които съм ползвала преди години. Предимно на тафт са били.

# 551
Какви са ви впечатленията от пените за коса на sayoss? Аз като цяло нямам добри такива, за които и да е дрогериини пени, които съм ползвала преди години. Предимно на тафт са били.
Любими са ми, особено thick варианта. Скоро не съм я купувала, аз съм с тънък косъм и много добре го уплътнява и дава обем.
Иначе аз нямам нито една пяна използвана докрай, по някаква причина всички се втечняват в един момент и ги хвърлям.

# 552
И моята е тънка. Какво пише на флакона, да я открия? (В сайта на дм, не откривам продукт с такива характеристики).
Иначе два вида лак съм ползвала и са ми харесвали и двата. За това се замислям и за пяна тяхна. Отделно , че съм ползвала маски и балсами и повечето са ми били приемливи техни. Преди години, когато се боядисвах, ползвах тяхната безамонячна и също бях доволна. Това е може би марката, от чиито неща, които съм ползвала съм оставала предимно доволна.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 13:51 от mountain_crystal

# 553
И моята е тънка. Какво пише на флакона, да я открия? (В сайта на дм, не откривам продукт с такива характеристики).
Иначе два вида лак съм ползвала и са ми харесвали и двата. За това се замислям и за пяна тяхна. Отделно , че съм ползвала маски и балсами и повечето са ми били приемливи техни. Преди години, когато се боядисвах, ползвах тяхната безамонячна и също бях доволна. Това е може би марката, от чиито неща, които съм ползвала съм оставала предимно доволна.

# 554
  • Light of Zartha
Тази пяна на каква коса я слагате? Става ли за права коса? Може би е глупав въпрос, но майка ми е с чуплива коса и слага, а аз съм с права и без обем и търся нещо, което не утежнява косата.

Общи условия

Активация на акаунт