Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 196
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Днес е световен ден на животните.

Скрит текст:

Еееее Матилде и тя страхотна.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 19:32 от daviz

# 151
Кои са дечицата от предпоследната снимка?

# 152
  • Някъде там
Кои са дечицата от предпоследната снимка?
Хюсеин и Иман като малки.

# 153
Супер готина снимка
Heart Eyes

# 154
  • Някъде там
Лана, мартеницата продължава да е на ръката ѝ..🤔 Ще се пита. 😉😀

Много красиви обиците на Матилде от тази вечер.

Как да не  я обичаш Маргрете. С удоволствие бих общувала с нея.
Скрит текст:

"Когато в края на 70-те години на миналия век залепих първите си декупажи върху квадратно кошче за боклук, изработено от тъжна и уморена борова дървесина, не съм и сънувал, че тези изрезки, които бяха направени изцяло за забавление, един ден ще бъдат използвани в сериозни игрални филми като "Еренгард".
Това са думите на, наред с други
Нейно Величество Кралицата в каталога към изложбата "Портрет на съблазняването.
Кралицата поставя началото на Ehrengard".
Утре следобед кралицата ще присъства на откриването на специалната изложба в
Музея "Карен Бликсен" в Рунгстедлунд, където от 6 октомври публиката може да види селекция от декупажите, костюмите и скиците на Нейно Величество за настоящата филмова адаптация на историята за съблазняването на Карен Бликсен "Еренгард". o Снимки от студиото на кралицата на адрес
Двореца Фреденсборг: Якоб Йоргенсен, JJ Film.

# 155
Фелипе председателства церемонията по официалното откриване на Международния бизнес университет в Мадрид. Университетът е част от Planeta Formación y Universidades, международната мрежа за висше образование на Grupo Planeta, която има двадесет и две образователни институции в 8 държави.

Скрит текст:

Кристиан и Винсент са били на мача между ФК "Копенхаген" и Байерн Мюнхен от Шампионската лига

Скрит текст:

Алберт в Таурианова Калабрия, Италия. Това е първа спирка от обиколката му в равнината Gioia Tauro.
Посрещнат е от общинската администрация и многобройни граждани, принцът е получил почетно гражданство.

Скрит текст:

Харалд и Хокон слизат от норвежкия кралски кораб в последния ден от плавателния сезон

Кралица Силвия по време на церемонията по връчването на наградата "Децата на света" в замъка Грипсхолм в Марифред. Синди Блексток, Канада, получи наградата "Децата на света" от кралица Силвия за 30-годишната си борба за правото на децата от коренното население на образование, училище и здравеопазване, да бъдат със семейството си и да се гордеят с езика и културата си.

Скрит текст:

В сайта на "Vanitatis" Испания пише, че в събота ще е кръщенето на малката София, дъщеря на Фернандо и София (херцози Уескар). Кръщенето е се състои в Севиля, в църквата "San Román". Денят не бил избран случайно, защото тогава се чества Дева Мария на Светата Броеница (la vírgen del Rosario). Тържеството ще е в двореца „Дуеняс“. В същата статия се казва, че има слухове в близкия кръг на семейството, че детето на Белен и Карлос (графове на Осорно) ще се казва Хуан Карлос, защото така се казва бащата на Белен, а и ще включва името баща му и на дядо му по бащина линия - Карлос. Тези дни гледах видео в сайта на HOLA с херцога на Алба. Бяха го снимали на излизане от ресторант, където е празнувал рождения си ден с брат си Алфонсо. Във видеото репортерката го попита дали знае как ще се казва внукът му. Дали ще се казва Карлос и той отговори, че не знае, но името ще е много подобно (близко) на неговото.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 03:00 от dPova19

# 156
  • Разпиляна във въображението
Посланието за подкрепа върху кутия, написано от принцесата на Уелс, след като помогна за опаковането на дарения на основни предмети по време на посещението си в Vsi Razom Community Hub

# 157
  • Някъде там
Образователното пътешествие на Кристиян приключва. Програмата ще се излъчи в деня на юбилея.
Скрит текст:

По случай предстоящия си рожден ден принц Кристиан предприема образователно пътешествие в програмата pả с цел да научи повече за институциите, които подкрепят датското общество. Принц Кристиан е взел със себе си баща си на пътуването, което отвежда техни кралски височества
техни кралски височества минава покрай датския парламент, едно министерство, Върховния съд, църквата и отбранителните сили.

😀

# 158
Последният костюм на Виктория не знам защо, но не ми харесва, хубав е цвета, но някак стои недобре, старомодно, не мога да определя къде е сбъркано в кройка, в дължина.

# 159
Последният костюм на Виктория не знам защо, но не ми харесва, хубав е цвета, но някак стои недобре, старомодно, не мога да определя къде е сбъркано в кройка, в дължина.
За мен Виктория изглежда по-слаба с този костюм.

# 160
  • Някъде там
Филип и Матилде са на регионално посещение в провинция Лиеж.
Страхотно ново палто. Много добре изглежда. Дори бежовото не ме дразни чак толкова много. Някак не изпъква на фона на синьото.

# 161
Дано някой ден видим пак тази рокля, страхотна е! 😍

# 162
  • София
Много е елагантна Матилде с това палто и синия панталон

Наистна напоследък има много добри попадения.

Максима днес е по-обрана, но затова пък усмихната

# 163
  • Някъде там
Нали ? Щом на мен ми допадна палто в бежово. 😀
Максима посещава експертния център за приложен изкуствен интелект на Амстердамския университет за приложни науки (HvA). Посещението беше свързано изцяло с отговорното използване и прилагане на изкуствения интелект (AI).
Ех този Al, напоследък и кралските особи "тормози". Рания също имаше работни проекти свързани с ограничението му, скоро.
Перфектна е като за работно посещение.
От миналата година

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 13:33 от daviz

# 164
Максима изглежда добре, елегантна комбинация, но вчера беше с добре направена прическа, ако и днес я беше вързала поне на ниска опашка, супер щеше да бъде. Матилде също е много елегантна,  с обичайната прическа ми харесва доста повече, от предходното тупиране.

Общи условия

Активация на акаунт