Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните усещания при ниско разположен плод?
Какви са препоръките за бременни с ниско разположено бебе?
Какви са потенциалните странични ефекти от магнезиевите вливания по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните усещания при ниско разположен плод?
-
Какви са препоръките за бременни с ниско разположено бебе?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от магнезиевите вливания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за витамини B12 и D по време на бременност?
-
Какви са нормалните показатели за тегло на бебето през различните седмици на бременността?
И аз съм в 32 г.с. и като чета как зачестяват разни "проблемчета" направо ме стяга и мен корема. При мен малко се поуспокоиха болките ниско долу, но все пак си лежа. Шийката ми точно преди да започнат тези болчици беше 3.7 см. и се надявам да си стои така. Но нищо не мога да си свърша вкъщи. Добре че е мъжа ми, който работи нощно време и като се наспим към 13 ч. ми е от голяма помощ.
И аз си мечтаех за 3 деца, но едва добутах до 1 и на моите години и с моите проблеми второ едва ли ще имам, за съжаление.
много хубаво, че ще си имат братче 
къпахме си го директно с душа. В началото аз го държах, а ММ с душа отгоре. Други къпят с канче. Просто това е нещо, което ще си нагласите според вашето удобство.
Днес ще наваксвам с пазаруването. В една група видях, че има 2 активни кода за ненамалени продукти в Озон, а те нали имат и бебешка секция. Ако някой е решил да купува нещо от там, кодовете са Bebemania15 за секция Мама и бебе и Bebemania10 за козметика. Снощи видях, че работят, но не знам до кога.