Осмокласници - 2023/2024 - Тема 2

• 63 186
  • 919
  •   1
Отговори
# 435
  • София
При нас вече са се организирали, може би с класната, вече са раздадени декларации, пратен е линк където искат да ходят да се ориентират еодителите какви пари да дадат за почерпка, ще си разменят подаръци. Новата класна е супер!

# 436
  • София
Моят синковец засега нищо не е споменавал за Коледно парти. Ще взема аз да го питам.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 09:27 от green_dawn

# 437
  • София
При нас ще се черпят предколедно и ще разменят подаръци. Трябва да купуваме за съученичка. Имате ли някакви идеи? Дотук ми подсказаха за чаша с коледни лакомства или комплект козметика...

# 438
  • Някъде там...
Има един магазин в Ринг мола с разни джаджи, момичетата много им се радват - MINISO.
Подарявали сме торбичка с разни дребни "радости" от ДМ - балсам за устни, кремче, душ гел, макса за лице, все сме ги избирали с някакви аромати на шоколад, плодови, в ярки цветове. И коледна играчка. Моето хлапе се зарадва, когато съученик й подари термо чаша с весел дизайн и шоколадово мече линдт. Другата се зарадва на скицник, комплект хубави черни моливи за рисуване и дървен календар.

За момче някакви идеи да ми дадете? Че не го и познаваме особено, нямам идея какви са му интересите.

# 439
Скрит текст:
Има един магазин в Ринг мола с разни джаджи, момичетата много им се радват - MINISO.
Подарявали сме торбичка с разни дребни "радости" от ДМ - балсам за устни, кремче, душ гел, макса за лице, все сме ги избирали с някакви аромати на шоколад, плодови, в ярки цветове.
И коледна играчка. Моето хлапе се зарадва, когато съученик й подари термо чаша с весел дизайн и шоколадово мече линдт. Другата се зарадва на скицник, комплект хубави черни моливи за рисуване и дървен календар.

За момче някакви идеи да ми дадете? Че не го и познаваме особено, нямам идея какви са му интересите.
Абсолютно същите неща радват и момчетата според интересите... Освен термо чаша, практично и харесвано от тийновете е и шише за вода за спорт, лека раничка "торбичка"...
За момичета не обичаме козметика, защото вкусове всякакви, а и кожите са им различни... Та по-скоро празно несесерче за козметика или несесерче с огледалце, четки и т.н.

Засега не са говорили за коледно празнуване с класната, ще видим как ще е.

# 440
Добра идея за подарък е книга или ваучер за книжарница - да си избере по вкус.Подходящо и за двата пола.

# 441
  • Пловдив
За цялата сума от 30 лева, която си бяха определили в класа, моят десетокласник навремето получи от съученичка пакетчета стикери с футболисти за един албум с участниците в световното и едни весели чорапи - различни в чифта. Беше много доволен! Но те си знаеха кой на кого, а не беше анонимно.... Но весели чорапки винаги вършат работа.
Тези, които споделихте, че ще си разменят подаръци, каква сума е определена като ориентир?

# 442
За цялата сума от 30 лева, която си бяха определили в класа, моят десетокласник навремето получи от съученичка пакетчета стикери с футболисти за един албум с участниците в световното и едни весели чорапи - различни в чифта. Беше много доволен! Но те си знаеха кой на кого, а не беше анонимно.... Но весели чорапки винаги вършат работа.
Тези, които споделихте, че ще си разменят подаръци, каква сума е определена като ориентир?
При нас са се разбрали за около 20 лева.

# 443
  • Някъде там...
В стария клас беше 20 лв. Сега не зная точната сума.
Отвориха Юнак днес, ледената пързалка. Миналата зима на едната й харесваше да ходи да се пързаля с приятелки. Дано успея пак да я навия, още един повод за сближаване с деца от новия клас. А тя е трудна в това отношение.

# 444
  • София
20-30лв.

# 445
В стария клас беше 20 лв. Сега не зная точната сума.
Отвориха Юнак днес, ледената пързалка. Миналата зима на едната й харесваше да ходи да се пързаля с приятелки. Дано успея пак да я навия, още един повод за сближаване с деца от новия клас. А тя е трудна в това отношение.
То и сближаването не си е работа Simple Smile Моя е свършил училище днес в 13,30 още се мотаят в южният парк. Якето му било цялото в кал....какво правят идея си няма Simple Smile амасе надявам  да се пробере до 17 часа, че е на английски.

# 446
  • Някъде там...
Ох, аз се моля да излезе от вкъщи. Да се види с хора. На нея й дай да си се търкаля в стаята сама. Нула социален живот. И на спорт не ходи вече...

# 447
  • София
Ох, аз се моля да излезе от вкъщи. Да се види с хора. На нея й дай да си се търкаля в стаята сама. Нула социален живот. И на спорт не ходи вече...
Да ти дам надежда поне за излизането ,че нали и аз си имам подобна близначка. В осми клас  и тя спря спорта и не излизаше, сега поне излиза и не се спира. Вечно са някъде навън с компанията или с преспиване.

# 448
Организирали са се и нашите да си разменят подаръци, но не знаят още кой на кого ще подарява. Забавни чорапи и при нас винаги са вариант 😁
Има си дружки иначе моята девойка, все им се иска да са навън, но пусти домашни 😂
Петък след училище обаче не я търси. Уикенда успява да се организира единия ден да учи, единия да миткосва.
Да се похваля как я изненадах тая сутрин с един коледен календар
Леля ѝ го направи, аз го напълних със сладки неща, козметика и разни дрънкулки (обеци, гривнички)
Много беше изненадана и щастлива сутринта 😍

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 21:14 от silvery

# 449
  • ВАРНА
О, супер е това, silvery!
Снощи дъщеря ми спомена, че й се иска да има календар и "да отваря нещо всеки ден докато чака Коледа ". Дори и на лего календар е съгласна. Ще видя какво мога да измисля днес и да пристигне в началото на седмицата. Тъпо се почувствах, че изобщо не го помислих. Предните една-две години не е имала адвент календар и съм излязла от форма...

Общи условия

Активация на акаунт