Време е за ИКЕА! - Тема 41

• 52 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • In transit
И ние нямаме провиснала вратичка.
Но съм виждала провиснали рафтове от тези, които са за рамка 1 м. Не трябва да се слагат тежки неща в средата.
+1, но имам и 50см рафтове леко провиснали.

# 166
  • София
И ние нямаме провиснала вратичка.
Но съм виждала провиснали рафтове от тези, които са за рамка 1 м. Не трябва да се слагат тежки неща в средата.
+1, но имам и 50см рафтове леко провиснали.
Аз редя дрехи (тоест, нали е гардероб...) Провиснали няма, но и много рафтове нямам - повече чекмеджета и лостове. Паксовете са еднометрови, шеста година карат.

# 167
  • In transit
XuHuHa, и аз дрехи редя на еднометровите, сигурно са много тежки, щом провиснаха. Grinning

# 168
  • София
XuHuHa, и аз дрехи редя на еднометровите, сигурно са много тежки, щом провиснаха. Grinning
Моите може да са друга реколта...

# 169
Здравейте, изпуснала съм тази тема, но ще продължа темата от последните страници на тази за Паксовете Simple Smile
Трябва да купя 2 гардероба, но трябва да са с размери възможно най-високи (от Пакс ще взема размките с височина 236 см.), обаче за ширина ми трябват единият 175 см., другият 210 см.
Може ли да дадете съвет дали ще могат да ми сглобят и въобще дали е добра идея да взема 2 по-малки, различни рамки? И ако може съвет вие какво бихте направили в такъв случай?
Благодаря ви Simple Smile

# 170
  • София
Повече по - малки рамки по - добре, да не провисват, но пак зависи за какво ще ги ползвате. За този от 175 може един 100 и един 75, а може и 75 по средата и два по 50см от двете страни. Ако ще го ползват двама е по - удобно, но ако е в коридор си преценете какви и колко големи неща ще прибирате...

# 171
Смея се с глас Laughing
Написах обратна връзка до Икеа, по повод разминаващите се дупки на металния шкаф за баня MOSSJON, за да сигнализират и оправят грешката за следващите партиди.
Ето ги пак, заедено с инструкцията:
Скрит текст:

Уточнявам, че вратата е сглобена фабрично, не от нас. В нея има отвор, в който дръжката приляга плътно, т.е. няма вариант да се мърда нагоре/надолу.

И становището им:
Скрит текст:

Още едно уточнение - пакетът, неотварян, стоеше в спалнята ни 3 седмици, на Т около 22 градуса и нормална за спалня влажност. Но дори да не беше така, пак е странна мисълта, че дупки на метален шкаф за баня, който предполага използване във влажни помещения, се местят просто така Bowtie

# 172
ММ също откри дефекти при монтирането на едни полилейчета. Оставихме коментар под продукта им в сайта, но не съм видяла дали има отговор.
Едит- няма ми го коментара.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 21:05 от mariat

# 173
Повече по - малки рамки по - добре, да не провисват, но пак зависи за какво ще ги ползвате. За този от 175 може един 100 и един 75, а може и 75 по средата и два по 50см от двете страни. Ако ще го ползват двама е по - удобно, но ако е в коридор си преценете какви и колко големи неща ще прибирате...
Много ти благодаря! HeartСтрахотна идея за 75 см. по средата! Не се бях сетила Simple Smile
Може би така ще го направя.

# 174
Смея се с глас Laughing
Написах обратна връзка до Икеа, по повод разминаващите се дупки на металния шкаф за баня MOSSJON, за да сигнализират и оправят грешката за следващите партиди.
Ето ги пак, заедено с инструкцията:
Скрит текст:

Уточнявам, че вратата е сглобена фабрично, не от нас. В нея има отвор, в който дръжката приляга плътно, т.е. няма вариант да се мърда нагоре/надолу.

И становището им:
Скрит текст:

Още едно уточнение - пакетът, неотварян, стоеше в спалнята ни 3 седмици, на Т около 22 градуса и нормална за спалня влажност. Но дори да не беше така, пак е странна мисълта, че дупки на метален шкаф за баня, който предполага използване във влажни помещения, се местят просто така Bowtie
Светът е голям и лудост дебне отвсякъде!
Обикновено не влагам много сили и нерви да се занимавам с всичко, което срещам, че ще ми отиде целият ресурс, но в такива случаи направо се заинатявам и продължавам поне епистоларната кореспонденция, докато клекнат. Тия си го заслужават отвсякъде за конкретния случай.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 13:27 от AnMary

# 175
Това съобщение просто ме хвърли в потрес! Скандално!
Не ги информирайте, че е било в спалнята, че може за получите отговор, че понеже сте спали отгоре и не е предвидено за Вашата тежест, се е получило изместване на дупката от много клатене.
Joy

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 13:27 от AnMary

# 176
Това съобщение просто ме хвърли в потрес! Скандално малоумие!
Не ги информирайте, че е било в спалнята, че може за получите отговор, че понеже сте спали отгоре и не е предвидено за Вашата тежест, се е получило изместване на дупката от много клатене.
Joy
Абе, те за спането може да информират, ама за друго да се въздържат Simple Smile
Наистина безобразно. Логиката обаче отдавна не е на почит и малоумната "аргументация" се е настанила повсеместно - производители, търговци, институции...Точно в този казус не бих ги щадила, и не заради дефекта, а заради малоумието и наглостта.

# 177
Спалнята ни беше старателно запечатана отвън, за да не влиза прах от ремонта и никой не е влизал през този период Smiling Imp

Поне намерих обяснение защо нямат мостра в магазина, явно не са успели да го сглобят Laughing

Редактирам, защото получих нов отговор!
Скрит текст:
Здравейте, г-жо ...,

Бихме искали да Ви благодарим за подадената обратна връзка!
Цялата партида с въпросния артикул е спряна от продажба и е изтеглена от физическите ни магазини в цялата страна, както и онлайн магазин ИКЕА.

Бихме искали да Ви поднесем искрени извинения за създалото се недоразумение след първия Ви имейл към нас.

С Уважение,
Обслужване на клиенти

Доволна съм от развитието, защото шкафът е наистина топ като стабилност, функционалност, цена. Дано му се радват повече хора след коригирането на проблема Purple Heart

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 13:28 от Не се сърди, човече

# 178
НСЧ, радвам се , че някой е проявил жив разум! Ако е удобно дали може реална снимка на монтираното шкафче?

# 179
Ето реални снимки (игнорирайте подобностите, банята още не е напълно завършена, предстои монтирането на параван, вместо завесата и огледало над зеещата дупка):

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт