Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 070
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
При мен Михайлов постави ботокс по линия но косата, на чело и гневна бръчка + филъри в темпорална зона и ефектът е доста добър.
Да, и за мен ботоксът не означава да си с вкаменено лице, но мимиката на 3ти месец е доста лека и определено има естествено изглеждаща разлика в положителна посока спрямо това, което беше. Имам много активни мускули на лицето.
Попаднах на интересно мнение за ретуша, че в световен мащаб започва да отпада, а протоколът ще се промени с увеличение на единиците. Ако не се лъжа,  беше в интервю с Георгиевски

# 556
Интересно, и около носа ли ти сложи?

Да и около носа. Но около носа и очите, ми го сложи повърхностно, за да не стане изкуствен ефект, защото ако е по-дълбоко и си личи, при усмивка.

Иначе и на мен Георгиевски ми каза, че ретушът все повече ще отпада, за сметка на повече единици, но сега си бях. Сега ми сложи по протокол (64 ли беше). Нещо, обаче не ме е хванал след ретуша ва едно място на челото и утре ще ходя пак да ме боцне леко.

# 557
Никакво отслабване на мускулите на лицето не регистрирам с напредване на годините и въпреки ботокса,който поставям от доста години. Толкова силна мимика имам,че на 4 месец всичко си е отминало и съм готова за нова доза,но правя на петия месец. Над 50 съм.Никога не ми е ставало каменно лице от ботокс,даже все ми е недостатъчно релаксирано.
Само вистабел съм слагала,вече искам да пробвам друга марка,някакъв нов чакал одобрение за България.

# 558
От личен горчив опит разбрах, че инжектирането на ботокс изисква доста добри познания от страна на лекаря и не е за подценяване процедурата.Харесвам се с ботокс и 2-3 пъти годишно слагам.Но последните два пъти резултатите са плачевни - паднали клепачи, отоци в околоочната зона, още по-подчертана гневна и изобщо състарен и изморен вид вече един месец.
В издирване съм на добър на ботокс лекар във Варна.Чудя се дали да не отида при д-р Михайлов в Скинлайн, когато идва...

# 559
От личен горчив опит разбрах, че инжектирането на ботокс изисква доста добри познания от страна на лекаря и не е за подценяване процедурата.Харесвам се с ботокс и 2-3 пъти годишно слагам.Но последните два пъти резултатите са плачевни .
В издирване съм на добър на ботокс лекар във Варна.Чудя се дали да не отида при д-р Михайлов в Скинлайн, когато идва...
ти не ходеше ли при Савченко,от кого си с горчивия опит?

# 560
  • София...........
Аз само веднъж съм слагала ботокс при д-р Михайлов юни месец. Независимо моите 51 години и няколко дълбоки бръчки челото се почти изглади и си имах лека мимика и наистина бях много красива Simple Smile За съжаление Док беше прав , че ме държа само 3-4 месеца след което реших да изчакам още няколко и след НГ отново съм при него. Ще трябва преди това да направя още едно CO2 и може би пак един PRF???

# 561
  • София
(но това е и от is clinical active серума, вълшебен е).
От къде го поръчахте?
Придвижвам въпроса

# 562
В клиника “Дерма акт” се продава тази козметика (is clinical), но не знам дали може да се поръчва по телефона или само на място се купува.

# 563
  • при Arctic Monkeys
Вчера направих втора ялупро. Доста хубава терапия, но поне при мен доста болезнена. Лекарката вместо да ме успокои и да е по внимателна, започна да ми се кара, че изпитвам болка...

# 564
Карма, 😳😱

# 565
Карма, къде и при кого прави Ялупро?

# 566
  • при Arctic Monkeys
Скин лайн Варна, където се зарекох да не стъпвам, ама моята лекарка в моя град нямаше никакви свободни часове. Та, голямо хокане падна първо защо съм избрала тази процедура и защо си я причинявам, като не търпя на болка /което не е вярно/, кожата ми била добре и нямало нужда. Започна да боде много бързо, така трябвало..Направо  звезди ми се видяха... а аз съм свикнала и дори моята ми прави устните без обезболяване почти, но това си беше инквизиция.
Иначе процедурата ми се отразява супер, зоната около очите се освежава, и кожата като цяло, така че я препоръчвам, това ми е втора поред, полза имаше още след първата.Води се колагеностимулираща. Даже бих казала, че ми влияе по-добре от Реденсити 1.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 12:24 от karmacoma

# 567
Ох, и аз съм с голямо разочарование от Скинлайн Варна.3-4 пъти съм ходила само, но не става и не става...

# 568
И на мен Jalupro процедурата ми се отрази изключително добре. Имаше доста по-голям ефект от очакванията на докторката. Болеше по-силно само в зоната около носа но само за кратко, докато приключи с убождането и имаше едно хрущене, за което ме предупредиха че е стряскащо, но нормално. В горната част на лицето не беше болезнено.

# 569
  • Plovdiv
Ох, и аз съм с голямо разочарование от Скинлайн Варна.3-4 пъти съм ходила само, но не става и не става...

аз съм ходила няколко пъти,но не мога да изтърпя надменното отношение на рецепционисти и ми идва в повече това поведение и зарязах последните 2 процедури ЛПЖ за които бях платила.Чудя се там само кинозвезди и известни манекенки ли ходят?Като гледам сградата ,тавана ще им се срути на главите,ама нищо де-те са Голямата работа...

Общи условия

Активация на акаунт