Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 224
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
И аз мислих ,че се буди често и мрънка ,защото му идва много интервала на бодуване с 1 дрямка за това 2 дни си го оставях да спи по 2 пъти през деня дори 2рата да е в 18 часа ,но все така си мрънка вечер и аз нямам представа защо

# 271
И аз мислих ,че се буди често и мрънка ,защото му идва много интервала на бодуване с 1 дрямка за това 2 дни си го оставях да спи по 2 пъти през деня дори 2рата да е в 18 часа ,но все така си мрънка вечер и аз нямам представа защо
Ради ако беше мрънкане нямаше да е проблем. При нас е голям рев голям.... И на една и две дремки... Не знам, това е темата вкъщи от една седмица и повече по цял ден. И днес няма как да са две дремка със ставане в 8:20... Нощния сън ще отиде в 22:30-23ч... А не трябва!
Затова пак ще е на една и каквото такова...
Нямат край периодите. Кълбо от нерви съм отново. ММ има толкова гениални идеи, че хем се радвах, че почива три дена хем искам да заминава на работа веднага... Че идеи от сорта да му пуснем телевизора да го унесем довечера ме изкарват извън контрол.

Лизи, аз мисля да започна давам коластра и зелена енергия. За първи път чувам негативно мнение за този вид добавки.

# 272
Минаваме само с мрънкане ,защото веднага му давам да суче и заспива и така поне 5 пъти на вечер

# 273
Минаваме само с мрънкане ,защото веднага му давам да суче и заспива и така поне 5 пъти на вечер

Охх ми нямам Joy

# 274
😂😂 то и аз мисля като стане на 1,6 да го отбивам та тогава да му мисля,ама честно да си кажа ми е някво тъжно като си го помисля,че трябва да го отбия. А се подигравах на жените,които казваха,че йм е мъчно,че няма да кърмят,но сега ги разбирам и не знам дали ще имам сили да го отбия ако ми плаче най-вероятно не и ще продължим до 18 годишен 😂 ами той вече разбира и сам си вдига блузата и почва та не знам как ще стане

# 275
Етерично масло от лавандула помага за по добър сън. Аз имам дифузери, но и да се капне капка около леглото става. Също помага и за запушен нос. Другото, което използвам за хрема е етерично масло от евкалипт. Една капка пак около леглото, аз капех върху кърпичка за да мога да я изнеса ако преценя. За евкалипта ми каза лекарката ни. Също така има едно мазило Хостагил балсам, аз съм много доволна от него. Мажат се гърдичките и гърба, нагоре и към раменете. Загряващо е действа добре за кашлица, а отпушва и носа. Мазала съм на врата за зачервено гърло, ходилата пак като са болни или се разболяват. По лицето не се маже. От както лекарката ни го предписа на баткото преди около 6г и го ползвах за първи път съм направо влюбена в него. Оправих си болки в гърлото като бях бременна, само като се мазах с него и със стрепсилс и лукчета. И ми мина за 2 дни. Беше изчезнало ама сега пак го има по аптеките.

# 276
С лавандула спим ние болибон... Понеже Божко ми лепна всичко на мен. Аз едвам дишам сега и имам лавандула в контакта, цяла нощ излъчва... Няма сила на тази земя която да го накара да спи просто!
Ще си чакам Disappointed Relieved
И кремче имаме такова. Благодаря за напомнянето за него!!!

# 277
Мис аз правех комбинация на лавандула и римска лайка. Лайката е два вида римска и немска. Капех 3 капки лавандула и 1 капка римска лайка в 100-120мл вода. Сякаш имаше ефект

# 278
Мис аз правех комбинация на лавандула и римска лайка. Лайката е два вида римска и немска. Капех 3 капки лавандула и 1 капка римска лайка в 100-120мл вода. Сякаш имаше ефект
Няма откъде да намеря такава лайка Болибон... Но имам чувството че и да го къпя в това пак няма да има ефект... Толкова съм отчаяна, че... Не искам да става нощ, наистина.
Много съм изморена вече много. И психически и физически! Искам да си помогна за да помогна и на него. Иначе не става просто.
Защо не мога да пияяяя Grinning

# 279
Честито прохождане на Сами и бързо да оздравява Яна! Ради, браво и на твоето момче!
МИСС, споделям болкатата ти и споделям какво правим в последните три дни.Първо нямаше никакъв ефект,че оставих Аделина да се наспи оня ден до 10 часа сутринта,  после вечерта пак сравнително трудно и късно заспа.
На следващия ден споменах вече , че не спа на обяд и минутка даже и заспа в 19и 15ч вечерта и спа до 07 и 15 сутринта като имаше рев до 20 :30часа и няколко кратки събуждания през нощта.
НО Е СПАЛА ДО НАС през цялото време,съответно аз не спя.
Днес стана в 7 и 15 съответно, спа на обяд от 13:30 до 15ч и тази вечер заспа в 21 и 30 - ОГРОМНО ПОСТИЖЕНИЕ.Сега уточнявам , че преди обяд бяхме на детски рожден ден,превъзбуди се очеизвадно беше, вкъщи продължи да играе с балони и т.н и с ММ решихме отново да я изведем с количката.Ако не беш3 с нея съм убедена,че нямаше да заспи.Оттам нататък като се събуди е цял ден в движение ,не сме я спирали и за миг и тази вечер закъснях с около час и половина с вечерята, дадох направо мляко.Първо почна да пее и да се лигави и помислих,че пак няма да се спи, но....заспа човек.Ако нещо от това ти е полезно ще се радвам.
На кратко - за мен помага не измаряне ами омаломощяване буквално и по- малко дневен сън.Не повече от два часа.Аз съм го казвала и пак ще го кажа - нашите деца явно са вампирчета 🥰 Опитвам се да не се ядосвам , тя от бебе нв спи много , ама мамка му комшийчето дивее по цял ден,пада ,става , рови се в ла*ната с извинение, яде,когато на майка му и е кеф, и ляга и спи от 13 до16(напоследък) или от 14:30 до 17ч(до скоро)  и после в 21:]3
30 най - късно 22ч е труп.По - голям е с шест месеца.И той се среща с много хора, и той се превъзбужда ,не му се слееят дрямки, прозявки, ляга се ,когато на техните им е кеф да се приберат и спи , няма изтъване на момемта, няма нищо.Съжалявам ,че се впуснах в такива обяснения ама моето дете за пореден път св разплаква в кошарката и нр може да продължи да спи там ссма , а аз за поредна вечер няма да спя повече от 30 мин непрекъснат сън.И то тя си спи добре като е до нас , просто аз не мога , усещаам я, че мърда , рита ме, на нокти съм да не се събуди , абе хем викам зъби са , хем си викам тогава защо до нас спи по- спокойно

# 280
Орехче и при нас има успех тази вечер.
Не сме ходили на рожден ден, но имахме две по пълноценни разходки,с повечко вървене и емоции. Може би наистина това ще е ключа Grinning
Божко също спа днес 1:20 мин. Очаквах до 14 ч, но 13:20 изненада.
Заспа в 19:20, той винаги с мляко, иска си го.  Но и определено иска нещо от другата стая Thinking
Ние спим заедно от около два месеца май. Опитах преди няколко вечери, но реших първо трябва да спре проблема с рева, пък после мястото Grinning
Снощи пак опитах, легнах в кошарата с него Grinning пак не се получи.

# 281
Орехче, аз имам чувството, че като ги взема до мен една нощ и край! После реват всяка нощ за да ги взимам, влизаме в някаква серия Joy по същия начин до мен спят, в леглата се будят. Но те много се въртят и двамата, на сън тръгват да ме прескачат и да слизат от леглото или ги намирам в краката си и някакви такива рискови неща, за това избягвам да ги взимам при мен, но в крайна сметка, когато ми се спи много....  Взех мазилото за гръб/гърди, даже и мъжа ми мазах, че ѝ той се разболява. Дано помогне, в момента малките доста кашлят на сън, а правих инхалации преди да легнат, капки сложих, мазилото за гърба, къпах ги нарочно с леееко по топла вода, за да им се отпушат носовете и пак чувам, че дишат през устата и кашлят. Въобще не искам да стигат до антибиотик и пулмикорт ... Писна ми  да ги тъпча с антибиотици и боклуци.

# 282
Лизи толкова ли е зле хремата,че говориш за антибиотик и пулмикорт ?

# 283
Ми цяла нощ не спаха от сополи и кашлица... Сега ще пробвам да се набутам без час при педиатърката, за да ги преслуша. Гледам, че сополите още са прозрачни, но пък са много.

Лизи толкова ли е зле хремата,че говориш за антибиотик и пулмикорт ?

# 284
Разбирам те ,но не виждам повод да се притесняваш разбирасе ако са само суполи ,защото и при Вики беше така до преди 10 тина дни давеше се ,гадеше му се от секрета ,но не е имал други симптоми освен суполи и кашлица ,но кашлицата заради суполите, но заведи ги все пак и дано няма нищо

Общи условия

Активация на акаунт