Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ха, мерси за информацията Simple Smile
Наскоро се чудих на една "хидра нещо си" и реших, че от нея ще лъсна още повече.

# 616
Наскоро се чудих на една "хидра нещо си" и реших, че от нея ще лъсна още повече.

На Дъглас ми е любима, още с докосването на четката по лицето се усеща хладно и мокро усещане, но ефекта е уао от нея. Няма брашно, изкуствено усещане, а матира същевременно.

# 617

На Дъглас ми е любима, още с докосването на четката по лицето се усеща хладно и мокро усещане, но ефекта е уао от нея. Няма брашно, изкуствено усещане, а матира същевременно.
Аз пък все я мислих за озаряваща. А как се държи върху фдт, който не е матиращ?

# 618
Върху Ланком tient idole съм я ползвала, него не бих го определила за матиращ, стои съвсем естествено лицето. Ефекта, който на мен ми харесва не е безжизнено, набрашнено лице, а естествен вид. Матира по естествен начин тази пудра.

# 619
  • София
Преди време питах за издръжлив и траен молив за устни, защото при мен моливите не се задържат дълго време без да се налага леко да ги подновя. Ползвах до сега на Аура, хубави са, автоматични и имат голям избор от цветове, топли, студени. Обаче преди няколко дни си взех молива на NL 01 и е голямо попадение за мен, доста е издържлив.  Комбинирам го с матово червило на Аура, защото тези на NL, колкото и да ги харесвам, не ми пссват като цвят.

# 620
0Кожата ми напоследък е супер мазна... Имам Aura Shine Killer, но тя пък не става за вечерни излизания, защото се получават отвратителни бели петна при снимки със светкавица.
Пробвайте да се напудрите преди да нанесете фондьотена, вместо след.

# 621
Преди време питах за издръжлив и траен молив за устни, защото при мен моливите не се задържат дълго време без да се налага леко да ги подновя. Ползвах до сега на Аура, хубави са, автоматични и имат голям избор от цветове, топли, студени. Обаче преди няколко дни си взех молива на NL 01 и е голямо попадение за мен, доста е издържлив.  Комбинирам го с матово червило на Аура, защото тези на NL, колкото и да ги харесвам, не ми пссват като цвят.

Моливите на NL са си топ находка.
Цвят 01 в комбинация с червилото им в цвян капучино е много добра комбинация, винаги когато ги нося заедно ме питат с какво червило съм (и аз като инфлуенсърите 😂)

# 622
Дали още е активна кампанията на Лили с подаръците към поръчката и на каква стойност трябва да бъде тя?

# 623
Само за миналата седмица беше.

# 624
Ох аз нищо не бях поръчвала от черния петък в Лили, но и аз помня каква лудница беше из форума с него🙈😂

Аз сега взех да пробвам от матовите червила на Lollipop cosmetics и Таня Христова. Много прилича на червилата на NL, но има един цвят който адски много ми допадна и реших да взема едно, така и така има намаление.

# 625
Само за миналата седмица беше.

Жалко, благодаря! Simple Smile

# 626
  • Deutschland
Добро утро, момичета. В ДМ дали се намира нещо за стрии? Не за мен, а за 19 годишната вкъщи. Нищо не ми идва на ум.

# 627
  • Пловдив
Добро утро, момичета. В ДМ дали се намира нещо за стрии? Не за мен, а за 19 годишната вкъщи. Нищо не ми идва на ум.
Не е от dm,  но пробвайте с това: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010013686

# 628
  • Deutschland
Благодаря. Има го Bio oil в ДМ при нас и преди време съм го ползвала. Не се сетих за него.

# 629
На palmers маслото съм ползвала дават го за стрии ,без да ти пука че е за бременни ..

Общи условия

Активация на акаунт