Модни консултации - 74

• 85 836
  • 842
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Момичета, дайте предложение с какъв шал да нося това яке? Пробвах с бежов - слива се.

С кариран цветен /контрастен или от същата гама/ или черно бял шал.

# 631
Зависи от цветовата гама на останалите дрехи.

# 632
  • София
Според мен такъв цвят яке може да се съчетае с най-разнообразни цветове на аксесоарите - кеф ти тъмно синьо, червено, маслено зелено, цикламено, кафяво, черно! Много благодатен цвят е този.

# 633
Според мен пък може с абсолютно всеки цвят.

# 634
  • София
И според мен.

Като си купувате нещо, обмисляте ли с какво може да се комбинира от вече наличния ви гардероб или пазарувате, каквото ви хареса?

Аз досега си взимах по втория начин, но стигнах до извода, че гардеробът ми е прекалено разностранен и понеже обичам да има закачка, някои от дрехите не си пасват едно с едно.
Направих си уишлист с неща, които смятам, че ще мога да нося с много дрехи - универсални.
Споделям, ако на някого му е интересно, само леко се зачудих за сребристата пола, пак ми идват наум едни и същи неща, с които нося и прасковената, и бялата.
Скрит текст:

# 635
Пазарувам и по двата начина. Мисля комбинации с налични дрехи, но и купувам нещо и после посля да добавям, за да направя завършен тоалет. Добре, че скоро ще имаме по- голям гардероб.

# 636
От малка съм възпитана да мисля дали имам с какво да съчетая една дреха.
Въпреки това, гардеробите са пълни. При мен проблема е, че не се разделям с дрехите си. Пък са и запазени.

# 637
Купувам само каквото ми харесва. Много неща премахвам всеки сезон и така имам малък гардероб.

# 638
С пожелания да си купувате всичко, което ви хареса. Понякога е хубаво да си импулсивен, а после да му мислиш. 🦊
Най-мили пожелания за всички в темата!

Измислихте ли как ще посрещнете 2024?

# 639
обичайно купувам това, което лесно съчетавам с наличното, но понякога взимам неща, които дори сама не очаквам, че бих харесала и носила и така се ражда разнообразието в гардероба ми

# 640
Весели празници, момичета!

И аз винаги обмислям ако харесам нещо как се съчетава с гардероба ми. Правя изключение ако нещо мноого ми хареса и бе спирам да го мисля😁

# 641
Здравейте,

Търся си оранжев шал, моля, ако някой е видял някъде, да свирка.

Иначе за пазаруването - безразборно и затова съм пълна с дрехи.

# 642
  • Някъде по Дунава
Купувам дрехи, които има с какво да съчетая и след като внимателно обмисля покупката. Рядко имам импулсивни покупки. Опитвам се да мога да направя 3 различни вариации с една горна/долна дреха. Макар скоро да си взех доматено червен пуловер (цвят който ми е извън зоната на комфорта) и до момента го нося само с един панталон и с дънки.

# 643
  • FRANCE
Здравейте,

Търся си оранжев шал, моля, ако някой е видял някъде, да свирка.

Иначе за пазаруването - безразборно и затова съм пълна с дрехи.

Ако си от София,  малко след Попа по трамвайната линия в посока площад Славейков. В дясно едно  магазинче, пълно с шалове, вкл и оранжев. Нещо като индийско е.  Супер мекички, но не са вълна и кашмир (10лв)

# 644
Аз купувам неща, които ми харесват и ще представляват допълнение към наличното в гардероба ми, без да се повтарят. Единствено дънки и бели тениски имам в бройка ( и парфюми!). Поддържам малък, но еклектичен гардероб.

Общи условия

Активация на акаунт