Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 254
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Райчето е 78см, 9,500кг я меря на бебешкия  кантар у нас, а личната каза 9,700, но беше с пълен памперс. И си е съвсем нормална според мен, просто е по-дребничка, но с баща й не сме високи, така че нормално.

Рая заспива като момичетата на M_lady, ляга в чувала или само по пижама, пускам бухалчето Оли, давам плюшения октопод за сън, който стои само в леглото.
Напоследък я слагам в леглото само като ще се спи, не го ползваме за игра.
Днес като е станала от следобеден сън, явно е решила че ще се катери по обиколниците и си беше заклещила крака между решетките на креватчето. Ще трябва да  го обезопася някак.

# 361
Ами не знам как се казва ваксината ако е за морбили е същата. Имаха температура, през ден, около 9,10ти ден. После разстройство, което според педиатърката е в следствие на температурата и няколко по странни пъпки по тялото. Яна имаше ситен обрив на контура на устните и около устата, но не беше нещо фрапиращо обрива.  Педиатърката като я би, каза че може да вдигат температура и обрив, до 14ти ден.

Лизи аз съм попринцип от врачанския край такаче знам какво значи трупче 😄 Видин и Бяла Слатина са близо. Иначе и нашия изглеждаше доста пухкав ,но на последък ми изглежда по-слабичък може би защото се е издължил,но наистина очаквах да видя ,че е повече кг . Сложиха ни днес инфарикс хекса или там каквото беше каза педиатъпката,че към 7 ден щял да се обрине ,но да не се притеснявам. Май твоите беше писала ,че заради ваксина са се обринали ,заради същата ли и бързо ли мина ?

# 362
Нашата каза,че температура няма да има ,но обрив може да получи към 7 ден и ще трае само 1 ден каза ,че е някаква за шарка

# 363
Нашата педиатърка каза, че може има и температура и обрив.
Нямаше никаква реакция.

# 364
Божидар имаше обрив от ваксина. Не знам от същата ли. Ден продължи.

Вещице, не искам да виждам Томас Grinning
Имаме 14 влакчета на Томас които се хващат едно за друго. Съответно не може да стоят на земята, не е интересно. Вдига ги и те се разкачат и идва и започва Тю Тю - па па... Влакчето падна - преведено.
Започвам наново, той пак го вдига и така 748198382 пъти на ден. Имаме и по голям. А от ония ден има и Лего влакчето за 1 годишни...

Момичета браво, мечта ми е Божидар да заспива така. Играчка, музика, чувал...тпй също като Мишето кошарата е казан с вряла вода... Ама като го питам "къде ще спиш" сочи нея Grinning
Заспиваше там, но от последното разболяване, когато беше с 40градуса нямаше как да го оставя там... И оттогава реши повече няма да легне там. С консултантката бяхме постигнали заспиването там. Ще се заема скоро пак с това, само да събера сили и психически, че този път няма да е лесно. Много много много е привързан към мен.

Мисля, че той е около 10кг  (тук не ги теглят) и около 78-79 см. Видимо свали когато беше болен и видимо си върна всичко като оздравя, че и отгоре...

# 365
  • Велико Търново
Лизи, M_lady, респект за издържливостта нощем.
Лизи, вече напълно те разбирам как се чувстваш, а съм будувала само една нощ.

ММ от вчера не се чувства добре, като вечерта го събори от раз. И за да не ни зарази отиде да спи в другата стая, а аз и Мишо сме при Вики .

От 1 часа насам не знам дали има пълни два часа да съм поспала. Викито се буди постоянно, и аз ставам да дам или биба, или да я гушкам. Мишо се събуди 3 пъти в рамките на 5 часа.
Поне се редуваха , че ако се бяха събули по едно и също време не знам как щях да ги оправям.

# 366
Момичета, вчера писах в една група "недоспалите майки", при което почти единодушно ми казаха, че последното будуване им е много за тази възраст, при което реших вчера да ги сложа по рано да спят, в 20:15 бяха по леглата и заспаха чак в 1:30.... Не ме питайте какво ги правих до тогава, редуваха истеричен рев с игри... Никога не са заспивали толкова късно. В 4:00 Сами пак будува повече от час. Половината нощ е спал в количката, другата половина в люлката, която му е малка вече, но не знаех кво да го правя и я изкарах. Общо взето това беше направо ми се е*ава мамата вече. Радостна съм, че днес е петък, поне утре о вдругиден мъжа ми сине вкъщи. Въпреки, че той не успява въобще да ги успокои, побе през деня ще ми помага.

# 367
Лизи прегръдки! Hug
Да не би да са давали фалшиви сигнали за една дрямка. Опитвала ли си скоро с две.
Ние се върнахме на две и всичко дойде по старо му.

# 368
Това си помислих и аз,дащо не ги слагаш да спят 2 пъти през деня . Мисля,че бях писала,че моя Вики когато е на 1 дрямка вечерта будува и се буди често като цяло ,може и при вас това да е проблема

# 369
Не знам, Яна последно, просто отказваше втората дрямка да заспи и за това ги прехвърлих, отделно като започнаха ѝ да спят до толкова късно 9:00ч, нямаше как да ги събера. Сами пък заспиваше за втора дрямка, но вечер идваше много късно нощен сън и така, днес пак не ги събудих рано, ще пробвам утре, даже едва ги събудих в 9 и нещо, половин час ги будих. И те не искаха да станат.

# 370
Буди ги към 8 така ще има време за втората дрямка. Иначе Вики също му се приспива да втора към 17-18 часа,но го слагам иначе рискувам да будува през нощта. Спи до към 19 часа и след това ляга към 22:30/23 часа ,преди втопата дрямка беше 15:30 ч ,но я измести доста по-късно ,но важното е да се чувства добре такаче го оставям да спи ,когато иска по-добре да заспи вечер в 23 часа вместо да бодуваме цяла нощ

# 371
Няма да има време пак за втора дрямка, трябва да ги будя в 6:00-7:00.
Първия им е интервал на будуване е поне 4 часа и не виждам признаци на умора, дори след тези 4 часа, а ако втората дрямка дойде до 17:00 ще заспят няй рано в 23 или 00ч

Като спят до 16:00, също не показват да им се спи в 22:00.

За две дремки трябва да ги събудя в 6:00
Първа дрямка 10:00 до 11:00
И втора дрямка 15:00 до 16:00
И да пробвам да ги приспя вечер в 22:00. Което пък идва много малко нощния  сън.  Те си издържат без проблем 6часа будуване вече.  Въобще не знам как да го направя.

# 372
Лизи, според мен проблемите със съня идват от това, че не се изморяват достатъчно. За съжаление нямам съвет, който да ти дам как да организираш излизанията, но мисля, че това им липсва, особено на Сами след първите крачки. Не бих се мъчила да будя по-рано имайки предвид промяната на часа този уикенд. Може от самосебе си да се наредят нещата и да започнат да стават в 8.
И ние снощи будувахме от 4 до 6, но Ава се разбуди като я преобличах, защото се беше намокрила. Като цяло беше спокойно, тя се въртя, няколко пъти се пробва да слиза от спалнята, накрая я блокирах с гушкане и заспа. Наблюденията ми са, че заспива за нощен сън точно на 6тия час, първия интервал още го нагласяме. Категорично не иска люшкане вече, а да съм до нея и да се сгуши. При нея регресията след прохождането беше една от най-тежките, не знам дали започна да отшумява или просто свикнахме на новия режим, но от две вечери приспиването минава доста по-добре, а нощния сън попринцип е супер.

# 373
Вики също напоследък трудно заспива докато го друсам и се изпъва назад,но като го сложа да легне пък не иска да спи ,та можеби вървим към прогрес и скоро(стискам палци) няма да иска да го друсам а просто да се гушкаме и така да заспива. Снощи иначе от едно от събужданията взех го при мен да го накърмя не заспа веднага легна на мен ,но така че дупето беше на спалнята а главата му облегната на мен тоест беше заспал седнал и само облегнал главичка върху мен. Много ми е миличък така,когато ме търси за да заспи. Катто се събуди първия път чак се зарадва ,че съм се събудила да го взема 😂 преди месец се будех само като го чуя ,че мърда а сега детето мрънка и аз си сънувам не мога да се позная ,не мисля,че е от умора ,защото особено като се роди съм имала по 3 часа сън на денонищие и не съм имала такъв проблем 🤷‍♀️

# 374
Лизи като обясняваш как тръгват в различни посоки сесетих за един мой професор. Имаше близнаци, големи вече по него време, и той обяснява, че в чудо се виждал като жена му го пратела с тях сам навън като са били малки, били са много палави. ''Вика едното хуква в едната посока, другото в другата. Аз тичам след единия слагам го под мишница и така гоня другия, слагам и него под другата мишница и така ги нося. И се сещам, че майка ми ми е изплела един много дълъг шал и на следващия път го взех. Вързах ги двамата през кръста да ги видя как ще ми тичат в различни посоки. А като вървяхме хващах шала през средата и така ги водех. Хората разхождаха кученца, а аз деца". Умирахме да се смеем с него.

Общи условия

Активация на акаунт