Отговори
# 180
От ДМ ползвам размер М, но сякаш са леко умалени. Сега взех Памперс, но още не съм ги пробвала, не сме ходили на плуване, защото всички се натръшкахме болни.

# 181
Електра, леглото е страхотно 💙  Спас взе да скърца със зъби и да хапе ужасно. Избива му и другия горен зъб и е страшно чесане. Започна да отказва млякото, надявам се поне вечерното да пие до 1г. Таткото беше в отпуска и успях малко да си почина и да украсим с коледни украси. Само елхата ще я сложим преди Коледа, защото няма да оцелее до празниците 😄 Успяхме и една коледна фотосесия да направим.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 19:21 от Karina-88

# 182
Кари, страхотен ❤️ Тук прилича на малко момченце, а не на бебе.

Аз поръчах елха от филц за стена. Друга в момента няма да оцелее у нас Grinning Чакам я да дойде и я връчвам на баткото да я украси. Ще си умре от кеф.

# 183
За плуване- честно казано от местния китайски взех едни, те така или иначе колкото за 30-40 минути да издържат 🙈😆
Спас е само да го гушкаш  мачкаш щипкаш и целуваш ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Наистина заприличват на малки момченце вече,

Идеята за филц елха е страхотна!!! Обаче покрай черния петък имам 4 забавени поръчки и не смея нищо повече да поръчвам. Но ако видя на живо ще взема 😆

# 184
  • София
Карина-88 къде направихте коледната фотосесия? 😻

# 185
Карина-88 къде направихте коледната фотосесия? 😻

https://www.facebook.com/kikconsultphoto

# 186
И нашата елха не е дошла още. Дано не ни забравят. Чрез Е маг е, поне ще имам на кого да се оплача ако нещо стане 🤣
Чудя се от къде и какъв матрак да купя. Някакви препоръки?

# 187
Нашето момче е на 9 мес. и 10 дни и е 10,500 кг. За ръста забравих да попитам педиатърката колко го измери.
Има 1 долен зъб и 3 горни. Долният си стоя самичък 1 месец точно! След това обаче накуп избиха 2 горни - първи и втори вдясно, а 2 дни по-късно се показа и горния първи вляво. Естествено всичко това беше съпроводено с киселене, мрънкане, будене през час и половина-два да суче и трудно заспиване за втората дневна дрямка, а лъжичката за хранене го дразнеше и го хранех с пръст  - загребвам с пръст и му давам в устата, така приемаше.
Иначе е много спокойно и добро дете. Папка всичко без капризи. Заместени сутрешната закуска, обяда и СЗ, но си цоцка през деня поне 2-3 пъти, + вечер за заспиване и нощем 2 пъти. Но не будува.
И на него една от любимите му игри е да разглобява пъзела-килимче и да му дъвче частите.
Имаме кучето на Фишър-прайс, много го обича от малък (беше на 3 месеца). Сега вече самичък му натиска ръцете и краката, ухото и сърцето.
За коледните подаръци още не знам.

# 188
Здравейте и от мен!

Карии, страхотен е! Heart Heart Heart Пу пу. И ние се записахме за Коледна фотосесия в средата на декември.

Луси, нещо бях пропуснала явно, че правите опити за второ. Бравооо! Стискам палци да ни се похвалиш скоро. Heart

Малкият много хареса снега. Буквално не искаше да го прибираме. Вчера пък излезнахме само с количката... но за малко. От дърветата падаха заледени частици.. Доста се притеснявах. Ботушки не съм купувала, но аз навън още не му давам да ходи. Свалям го от количката (доскоро с буйки само по площадките), но вече е мокро и студено. Иначе вкъщи ходи доста с уокъра и е доста стабилен. Не лази класически, но пълзи и го слагам често по корем, че искам да си пролази доста. Чела съм, че е доста добре за развитието им.. Но каквото такова. Иначе има мноооого по-голямо желание да ходи.

Елхата - още не сме я направили и ние. Интересно ми е как ще реагира, хаха.

Цветенце, и аз поръчах това кученце. Подарявала съм го на доста деца на приятелски семейства, всички много го харесват. Още го чакам.

Относно храненето - хапва си твърда храна при нас. Предлагам закуска, обяд, следобедна. През деня също има около 4 кърмения. Ноо има и вечерно, а и ви споменах, че се буди по няколко пъти през нощта... Още сме така.  Изби едно зъбче отново, но още три са тръгнали...

# 189
Не се ли притеснявате да ги водите на басейн? С тези възможности за гъбички и инфекции ме хваща страх. По-добре на танци с бебе...

# 190
Ние посещаваме басейн, в който по абсолютна случайност ходих и на аквааеробика за бременни понтова време миналата година ... освен че хлорът прекрасно изсушава всякакви сополи гъби не сме хванали... да чукна на дърво. Може би зависи от сертификатите на басейна 🤷‍♀️ аз по-малко доверие имам на басейн в хотел отколкото на басейн в спортен център😎

# 191
Да ти кажа малко се притеснявам!Мисля по малко да я вкарам,разбира се ако няма много хора.Ще преценя на място и от водата също зависи.

# 192
Не се притеснявям. От два месеца ходим по два пъти в седмицата. Преди да започнем да го посещаваме съм проучила мястото и събрала отзиви от няколко приятелки, които си водят децата.
А и аз го водя,  за да се кали и да боледува по-малко, също и да се научи да плува по-нататък. От танци с бебе, кинди ру и т.н. няма как да стане.
Луси, и нашият басейн е в спортен център. Те местата са ни два спортни центъра всъщност, но в единия спрях да ходя, защото е ужасно неудобна съблекалнята (много тясна) и последните пъти водата не беше обявената температура от 30 градуса, а поне с 5 градуса по-студена.. А там басейнът е по-добър - солен.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 17:14 от Elektra.13

# 193
Няма да се сещате където ви бях споделила, че взех прожекторна лампичка - ами тя и на нас ни хареса и я държим в хола 😆 сложих и първите коледни лампички ... поръчката ми от Шейн потъна в дън земя 😭 но купих от местния китайски едни - създадоха добра атмосфера.
И едната катерушка от лидъл се оказа топ попадение. Излизат два зъба едновременно- гризе я с голяма любов😆 а когато е като люлка ние го люшкаме и много се смее🥰

За тази Коледа толкова 😆

# 194
Каква е тази катерушка ,кога са я пускали?

Общи условия

Активация на акаунт