Отговори
# 270
Разсмя ме този клип, и ние сме така, буквално. Надявам се поне този път да не стига до антибиотик, че миналия месец пи.
Има 2 нови зъба, които едновременно излязоха, общо 5. Но не е от зъби,  някакъв вирус с температура, гърло, хрема и кашлица. Аз и той го караме, баткото и таткото се държат.
Леглото на децата е готово най-накрая. Двуетажно, като долното е изцяло моя измишльотина. С допълнителна преграда отпред.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 15:48 от Elektra.13

# 271
Електра, Safety first! Важното е да работи, "дет се вика" 😄

И при нас е вирус - сега аз съм като кашлящо зомби ... но това е положението.

Иначе на 30 декември сме нанрпемиера на представление за бебета на едни белгийски ... не знам как да ги нарека - артисти. Вече на две техни неща ходим, много е готино - правят го специално за бебета и е така организирано, че дребните могат да пълзят да пипат по време на самото изпълнение.  Музика, светлини, малко пеене и движение.
И така- култура и сополи 🤣

# 272
Звучи готино,  да оздравявате до тогава!
И аз бухах като магаре, но вече поотминава.
Ние нямаме никакви планове. Каквото дойде. Аз като класически пенсионер, обичам да посрещам Коледа и Нова година вкъщи 🤣 а и с две малки деца, не виждам как иначе.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 11:35 от Elektra.13

# 273
И ние така 🤣🤣

Звучи готино,  да оздравявате до тогава!
И аз бухах като магаре, но вече поотминава.
Ние нямаме никакви планове. Каквото дойде. Аз като класически пенсионер, обичам да покрещам Коледа и Нова година вкъщи 🤣 а и с две малки деца, не виждам как иначе.

# 274
Ооо, значи не сме единствените болни (всички)! Сополи, кашлица и за бонус- конюктивит при каката. Утре ще търся лекар.

# 275
Това върлува сега, + лека температура за 1-2 дни. На малкия му изписаха Изопринозин и го пресече сякаш (да не казвам голяма дума де). Оздравявайте бързо и да сте пушки за Нова година Simple Smile

# 276
Електра, супер е леглото. Браво и за креативността ти. Ние решихме да изчакаме да се пренесем и тогава ще вземем легло. Болните да оздравяват пожелавам 🌹Ние ще сме тримата у дома на НГ, последните години празнувахме по заведенията и не останахме доволни. На 25 обиколихме бабите, малкия цял ден беше изнервен от многото хора и внимание, едва днес се стабилизира. Весело посрещане и ще сме на вълна първи рожден ден Simple Smile

# 277
Ние ще посрещаме първи рожден ден на 30 декември кога мина това време

# 278
  • София
Честита Коледа на всички! Nature Star
Nature SparklesChristmas Tree

Бързо възстановяване на болните пожелавам!
Ние вече сме сами, бабите и дядовците си отидоха и сега си се гледаме отново.

Нова Година ще прекараме вкъщи, от години не ми допада шумотевицата около празника. А сегаа си имаме оправдание Heart Вкъщи ще дойдат сестрата на мъжа ми и нейното гадже ии така по семейно ще сме си.
За мен беше важна Коледа, обичам да сме всички заедно. Нова Година ми е просто - парти. Grinning

Днес бяхме на разходчица до Айко, за да изпробвам така прехвалената Сайбекс количка или както се пише. Исках да видим за лятна, опитахме, нашето момче отново мрънкаше и просто искаше да става да върви. Явно си е такъв и го приех вече.
От два дни сме с триколка, и там мрънколясва, но е една идея по- заинтересован хахаха и бива положението. Вече просто чакам да проходи и се надявам да е малко по- добре откъм разходки вън.

Последно време нощното приспиване беше ужасно, все 23-00 заспиване, да, цяла вечер спи, но... седи до късно. След като тръгнаха бабите, днес е доста спокоен, по- нормално е всичко и спи както си трябва. Единственото, което ме притеснява и постоянното мрънкане за гърда, къде суче, къде- не, но не знам как ще стане отбиването, кога... той сам няма да спре, поне така мисля.

Тъй като прекалено дълго спи между нас, на спалнята, реших да правя лек транзишън към кошарката отново като когато беше новородено. Засега го приспивам на дневните дремки и винаги го слагам там, днес поспа 2 часа - нечувано направо.
Снощи също от 23:00 до 3:30 без да гъкне спа там, но после го взех при нас да си цока и така.. тая гърда разваля режима.
Вашите бебенца как са?

Отделно търся хубава сладкарница, за да ми направят торта по мой модел за годинката. Ние ще си празнуваме само семейно вкъщи, но много държа торта да има и да е сладурска. Избрах си дизайн, нищо особено, но държа да е вкусна. Какви идейки имате вие? Откъде ще поръчвате?Cake

BirthdayBalloon

# 279
Сънят при нас е ужасен, но вечно има или вирус от яслата или зъб излиза изключително бавно 🙈 Но ... поне е в кошарката - тя е залепена за леглото де, некст ту ми, но си има собствено пространство там.

За рождения ден съм в пълен шах какво да правя. Родата в Холандия ще ги почерпим в ресторант- те обичат да излизат за рождени дни - всъщност цели трима са - бабата, лелята и чичото 😄 та са лесни,
А у дома в тесен кръг с няколко бг приятелски семейства.

Много се бях навила от Шейн да поръчам украсата, но втора поръчка не ми пристига 😡

Изобщо... голяма ми е мистерия още 🙈

# 280
  • София
И аз поръчах от Шейн, но миналия месец и дойде бързо. Сегя обаче чакам друга поръчка направена в началото още на месеца, но заради Коледа и НГ ... Скоро няма да я получа 🤣

# 281
Как така не си получихте пратката от Шейн ? Да вярно е ,че в момента са малко по-бавни заради празниците , но последната ми пратка я получих в сряда  за 10 дни .

Това със сученето е доста трудно , моята за последно спа я кошарата ,когато беше на 4++ , от тогава насам е с мен в леглото. Опитах се да я връщам в кошарата щом заспи , но не се получава. Сложа ли я там и тя отваря очи и после приспивам на ново . Незнам как ще се справя с това да я привикна 😣

За рождения ден ние сме намислили нещо . Но ще се празнува два пъти. Веднъж тук в Белгия , за да мога да почерпя приятели и братовчеди , но ще е у дома и съм решила темата да е русалка , тортата също

В България ще се празнува в ресторант и съвсем няма да е в тесен кръг 😅😅 тортата си я избрахме за там

Тази ще е
Темата ще е еднорог

# 282
Първата ми поръчка пристигна на време, втората първо беше забавена - пратиха ми имейл и някакви точки или нещо подобно, но така и нищо не дойде. Писах им и ми върнаха паричките. Аз пак при тях ги изхарчих 😄 и продуктите си пристигнаха. Сега чакам реално 4та поръчка... да видим.

Иначе си мисля за тема - нещо с животинки. Има няколко сензорни книжки с животни - много обича да си ги "пипа " а ние му правим звуците на животните. И един пъзел дървен с животни има - и с тях много си играе (гризе ги и си дрънчи с тях) - а ние му правим звуците. Нещо в стила на песничката "old Macdonald had a farm, ee i ee i o" 😄 Една позната сега за рождения ден на тяхното бебе беше взела фотобуут под наем - много готино - реално имат страшно забавни снимки с всички гости, и самите гости много са се забвлявали по време на снимките , само дето са паспортен формат .

# 283
Добре ще ме подсетихте за Шейн, че съвсем го бях забравила. 😄 Ние ще правим 2в1-кръщене и рожден ден. Решихме да не отлагаме за лятото, че с това местене ще се замотаме до май сигурно, юни сме на сватба на другия край на България и една почивка в Турция мислим да направим. А мм няма мн отпуска така че Февруари да минава и кръщенето. С роднините ще бъдем на заведение, в тесен кръг, а вечерта с приятели у дома или пак някъде. И сега се чудя сама да си направя арката ама Свето кръщение ли да е или Честит рожден ден 😂😂

# 284
Кари, ами оптимизирано - само едно голямо "ЧЕСТИТО" 🙃😋😉

Добре ще ме подсетихте за Шейн, че съвсем го бях забравила. 😄 Ние ще правим 2в1-кръщене и рожден ден. Решихме да не отлагаме за лятото, че с това местене ще се замотаме до май сигурно, юни сме на сватба на другия край на България и една почивка в Турция мислим да направим. А мм няма мн отпуска така че Февруари да минава и кръщенето. С роднините ще бъдем на заведение, в тесен кръг, а вечерта с приятели у дома или пак някъде. И сега се чудя сама да си направя арката ама Свето кръщение ли да е или Честит рожден ден 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт