Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 123
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
Вмъквам се по терлици в темата ..забравих вчера да питам и за да не звъня отново в салона, знам че тук ще получа адекватно мнение Simple Smile Вчера бях на мезотерапия късния следобед , днес лицето ми е все още червено и на места доста…леко неприятно ми е на допир, но утре съм на работа и не бих искала да личи…Та въпроса ми е мога ли да сложа ББ крем, понеже той ще е напълно достатъчен …Или не бива нищо да се нанася на лицето?
Благодаря предварително!
Здравейте, с вв крем не би трябвало да е проблем.
Може ли да споделите какъв продукт ви сложиха?
Аз съм си слагала един път бустер на швейцарска марка, но много ме боля и не повторих. Имах само две, три синини от боцканията.
Все още търся ефект на " свежо подхранено лице", което се постига без филъри. На 43г. съм и ходя само на остеоестетика на лице.
Привет, чак сега влизам в темата …Сложиха ми някаква ампула съдържаща хиалурон и комплекс от пептиди, повлияващи фини линии, пигментация и фотостарение. С повдигащ ефект ..Марката мисля че беше Филорга без да съм сто процента убедена …защото имаше много видове и всички ги четох и това избрах …

# 511
З

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 11:51 от museto

# 512
_BumbleBee_,
Има ли ефект?

# 513
Ами само една единствена процедура не оценям сякаш разлика..Забелязах обаче, че имах на места пъпчици, които бяха просто като надигнати, и неможех да изчопля …сега ги няма . Но повдигащия ефект очаквам да е поне след 2 процедури. Ще правя 15 дни след тази , още една . Така ми каза за по-бърз ефект .

# 514
Момичета, много ми харесва glow ефекта, който се получава веднага след процедурата hydrafacial. Чудех се как мога да го постигна сама в домашни условия - маски, уред, какво? Ако не колко често може да се прави процедурата, без да си навредя на лицето Simple Smile

# 515
  • Plovdiv
Здравейте!
Влизам с един въпрос!
Преди 2 години си направих процедура с Ялупро.Беше по препоръка на лекаря,не по мое желание или изискване!
Все още се чудя дали цената беше коректна!Сега ще обясня колко платих и за какво.
Значи -2 ходения през месец,убождане в лицето предимно в средната половина,без чело.Незная колко ампули и колко милилитри,не съм видяла,нито ми е било показано.За всичко цената беше 1000лв.
След което прочетох като реклама на ялупро че за тази цена -терапиите са 3 като също влиза и маска за лице в тази цена.
Спорет вас коректна ли беше тази цена, която платих или...повече да не ходя там.....

# 516
Има мисля в Alex press подобри уреди. Около 600 лв са. И аз мислех да купувам,но се отказах.

Аз искам да споделя отзиви. Не мога да преценя дали от Хармониката или от микронидлинга, или комбинацията от двете, обаче кожата ми толкова много се уплътни. Като си мажа кремчетата вечер и просто усещам как има нов колаген и то доста сериозно количество. Плътна и стегната, отделно ми стана и гладка като порцелан (но това е и от is clinical active серума, вълшебен е).
Подозирам, че е от Хармониката, но имам чувството, че микронидлинга някак допълнително стимулира самия продукт да се разгърне скорострелно, от микроубожданията.
Тоест, за мен рецептата е Хармоника и после след месец курс с микронидлинг.
Аз мислех догодина, вместо Morpheus8 до пробвам за стягане на кожата Sculptra, понеже Morpheus-a много ме боли вече. Миналия път направо щях да припадна от болката. Док казва, че е защото вече имам доста нов колаген и самата кожа е плътна и затова така се усеща по-болезнено. Ама май няма да издържа друга процедура, а упойки не искам да слагам. Обаче, така като гледам.с Хармониката, май няма да има нужда, защото явно се оказва, че тя стяга кожата и "прави" колаген не само там, кэдето е поставена, ами навсякъде.
Ще преценя за догодина дали ще е Хармоника или Scupltra, но така, като гледам, с тези резултати и продукти, догодина ще ми трябва само ботокс и 1-2 Хармоники (Scupltra), плюс някой бустер за освежаване/запълване на хлътвания, нищо друго. Все повече усещам и се наслаждавам на резултатите от ранната превенция и всяка година давам все по-малко пари, което е основното.

# 517
  • гр.Видин
(но това е и от is clinical active серума, вълшебен е).
От къде го поръчахте?

# 518
  • при Arctic Monkeys
Здравейте!
Влизам с един въпрос!
Преди 2 години си направих процедура с Ялупро.Беше по препоръка на лекаря,не по мое желание или изискване!
Все още се чудя дали цената беше коректна!Сега ще обясня колко платих и за какво.
Значи -2 ходения през месец,убождане в лицето предимно в средната половина,без чело.Незная колко ампули и колко милилитри,не съм видяла,нито ми е било показано.За всичко цената беше 1000лв.
След което прочетох като реклама на ялупро че за тази цена -терапиите са 3 като също влиза и маска за лице в тази цена.
Спорет вас коректна ли беше тази цена, която платих или...повече да не ходя там.....
Аз правя класическото ялупро, което е на 250 на процедура. Има други по-силни, които са на 300 мисля. Цената е за 3 мл. И по-силния продукт да са ви сложили, това не е цена за 2 процедури. Боде се навсякъде, включително и очи, аз за това го правя основно.

# 519
Здравейте
След Jalupro или Juvelook около очи получавате ли синини,подуване?на следващия ден може ли да се покажа пред хората🙂
Кое от двете препоръчвате и сте доволни за освежаване на околоочната зона?

# 520
Какъв ефект има за очи?

# 521
Здравейте
След Jalupro или Juvelook около очи получавате ли синини,подуване?на следващия ден може ли да се покажа пред хората🙂
Кое от двете препоръчвате и сте доволни за освежаване на околоочната зона?

Периодично правя Juvelook, от началото на годината до момента имам 3 или 4 процедури. Много добре се отразява на очите ми, които са хлътнали с тъмни кръгове. Първият път получих подуване, което отшумя за два дни. След този случай ми слагат противоалергично и нямам проблем.

# 522
  • Plovdiv
Здравейте!
Влизам с един въпрос!
Аз правя класическото ялупро, което е на 250 на процедура. Има други по-силни, които са на 300 мисля. Цената е за 3 мл. И по-силния продукт да са ви сложили, това не е цена за 2 процедури. Боде се навсякъде, включително и очи, аз за това го правя основно.

Потресена съм как лекар-дерматолог може да стигне ниво на най-обикновен мошеник.Искам да кажа че това беше лекарски кабинет,намира се в огромен медицински център,и говорим за лекар-дерматолог,а не някой съмнителен салон със съмнителна репутация.Честно казано още тогава ми направи впечатление,че говори с недомлъвки и не обяснява,сякаш вадя думите с ченгел.
А това ми беше първата иглена процедура в живота,ясно е че нищо не разбирам,не знам имена на продукти и цени и т.н.обаче трябва ли да се лъже така нагло неразбиращи като мен.

Момичета,искам да ви кажа че днес ми направи комплимент за лицето съвсем случаен човек докато пазарувах-коментара беше дали съм си правила някаква процедура защото лицето ми изглеждало много свежо!Боже!За първи път получавам такъв комплимент,явно парите които съм дала за процедури не са на вятъра,хаха..толкова ли съм била сбръчкана ,че чак на продавачите им прави впечатление моето лице.Изумих се ,че в такива детайли те наблюдават докато си пазаруваш.....Приятно е да ,да получваш комплимент,но от случайни хора е много странно за мен...

КРР интересно ми беше да те прочета за Хармониката,и аз ще споделя след време за моята какво се случва.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 18:25 от Penelope77

# 523
Каква е цената на Хармониката и само една процедура ли се прави? Извинявам се, но съм пълен лаик, а от известно време само хубави неща чета за нея.

# 524
Слагали ли сте Ellance  и какво ви е мнението? Доволни ли сте? Каква е разликата с Хармоника например?

Общи условия

Активация на акаунт