💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 928
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Flowers Herb Пчелички, как да се отблагодаря...Animal Bee Animal BeeAnimal Bee Animal BeeAnimal Bee Animal Bee, с туй което ми е подръка! Revolving Hearts

Рекламата на BMW с Керем е чудесна, а музиката с мотиви на американско кънтри и полята, цели по-мащабни продажби!
Неисках да коментирам, но не се въздържах..., Хавса с тоалет на клоун, цирк! Театъра изисква друг стил,...

За ДЧ, два момента в еп.4 будят въпроси у мен :
1. Ясемин и Тахир, стара врйзка, нови чувства... Ще предаде ли Ясемин, Лейля?
2. Идрис и Доан на кея в края на епизода, откъсване от опеката и последвалото самостоятлено отвличане на Екрем. Еманципира ли се Доан от Идрис?

Дано епизод 5, ни зададе още въпроси...

# 631
  • София
Присламчвам се бързо към вас...

# 632
Тя се страхува...
Да се влюби.
Да се привърже.
Да обича много силно.
Че ние двамата ще се огорчим.

"Ще последва ли Кенан подозренията си?"

Не остана.

С кой ще си обсъждам сериала? Да си събера пчеличките още сега. Animal Bee Satisfied

# 633
Аууу, Яси, утрепа я Хафса Joy
Много е модерен този принт сега. Дали облеклото е за театър обаче, друг въпрос.
Аз много й се зарадвах, не я бях виждала скоро. Много ми е нежна. А с един от актьорите игра в общ сериал, явно си поддържат връзка. Аз там всъщност я гледах за първи път и много ми хареса.

"Ще последва ли подозренията си Кенан?"

На тази снимка се вижда нещо на дланта на Бурак. Мисля, че е негово, а не на героя и ми заприлича на тату. Още докато гледах предишните епизоди ми направи впечатление, но сега се сетих да ви питам, дали и вие сте го забелязали. Чак ми заприлича на лапичка Grinning

Когато гледах първия фраг, точно това ми направи впечатление, че все едно Кенан получи проблясък, какво има в багажника, но в следващия кадър вече беше Доан и взимаше пистолета. Сега обаче още един въпрос ми изникна. От къде пистолет в колата на Кенан? Ако Доан го е оставил си е голям риск, във всеки един момент, могат да го намерят, а е с отпечатъците на Кенан... Интересно.
Ще стане много психарско, ако Кенан започне да получава проблясъци. Много ми харесва този сериал, защото ме кара да се замислям, да  разсъждавам, да търся информация, а и да чета вашите разсъждения по темата.

А, Слъцето вече е качила снимката, докато напиша, но няма да я трия.

# 634
Къде ще ходи Ханде? Само да не е на сватба. Satisfied

https://twitter.com/allaboutercel/status/1711377768116617718

Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 17:43 от midnight__sun

# 635
Гугутка Hug

Слънце, защо да не ходи на сватба? Нека си ходи по сватби, но само като гост, нали? Joy Joy

Ще гледам довечера и аз, но с половин око между другите задачи. Разчитам на Благи да ни превежда в ефир отново. Hands Pray

# 636
Ами, защото от толкова много сватби и накрая да не им се прииска тяхна такава. Да не бързат казвам. Satisfied

🎬МОМЕНТЪТ ДОЙДЕ !!!
Време е да разкрием нашия изненадващ гост 🤩🤩🤩🤩🤩
Поканени сте на интервюто на Kerem Bursin в обхвата на Luma Short Film Festival 😊✨

🗓️Дата: 20 октомври 2023 г.
🎞️Час: 16.00-18.00
🎞️Локация: Конферентна зала на Факултета по изобразително изкуство

За фестивала
Третият фестивал на късометражния филм Luma, организиран в партньорство с Yeditepe University Cinema Club и Ay Yapım, ще се проведе в Yeditepe University на 17-20 октомври 2023 г. Целта на фестивала е да открие нови сценаристи и режисьори, да представи на публиката квалифицирани късометражни продукции, да насърчи производството на късометражни филми с висока художествена стойност в Турция и да подпомогне развитието в тази област. В рамките на фестивала, освен конкурса за късометражен филм, конкурса за сценарий за късометражен филм и конкурса за игрален сценарий, за които могат да кандидатстват само студенти, ще се проведат прожекции на късометражни филми, работилници и интервюта. В нашия фестивал няма тематични и жанрови ограничения. Най-важната търсена характеристика е художествената стойност на сценариите или късометражните филми. производство,

# 637
Благи, каквото и да е, е сравнително ново… Grinning
Скрит текст:

Пардон, явно сапунката го е скрила, на клипа сякаш се вижда нещо Grinning https://www.instagram.com/tv/CeTxs_JD7w_/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

# 638
Хаштагът на епизодът тази вечер е: #aşıkoluyorum (влюбвам се)

Gift Heart

# 639
“Трябва ли да кажа моят партньор или моите партньори?”

# 640
От стори на Ханде

Прекрасни

# 641

Ето къде ще ходи Ханде Simple Smile

# 642
Явно ще имаме събитие с участието на Ханде, освен епизода тази вечер Simple Smile

Мики, имаме ли тема или да намалим темпото?

# 643
Красота

# 644

Ето къде ще ходи Ханде Simple Smile

Между другото жената на Къванч (забравих й името), тази година ще бъде като консултант на Nocturne. Ще посреща известни актьори и инфлуенсъри, ще ги пита въпроси за модата сигурно, а те ще си избират аутфит от новата колекция на марката.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 18:20 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт