💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 934
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Сигурно ли е, че събитието е тази вечер?

# 646
Миси, имам готовност с новата тема, но вие не можете да изпишете тази тази вечер. Stuck Out Tongue Winking Eye

Миси, имаш си и  конкуренция в колажите.
Скрит текст:
Това са главните герои в сериала Сапфир - не е с цел подигравка или нещо такова, просто ми стана забавно колко оригинални са феновете им. Grinning

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 18:56 от mikipoli

# 647
Супер си Hug

Дали не можем... ? Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
Малко май ни подценяваш ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Миси, имам готовност с новата тема, но вие не можете да изпишете тази тази вечер. Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, имаш си и  конкуренция в колажите.
Скрит текст:
Това са главните герои в сериала Сапфир - не е с цел подигравка или нещо такава, просто ми стана забавно колко оригинални са феновете им. Grinning

# 648

“Готови ли сме за вечерта?” Sunglasses Scissors
Бурак подгрява публиката Grinning
https://instagram.com/stories/_burakdeniz/3209862265133135261?ut … =MWZjMTM2ODFkZg==

Обич и уважение, запазили се през годините.

# 649
Пистолетът, с който Доан заплашва Лейла, не е ли на Екрем?

# 650
  • Плевен / София

Ето къде ще ходи Ханде Simple Smile

Между другото жената на Къванч (забравих й името), тази година ще бъде като консултант на Nocturne. Ще посреща известни актьори и инфлуенсъри, ще ги пита въпроси за модата сигурно, а те ще си избират аутфит от новата колекция на марката.
Жената на Къванч се казва  Башак Дизер.
Здравейте момичета,
Приятно гледане на новата серия тази вечер. И да споделите кой се е влюбил.

# 651
Гости, то е ясно кой се е влюбил. Кенан.
Много е красива Ханде.
Екрем съм пропуснала, че е имал пистолет. Възможно е да е негов.
Евала на феновете на Сапфира. И аз се изсмях, не, че е много трудно да ме разсмееш, но тези са много тематични. Имам бегла представа, какво се случва.
Харесва ми хаштага. Нямам търпение. За темата бързичко можем да я оправим, ако кажете, стига само да има някой от време на време да пише след мен. Докато ви разкажа, какво се случва и и са заминали 5 страници. По 5-6 изречения на един пост и ето ги. Grinning
Шегувам се.

# 652
Гости, благодаря за уточнението. Flowers Hibiscus Тъкмо идвах с информация за Башак и партньорството с Nocturne.

https://www.instagram.com/p/Cx53T8asHnC/

Добре дошли в The NOC Suite който създадохме в Raffles Istanbul. Готови ли сте да се впуснете в едно невероятно пътешествие с нас, съчетаващо елементи на мода и луксозно изживяване?

Нашите приятели инфлуенсъри, които ще отседнат в НОК Суит в определени периоди през сезона, ще влизат в апартамента само с дамски чанти, а в секция за обличане, ще се срещнат с комбинации, избрани от колекцията @nocturne FW 23-24 от стилов консултант Başak Dizer приготвено за тях от Raffles Istanbul. Заедно с имена, които всеки път ще открият привилегированата гама от услуги на Raffles Istanbul в различни стилове, ще вземем под обектива фиността "обличане според мястото". Очаквайте първия ни гост!

Тина, не ми стана ясно на какво събитие ще присъства Ханде. Ще снимат нещо и после ще покажат или си е баш представяне на новата колекция.

Мики само ни провокира да я изпишем. Много добре знае, че можем. Не й забелязвайте. Satisfied
Но все пак нека я изпишем до довечера. Satisfied

# 653
# 654
Слънце, ⚘
И една клюка от днес:
Мехтап и Баръш (фитнеса на Керем) се отследваха днес от Инстаграм.

# 655
Тръгнала съм на поход към 26-та тема. Satisfied

Ново от сета

„Срещата с Ханде не беше само възможност да се срещнем с талантлива актриса, но и вдъхновение.“

Тина, знам, но чакам да донесеш клюките ти. Satisfied

# 656
# 657
Аз пък снощи търсих линк на новата реклама на Керем за BMW , за да я добавя в началната страница и видях, че я няма в ютуб профила на BMW. Възможно ли е това да не е била самата реклама, а като промо към нея? 🤔

# 658
А дали е вярно, че сем. на Гамзе и Джанер са били в Париж тези дни за консултации в клиника? Днес търсих из соц.мрежи дали нешо е писано по въпроса, но имаше само рекламни сторита и посещение в Дисниленд.

# 659
Инфо:
Turkish Airlines Advertisement x @KeremBursin ✈️❤⚡:

• 15 million views on YouTube

• +50 million views on Instagram

• +72 million views on Tik Tok

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт