Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Как така му изрязаха кожата,тоест сега ръката му е само на месо или ?

# 421
Да, на всякъде където имаше мехури ги изрязаха. цялата оградена част я изрязаха.

Как така му изрязаха кожата,тоест сега ръката му е само на месо или ?

# 422
Лизи, горният слой (епидермиса) на кожата или всички слоеве до фасция и мускулатура?
Извинявяй за така зададения въпрос, но се стреснах сериозно като пишеш за изрязана кожа без упойка. Това не би трябвало да се случва, а и ако е цялата кожа ще трябва и трансплантация на кожа на изрязяното място.
Какво каза хирургът за възстоновявянето?

# 423
Куки , за момента нищо не ми каза, просто повтаряше да съм спокойна, че ще мине. Нямам представа, кой слой, имам снимка където му се обели преди да отидем при лекаря, ако може да разбереш по това, ще я кача. Този слой махнаха, дето висеше пърчето.

Съжалявам момичета, снимката е гадна и не исках да я качвам....

# 424
Куки много позитивно звучиш. Радвам се за вас, че всичко е наред. Браво на Борис и за хапването и за водата. Сигурна съм , че скоро ще те зарадва и с първи стъпки Blush

Лизииии доплака ми се от поста ти.... Душичка малка, всичко ще е наред. Но голям стрес наистина Disappointed Relieved
Нямам думи наистина. Прегръдки! Heart
Сами е прекрасен и силен! Heart Eyes

# 425
Спокойна бъди за сега,  само епидермиса е и ще мине. Той се въстановява с времето. Но много пази мястото да не се замърсява.
Прегръщам те виртуално!
А Сами е много чаровен и сладък палавник.Heart

# 426
Аз се притеснявам, че с тази превръзка няма да издържи до сряда, той я тегли със зъби и от сега малко се е изхлузила, сега лепнах малко лекопласт, но не знам дали ще свърши работа. Лекаря го е намазал с дермазин, не знам ако се изхлузи превръзката, да го купя ли това и да го мажа или с дефламол и превръзвам. То си е отворена рана, не може без превръзка. И аз как не се сетих да питам не знам.

# 427
Леле,Лизи като видях как виси🥲Честно казано ужасно е! Миличкият,дано го боли по малко и бързо да минава! Пази много ръчичката да не се замърси. Ебаси(с извинение) и държавата. В малките градове здравеопзаването е окайващо🥲

# 428
Вики днес падна от количката на цимента защото реши да се изправи,видимо му няма нищо ,но е много кисел мрънка за всичко,плаче той попринцип си мрънкаше заради избиващи зъби ,но сега съм объркана дали е заради падането или са само зъбите

# 429
Куки, чудесно , че Борис е пропил вода и още по - добре ,че е директно от чашка! И супер,че добре се адаптира сред децата!
Лизи да , вероятно повече се е уплашил или дразнил , че го държат насила , щом само мъртва кожа е рязана.Бързо да зараства! Иначе щях да кажа да помолиш някой в поликлиниката да държи Яна ,но вече сте се справили някак си.Майките се справяме с всичко 🥰
Ради , обичайните симптоми при лош удар са сънливост и повръщане, залитане или дезоринтиране например , сигурна съм , че всичко е наред , ама не го оставяй без колани.Ади онзи ден щеше да падне напред от една райд он кола, изправя се от доста време на нея ,но никога така не се е навеждала , а на нея няма колани.Аз пък и бира си бях отворила докато я возя и за да я хвана да не падне я залях по гърба.Емииии поне не си удари муцунката.
Тя е много дива .Не знам дали казах ,че се научи да си отваря вратите на банятя и тоалетната.До сега само се качваше на тях , а вече пуска едната ръка и отваря , после слиза и влиза.Катери се и по големите гуми на количката и днес беше без спирачка, замалко да се обърне върху нея.

# 430
Орехче той от както е роден ходи без колан просто не ни е било нужно ,но май ще започна да го слагам защото все прав става да седи 🙄

# 431
Леле, Лизи, изтръпнах, като четях постовете. От това най ме е страх. При нас фурната нагрява, не много, но мен си ме е страх и я блокирам с една маса, докато готвя. Мърдам я по 100 пъти на ден, но не смея да я оставя така.
Относно желанието за ходене през нощта на Сами и Велина беше така. Когато започна по-уверено да бута уолкара, искаше го постоянно. Една вечер не пожела да заспи, извадих я от кошарата и тя право при него. Кръстосва коридора до 1 през нощта. Определено осъзнават, че вече могат ново и важно умение.

# 432
Момичета, отрази ли се смяната на времето на децата ви? Алекс направо се побърка, събужда се в 6 часа, вечер едва издържа до 21:00 часа за лягане.. направо е ужас. Отделно му излиза втори кътник отгоре, отпред е с четири зъба, но кътниците излизат.. 🥲😂

Иначе Лизи, изглежда страшно, но не го боли. При изгаряне повърхностните нерви се увреждат и не ги боли. Най-много боли докато се махне мехура ( от опит казвам). Нищо повече няма да се реже, реже се само увредената кожа на мехура. Ще продължите с превръзките, но страшното е минало. Както каза Бисквитка, внимавай да не се замърсява.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 10:21 от SecretM0

# 433
  • Варна
При мен само става малко по-рано вече втори ден, преди 8. Иначе през деня я слагам с нормалните часове за 2 дремки

# 434
Моя Вики както беше почнал да става в 8+ часа сега става в 7 ,първата вечер спа до 5:30 сутринта без да се буди чак се чудех дали е живо това дете после се събуди, боза и спа до 7 и нещо

Общи условия

Активация на акаунт