Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 327
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
В дерма акт са пуснали за петъчно намаление мезо на RRS, 480 лв за четири процедури. Струва ми се много евтино . Това същия скинбустер  ли е за който говорите по- назад в темата?

# 421
  • София
Не, промоцията е за мезотерапия, обсъждаше се скинбустера.
Скинбустера го има в пакет със Скулптра за 1000лв.

# 422
Здравейте! Имам тежко лице с свличане в долната част, така наречения тип булдог. Моля за препоръки за контуриране на тази част, преди да прибегна към скалпела. Правила съм конци, разграждане с липолитици, Hifu - всички без резултат. В момента съм в размишления за Морфеус, но дали няма да се поредните пари, хвърлени на вятъра....
P. S. На 40 години съм.

Според мен Морфеус ще даде резултат. Но си няправете и консултация
Направих консултация , но впечатленията ми са , че всеки предлага това , с което разполага , като уреди. Може ли да споделите при вас какъв беше възстановителният период (след колко време можехте да се появявате пред хора Simple Smile)
Благодаря Simple Smile
Около седмица някъде.

# 423
Някой правил ли е карбонов пилинг в Дерма Акт и като цяло какви са ви впечатленията за него?

# 424
  • София
На мен ми го препоръчаха при последното ми ходене за скинбустер. Би трябвало да освежава кожата и да влияе добре на порите и без възстановителен период. Дано да не е като нищоправещия при мен Genesis, мисля да пробвам.

# 425
Здравейте!Следя темата отдавна и най-накрая се престраших да питам.Имам увисване в средна част и назолабиални изразени гънки.Интересувам се от Sculptra и HArmonica.Четох,че не се препоръчва на лица със склонност към белези,а аз съм точно такъв случай. Каквато и интервенция да правя се получават белези и сраствания.Има ли дами,които да са поставяли някой от двата продукта със склонност към сраствания и дали са имали проблеми. Много ми се иска да направя нещо за лицето си,но ме е страх да не стане нещо необратимо.

# 426
Здравейте момичета, в понеделник правих абдоминопластика, с лиросукция на мастни депа отзад за оформяне на талия.Доктора каза че са отстранили общо 4кг кожа и мастна тъкан.Интересното е че излязох с 3кг. повече от болницата,краката и дупето ми са огромни...почти двойни бедра, нещо като отток ли е, натрупана лимфа ли и аз не знам.Док. ще отсъства 1 седмица и бих се радвала ако някой се е сблъсквал с нещо подобно , да даде съвет.

# 427
  • Sunshine state
По мое мнение няма как да не си подута от процедурата, все пак е доста инвазивна, правили са ти вливки, натрупала си течности, да си време да се пораздвижат нещата и да заздравеят. Аз не съм експерт и нямам представа дали това е ок. Не може да те оставят така дори и докторът да е в отпуска, свържи се с клиниката и отправи въпросите си и притесненията си към тях, трябва да има някой там, който да може да те погледне. Успех! 🌺

# 428
  • София
Някой правил ли е карбонов пилинг в Дерма Акт и като цяло какви са ви впечатленията за него?
Гола вода Simple Smile Не си заслужава парите.

# 429
  • София
Мерси, Rima. Ще си го спестя значи. Подобни отзиви за карбоновия пилинг имаше из фб групите, но от derma act казаха че техния апарат е последно поколение и много добър.

# 430
Дерма акт са пуснали 40% намаление на някои процедури между 17 и 26 ноември.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 12:22 от monii

# 431
  • София
Мерси, Rima. Ще си го спестя значи. Подобни отзиви за карбоновия пилинг имаше из фб групите, но от derma act казаха че техния апарат е последно поколение и много добър.

Ако търсите нещо леко, но с водим ефект препоръчвам този пилинг. Правят се 4-5 процедури

https://biorepeelcl3spain.com/#see-all-products-section

# 432
Здравейте , от доста време искам да сложа филър в брадичката и може би се спрях на Дерма Вита д-р Светлана Панаьотова ,ще се радвам да чуя Вашето мнение 😊

# 433
Здравейте , от доста време искам да сложа филър в брадичката и може би се спрях на Дерма Вита д-р Светлана Панаьотова ,ще се радвам да чуя Вашето мнение 😊
Аз съм слагала при д-р Ганчеви и съм страшно доволна. Аз ходя в кабинета им в Пазарджик, но видях реклама, че вече приемат и в София. Ако искате мога да ви дам телефон за връзка.
А аз да питам - моля за мнения и впечатления за PRP терапия за коса за сгъстяваненакосата?

# 434
Здравейте! Къде във Варна бихте ми препоръчали да отида за процедури като микронидлинг и мезотерапия? Иска ми се наистина опитен специалист, който разбира от работата си. Има толкова студиа без никакви препоръки или отзиви за тях, че се изгубих... Благодаря! Simple Smile))

Аз също се присъединявам към този въпрос за гр. Варна, като искам добавя и върпос за Hifu. Отпускане на бузи, двойна брадичка и т.н.необходима ми е подобна процедура, но не зная къде да отида, чета различни отзиви, едни доволни, други със съсипани лица, очевидно зависи от опитността на лекаря и разбира се от апарата. Къде има такива апарати, които не са от Али експрес и лекар, който в зависимост от спецификата на кожата, мазнините и подкожната тъкан може да работи с правилни настройки и да го направи както трябва, съзнателно и с опитност за решаване на проблема, а не просто да прибере едни пари.
Също някой може ли да сподели мнение за AccentPrime, пак вид лифтинг?

Общи условия

Активация на акаунт