Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 158
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
Камила не е типичната свекърва или точно свекърва. Та  и това помага.

# 121
Хм, като сако и пола не ми харесва сякаш толкова на Вики тоалета заради дължината на полата.

Да, съгласна съм, Матилде има много красиви сини очи.

# 122
Не видях тези да са споделени

Видео от момента, в който Маргрете се опитва да целуне Мери, но шапката на Мери пречи. Laughing
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1709144725897261181

Шарлот на ревю на Шанел

Инфанта Кристина на мач по хандбал на сина си Пабло. На втората снимка в дясно са гаджето му и майка ѝ.

Скрит текст:

# 123
Сестрите на  Филипе не остаряват добре или просто на мен не ми допадат на снимките инфантите.

# 124
  • Някъде там
Хм, като сако и пола не ми харесва сякаш толкова на Вики тоалета заради дължината на полата.

Да, съгласна съм, Матилде има много красиви сини очи.
Още малко дами с красиви светли очи.

# 125
Принцесата на Уелс, посещава центъра на украинската общност Vsi Razom в търговски център в Бракнел, Бъркшир.

# 126
Принцесата на Уелс, посещава центъра на украинската общност Vsi Razom в търговски център в Бракнел, Бъркшир.

Страхотна Кейт отново, поне от това, което се вижда, много семпъл,удобен  и стилен тоалет, прекрасно съобразен с ангажимента. Не можах да намеря други снимки в нета, за да ги кача тук.

# 127
  • Разпиляна във въображението

# 128
Ами разкошна е Катрин! Много хубаво, че с присъствието си насочва вниманието към хората, които бягат от войната. И то точно сега, когато в Европа се усеща "умора" в това отношение, тя им показва, че не са забравени.

# 129
Обувките изглеждат интересни, но на снимката не се виждат добре. Чудесен тоалет.

# 130
Обувките ѝ са доста стари, но не ги е носила отдавна. 2016 година ги носи за първи път в Канада.

Страхотна визия от Кейт, направо грее в този офис стил! 😍

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 14:46 от Анонимен

# 131
Сестрите на  Филипе не остаряват добре или просто на мен не ми допадат на снимките инфантите.
Кристина като млада беше симпатична, но наистина не остарява добре, докато Елена и като млада беше грозновата.

# 132
Обувките ѝ са доста стари, но не ги е носила отдавна. 2016 година ги носи за първо път в Канада.

Благодаря, харесват ми, чудесен акцент на тоалета й.

# 133
Принц Уилям награди Лия Уилямсън за офицер от Ордена на Британската империя (за заслуги към футболната асоциация) днес  в замъка Уиндзор.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт