💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 827
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
„Срещата с Ханде не беше само възможност да се срещнем с талантлива актриса, но и вдъхновение.“

Скрит текст:

Срещата с турската актриса Ханде Ерчел беше незабравимо събитие за мен. Не можех да повярвам, че имах възможността да я срещна лично.
Срещата се състоя по време на снимките на новия сериал на Ханде, в който тя играе главната роля. Гледах повече от един сериал с нейно участие и се възхищавам как се развива като актриса с всяка роля.
Поздравихме се и си направихме комплименти. Срещата с Ханде Ерчел беше не само възможността да се срещнеш с една талантлива актриса, но и източник на вдъхновение.
Тази среща остави траен отпечатък и ми даде нова енергия и мотивация. Благодарен съм на Ханде Ерчел, че сподели времето си с мен и се надявам да я видя отново в бъдеще.

# 663
Ох, тази Ясемин наистина ще излезе, че е имала нещо общо с Тахир и може би все още някак има чувства към него. Към това леке! Като нищо ще предаде Лейла, но пък тя уж е безкомпромисна и не би й простила такова нещо, та може и да не се случи. Много ми е симпатична актрисата, която играе Ясемин, но към героинята й съм с огромни резерви.

# 664
# 665
  • Плевен / София

# 666
Който не пише, да не му заредят субтитрите на 5-ти епизод. Satisfied

Ох, тази Ясемин наистина ще излезе, че е имала нещо общо с Тахир и може би все още някак има чувства към него. Към това леке! Като нищо ще предаде Лейла, но пък тя уж е безкомпромисна и не би й простила такова нещо, та може и да не се случи. Много ми е симпатична актрисата, която играе Ясемин, но към героинята й съм с огромни резерви.
Останах с впечатлението, че ще я гаджосат с приятеля на Кенан. Тахир нали е женен. Освен той да търси контакт с нея. Да не я е забравил. При срещата им си личеше, че им беше хем приятно, хем неудобно, притеснени бяха.

# 667
Слънце, Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Инфо:

# 668
Тогава да,се застраховам 😉😎

# 669

От всички таткото на КенДо ми е наааай-мил 🥰

Слънце какво като е женен?! Това е турско дизи Grinning

# 670
Лайк за Керем и от другото Ханде Wink

Purple Heart

# 671
Миси , коя е тази, която съм пропуснала? Де да беше нашето, а Hug

Бирсенката влиза и тя, дали не е платено? Все пак не се изкефиха от рейтинга.
Знаете ли какъв е най-големият проблем? Финалът на МастърШеф Turkey е днес Expressionless

# 672
Ясемин и Тахир явно са имали връзка в миналото, не знам дали Лейля изобщо знае. Ясемин гледаше с копнеж някаква стара тяхна обща снимка към финала на 4 епизод...

# 673
Миси , коя е тази, която съм пропуснала? Де да беше нашето, а Hug
Първото Ханде на Керем. Ханде Доандемир от сериала "В очакване на слънцето".
На Хандета му върви най-много. Satisfied

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 19:51 от midnight__sun

# 674
От Бирсен

Коко, и първото Ханде е голяма "любимка" на Керемките Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Общи условия

Активация на акаунт