💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 009
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 745
Гатьо е барометър в племената. Определено ако на някой нещо му куца ще го види и посочи веднага.

# 2 746
  • София
Не са вкарвали обаче толкова късно нов играч.

ЧакалКаст с новия си седмичен обзор.
При Чакала и Аквамена, гост е 10 от 10, Стратимир.

# 2 747

Това с “новата“ съм го изпуснала. КАжи честно! Joy
Ми а де! Много се надявам да не е истина, но просто не мога да се сетя за някакво логично обяснение на думите на Дунев. Ще е чутовна глупост, ако вкарат външен човек, докато тези на Чистилището берат душа. А и никак няма да е честно за новия да влезе по средата на формата. Ако е Пенелова, много ще ме е яд, че така я прецакват и й съсипват цялото участие.

Ох, 5 пъти го връщах, и двамата с мъжа ми чуваме, че вика ,,стълбата,, 🙄🙄🙄 сигурни ли сте, че е НОВАТА? А и не мисля, че Дунев би използвал това обръщение към дама, дори и да й е забравил името….

# 2 748
Ура за Морунов.
Имат време да влязат във форма с Андрей.

Да вкарат всички от Светилището, а не нови от резервите.
От тъпо по-тъпо.

# 2 749
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Естествено, че съсипват участието ѝ, тя и мишена ще стане веднага, въпреки, че е силна, Мартин е хищник,  Дунев и той, как ще се впише при тях! Дано не е точно това момиче, защото остави страхотно впечатление на подготвен и можещ състезател.
Абсолютно е така! Гледам, че много хора сме на това мнение и сме писали почти едно и също едновременно. Hug

Реално тя би била мишена винаги, в което и племе да влезе, просто защото е нов човек, съвсем нормално. Но затова е нечестно, защото Пенелова заслужава да е пълноправен участник, да започне наравно с всички в нов сезон и да има равен шанс с останалите. Много е добра, за да й съсипват потенциала като запълваща овакантени места. И без това на продукцията им е трудно да намерят стойностни състезателки от женската аудитория, ще е грехота да опропастят възможностите й по този начин.

Ох, 5 пъти го връщах, и двамата с мъжа ми чуваме, че вика ,,стълбата,, 🙄🙄🙄 сигурни ли сте, че е НОВАТА? А и не мисля, че Дунев би използвал това обръщение към дама, дори и да й е забравил името….
Дано си права и ние не сме чули добре! Сега ще отида и аз да си го върна.

# 2 750
  • Другата България
Ясно, аз съм гледала сезон 1 и миналия. Там нови участници нямаше. И въпреки това продължавам да смятам, че това е крайно некоректно и към тях, и към вече влезлите. Особено сега, с тази гавра към и отпадналите, и останалите в Чистилището. Ами, да вкарват и Теодор, и Венци, тъкмо ще запълнят бройката, а после ще се наложи да отпадат по двама на епизод. Но то така или иначе с постоянно щъкащите лекари “на терен“ това предположение не е химера, дори е преДложение.

# 2 751
Според мен мъж и жена нови ще вкарат при Старейшините

Защо?Нали харесвахте Мишо;)

# 2 752
Мери за същата. Поне от промото с това впечатление останах. А на Морунката точността е пословична. За който е гледал Сезон 3. Искаше ми се поне Пламен от Сезон 1 да поканят... Ама няма да е.
Следват в съботите да видим Ваня, Стратимир, Алекса. Другите не ги помня.

# 2 753
  • София
Иначе ужасно, че Крум ще крампира точно в морето. На мен ми се е случвало и то бях доста навътре зад шамандурата. Просто се отпускаш и чакаш да мине. Аз поне мога да легна и да се изпъна и след това се движиш само с ръце и бавно. Ужасно е. И може да се случи на всеки. Така са се давили дори и спасители. :/
Лошото е, че Крум трябва да гони време и ще го пришпорят. Дано пуснат намеса и някой да му помогне.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:04 от Не се сърди, човече

# 2 754
Да, бяха писали за кубчетата на Венци и после за Виктория..

# 2 755
  • Някъде в Матрицата
...
Ти да видиш! И пак да погадая по промото - финалът му с “притеснените“ Румен и Теодора за мен потвърждава, че Амазонките ще са на резиденцията. ...

А по обърканият Крум на понтона, аз разбирам че Гладиаторите ще изтърват резиденцията. 🤔🤣🤣

Мина и едно промо, в което, при лодките на понтона имаше червени и жълти. Синята си чакаше хората. Което пък може да значи, втора седмица на реката за великолепната четворка + попълнение.

# 2 756
  • Другата България
Мери за същата. Поне от промото с това впечатление останах. А на Морунката точността е пословична. За който е гледал Сезон 3. Искаше ми се поне Пламен от Сезон 1 да поканят... Ама няма да е.
Следват в съботите да видим Ваня, Стратимир, Алекса. Другите не ги помня.
Еми, според мен сезон 1 са го отписали. То и кой да поканят от там - като гледам май само ямболския бек е във форма. Юли е в САЩ, Веско и той, а и него няма да поканят. Роберта роди и си гледа детето, Март се покри тотално и не иска да има нищо общо с предаването, близначките са се отдали на рисуване.....само един Пламен, да, но и за него нищо. А той още спортува, във форма е, и също е пожарникар. А, и “големия победител“, чакай, че забравих, ама пък той ги хейти също доколкото разбрах, така че сезон 1 е история.

# 2 757
Верно ли Алекса ще гледаме някоя събота ... надявах се никога повече да не ги видя този човек в ефир. Аааа, но като се замисля- много би било готино да падне 😄 ама ще му изберат слаб съперник, сигурна съм

# 2 758
  • София

Игри на волята: България (30.09.2023)
Сезон 5 Епизод 26

ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ (без реклами) се отварят в браузър на КОМПЮТЪРА,
след инсталиране на разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ - не са нужни добавки.

За съжаление не са трайни и след 12 часа, стават невалидни.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 12:09 от Mari_Mar

# 2 759
Цитат
Моника:
Аз не мога да повярвам, че мъж се върти като палачинка.
Аз:
А ако беше жена, по-лесно ли е за вярване?

Моника явно е объркала предаванията, искАла е да кандидатсва в Мастършеф, там щеше да замести друга миска с едни гърди напред, но се оказала в Игри на волята.

А ръката може да си счупи, дори и да увисне на нея по-рязко, без притискане, без усукване.

Напусналите  гостуват ли при Гала? Много ми се иска да видя там колко ще мрънка, даже будилник ще сложа, ако трябва,  да се събудя, да я гледам. И капитанът Николай ще ми е интересен , да ми се похвали колко е силен с тези големи крака и ръце (крампи). Гледам Моника си сложила снимки коса, задник, и т.н.

Скрит текст:
Вчера гледам как някакъв обясняваше как да различиш скромно от разхайтено момиче. И каза, видиш ли я да си снима задника, бягай далече от нея. И поне за това смятам, че е напълно прав.

Ох,и тя милата няма нещо общо между визията на екрана и тази от снимките, не знам кого се опитват да заблудят относно външния си вид ( особено с видими и несполучливи , в нейния случай, корекции).

Филтрите в Инста няма да променят действителността, а гримът ще го направи за час-два-пет,ама после ?

Btw, има обща снимка на Моника и Емануела в профила й, не може да се откъсне от този Мартин, брех, Стокхолмски синдром 😂

Общи условия

Активация на акаунт