Модни консултации - 74

• 85 832
  • 842
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,

Търся си оранжев шал, моля, ако някой е видял някъде, да свирка.

Иначе за пазаруването - безразборно и затова съм пълна с дрехи.

Ако си от София,  малко след Попа по трамвайната линия в посока площад Славейков. В дясно едно  магазинче, пълно с шалове, вкл и оранжев. Нещо като индийско е.  Супер мекички, но не са вълна и кашмир (10лв)

Благодаря, но не съм от София. Даже предпочитам онлайн да дамеря, да не е от бг магазин.
Весели празници!

# 646
  • FRANCE
Амазон тогава Grinning

# 647
Старая се да купувам дрехи и аксесоари, съобразени с това какво наистина нося, а не с това какво ми се иска да нося. Ако някоя дреха изисква от мен допълнително нагласяне през периода в който я нося, просто знам че  няма да я облека отново. Редовни виновници в гардероба ми са тениски, които не са достатъчно дългип и трябва да ги опъвам периодично надолу.
Разбира се, винаги има и моменти на импулсивни покупки.

# 648
аз имам проблем с моя гардероб като отворя обикновено имам 20 еднакви(еднотипни) неща например в цвят черно .... и нищо различно

# 649
  • София
Благодаря за споделеното, дами!
Полезно ми беше да чуя гледната ви точка.

При мен проблемът идва от там, че търся "перфектното", а нямам търпение и купувам компромисни варианти.
Търся целенасочено, с което бях се заблудила, че не пазарувам безразборно, но примерно наумила съм си да кажем черна бодикон рокля и взимам някоя, но тя не отговаря на 100% на представата ми и после още една и така имам 6-7 бр. Да, различно деколте, презрамки, плат, но си е черна бодикон рокля. И от много други неща също по много еднотипни бройки.

# 650
Аз рядко купувам нещо импулсивно, без да го обмисля поне ден, но пък много импулсивно решавам , че дадена дреха вече не е моята и я премахвам от гардероба.
Винаги се замислям има ли с какво да я съчетая, и то не с едно, а поне с три неща.
Смея да твърдя, че съм си оставила само носени с желание дрехи, които харесвам как ми стоят.
Много малко са тези дрехи, които изкарват при мен 3-4 сезона, обикновено са basic неща.
Такова нещо по 5-6 сходни варианта на едно нещо нямам, ако по някаква причина съм натрупала 2-3 , бързо премахвам излишните и остава само най- харесваното.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 15:24 от Mateah

# 651
И при мен е и от двете. Все мисля с какво ще го съчетая, понякога с наличното, понякога с нови покупки.
Проблем ми е, че купувам често сходни неща. Гардеробът ми е 70% черен. Повечето ми дрехи са като нови и не ми дава сърце да ги изхвърля или да ги дам на някого, защото все си мисля, че ще ги сложа.. някога.

# 652
  • София
Яке естествена кожа с голяма, пухена яка демоде ли е? Снимката е само илюстративна, не е точно това но е сходно.

# 653
# 654
Зависи от якето надолу, но аз не ги предпочитам,защото са масовка и обикновено са доста посредствени като цялостна визия.

# 655
На мен много ми харесва. Сигурно затова имам подобно, но и якето, и яката са черни.

# 656
Силно демоде.

# 657
Якето и за мен е демоде, но ако го харесвате , много важно какво си мислят другите.
За едно нещо съм благодарна на пандемията/ силно казано/, и то е онлайн търговията. Поръчваш, мериш вкъщи на спокойствие, отлагаш, ако не си на кеф и преспокойно връщаш, ако след седмица решиш, че не е твоето.
Последно в магазин мерих зимно яке, на третото се изнервих и добре, че четвъртото беше категорично “моето “, иначе щях да си изляза без нищо.
В последно време имам късмет да си уцелвам нещата по кройка и размер с малки изключения.

# 658
  • София
Знам ли.... искам такова яке от доста време, но се притеснявам че е на "ръба". Носи ми се нещо мадамско,  с пух задължително Joy И да не е палто, имам си.

# 659

Някой показа такъв модел- него бих носила.

Общи условия

Активация на акаунт