Модни консултации - 74

• 85 827
  • 842
  •   1
Отговори
# 660
Същото яке, но без пух, е много хубаво и може да се носи в различни комбинации.  Кожено яке от гладка лицева кожа с косъм по яката, качулката или ръкавите, твърдо Не.

# 661
Въпрос на вкус. Обичам да нося кожи.

# 662
Аз наскоро се сдобих с такова палто от магазин в Пловдив

Цветът на живо е доста по-хубав. Честно да си призная като цяло на живо е доста по-хубаво и стои много добре. Ако го бях видяла ей така на снимка никога нямаше да го поръчам😂😂😂

# 663
Аз наскоро се сдобих с такова палто от магазин в Пловдив

Цветът на живо е доста по-хубав. Честно да си призная като цяло на живо е доста по-хубаво и стои много добре. Ако го бях видяла ей така на снимка никога нямаше да го поръчам😂😂😂

И аз от тази снимка не бих го носила... Не съм фен на подобни модели.

# 664
  • София
Белият модел придава обем, вярвам, че стои добре, но на доста слаби фигури с малък бюст.
Моделът кожено яке с яка от по-горен пост на мен ми харесва, не мисля, че е демоде, самото яке си е актуален модел. Аз лично не бих надянала такава яка, но на други жени ми харесва.

# 665
Имам много палта и парки с лисича кожа, както и цяло палто от норки с лисича яка. Кожата никога не е излизала и няма да излезе от мода.
Щом ти харесва, взимай го и си го носи.

# 666
  • София
И според мен не е демоде. Имам белезникава кожена яка и я нося понякога с черно кожено яке от лицева кожа.
Единственото, което би ме притеснило в това тоалетче е яката да не се сваля, но повечето не са направени така, така че надали.

Аня, аз измислих, да. Ще бъда с дълга черна копринена рокля с цепка и голи рамене. Взех си я преди много време и все няма къде да я облека, ще съм тотално вечерна.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 02:43 от The Catcher in the Rye

# 667
Якето с кожена яка е демоде. Ако може да се сваля яката, би било добра покупка, тъй като хем ще задоволи желанието да се носи точно такъв модел, хем ще може и да се комбинира с шалове или без за по-топли дни.
Ако ще се ползва само зимата, то бих се спряла на сходен модел като показаното от ДХЗ.

За Нова година се чудя дали да бъда с едни пантофки и рокля, но не зная какъв чорапогащник да сложа. Носила съм ги с телесен когато съм била с тях на работа. Не съм много сигурна за вечер дали би било подходящо да се спра на телесен.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 10:07 от 11223344

# 668
  • Street of Dreams
Създала съм си правило, за всяка нова дреха в гардероба ми, да вадя по една от там. Второто ми е трудно, защото нещата са запазени като нови, актуални и не особено евтини - но не искам да се затрупвам. Което ме кара да пазарувам по-малко - за да не се сблъсквам с проблема на изхвърлянето.
Наскоро си поръчах 8 чифта дънки (наложи се, защото минах от М отново на С), оказа се, че три от тях са напълно идентични, макар и на различни марки, хаха. Не ми се занимаваше с връщане и сега имам 2 чифта излишни дънки.

# 669
Коженото яке с пухкавата яка е демоде, малко 80-те години вайб е.
За палтата от лисици и норки имам и по-силна и неприятна дума от демоде, но няма да я кажа.
Не съм фанатичка, нося естествена кожа чанти, обувки и якета, телешка, агнешка кожа, но пухкави такива от малки животни, гледани специално за да бъдат одрани - твърдо не!

# 670
Аз пък забелязвам напоследък все повече жени, а и мъже с якета с естествен косъм по яки и ръкави. Кожата пък мисля никога не е била демоде.
Относно якета, обувки и чанти естествена кожа, не само малките животни се отглеждат, за да бъдат одрани. Мисля всички са наясно, че крави, телета и т.н., използвани в тази индустрия, не са умрели от естествена смърт. Колкото и да не ни се иска, просто норките са за хора с по-високи доходи.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 18:33 от Minnie.Mouse

# 671
Добре е да се прави разлика между секскостопански животни отглеждани за храна и мляко и диви животни убити с цел да им се използва само кожата. Но както и да е, не искам да превръщам темата за и против използването на животински кожи. Но просто са демоде, пък който го кефят да си ги носи.
Скоро бях в Полша и там все още си ги носят палтата от визони, норки и лисици, но само жените над 60 години. Млади жени не видях увити с пухкави кожи. Може би в Русия и Прибалтика също са си актуални все още...

# 672
Отварям mytheresa е ми изкочи това палто на D&G.  Кожата е изкуствена и явно още са актуални.
Аз също не бих сложила естествен косъм.

# 673
Аз къде казах за храна и мляко?! За обувки, чанти и якета говорих. И аз не мисля да водя спор на тази тема.
За България говорех, когато казах, че виждам много често хора с якета, палта и парки с животински яки и ръкави. Млади хора и на средна възраст.
Иначе мнението ми е всеки да носи, каквото му харесва. Няма нужда да се обяснява колко кофти е чуждия избор.

# 674
Кожите винаги са си актуални, въпросът е как са съчетани и кой ги носи също.Общият стил на дрехата и човекът под нея.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 15:06 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт