Модни консултации - 74

• 85 838
  • 842
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря ви! Спрях се на много фин черен чорапогащник.

# 616
  • София-Младост
Купих си пола от материя като на снимката. Обаче се чудя с какво мога да я съчетая нагоре? До коляното е някъде.

# 617
Дантела, кожа, велур. Може би дори фино плетиво. Ако не ти пречи, бих предложила и горната част да е черна, за по-силен ефект от контраста на материите.
(Така нося аз: черни, дантелена блуза, кожена пола, велурени ботуши)

# 618
Здравейте! Не е много по темата, но да попитам- имате ли представя кога правят намаления в Sezane? Следя ги от мнооогооо време и лятото успях да купя няколко неща в намаление и сега ми се иска да не изпусна зимното им намаление Simple Smile Благодаря!

# 619
Мисля, че само лятно време има намаления. Аз също търсих дали имат сезонни отстъпки, но доколкото схванах, само лятно време пускат.

# 620

Момичета, как виждате тези обувки? В смисъл дали ще се съчетават в ежедневието или са остарял модел с тези подметки?
Имам боти на тази марка и са адски удобни и качествени.
Приемам всякакви мнения 😉

# 621
Pollinaa, за мен са потресаващи сами по себе си. То е металически блясък, то са текстури, то е огромна подметка, злато, сребро и мраморен ефект за капак. Освен това моделът изглежда някак и като за лелка. Как се получава всичко това едновременно - не зная.
На каквото и да ги сложиш, ще е какафония.
Не се обиждай. Просто са ми тотален fashion faux pas.
Знаем се с теб и какви страхотни изчистени кецове имаш.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 22:25 от HappyRSmile

# 622
Понякога като видя нещо качествено и намалено ми се замъглява мозъка 🤣🤣🤣🤣
Благодаря ти, че ме отрезви 😁
Наистина си адски права. Ама къде съм мислила като разглеждам 🤷🏻♀, явно е от скука 😁😘
Вече имат три X _са 🙃🫣

# 623
Демоде ли е лилав(тъмно) монохромен аутфит?
Освен панталон и пуловер обаче искам и палто, та издирвам красиво , тъмно лилаво палто, топло.

# 624
Аз много харесвам монохромни визии и не мисля, че някога са излизали от мода. Хубавата визия никога не е  демоде.  Тъмнолилав аутфит на мен ми звучи страхотно! Успех с намирането на палтото.

# 625
Pollinaa, поне са се опитали да направят маратонки за бягане да изглеждат модерно, печелят точки за това.
На мен всички маратонки от този тип са ми ужасни, имам един чифт и го нося само когато наистина нямам друг избор (кардио).

# 626
Проблемът е че намерих точния цвят, който търся, но ми излезна шейн и се притеснявам дали ще е ок на живо .
Чудя се

# 627
Моя приятелка се облича изцяло от Шийн и има мн.хубави дрехи, вкл. палта.На вид хубави, не знам иначе.
Четете ревютата на клиентите.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 10:35 от ДХ3

# 628
Момичета, дайте предложение с какъв шал да нося това яке? Пробвах с бежов - слива се.

# 629
Момичета, дайте предложение с какъв шал да нося това яке?
Скрит текст:
Пробвах с бежов - слива се.
https://www.secretzone.bg/p/echarpe-sk02-w-g-pp-whitegreypowder-pink-guo
Шалът запазва идеята от якето за хоризонтален линеен растер, сивото бих сменила с черно, съответно черни ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт