Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 270
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
За кое казваш,че не върши работа,лъжичката или чинията и защо,сподели ? Да знам преди да се изръся 🤣 той иначе си има обикновени купа с вакум има ,но се чудех за чинията ако му слагам неща в нея дали ще яде . А лъжичката видях клип на дете ,което много хубаво яде с такава а моя лъжиците не знае как да ги използва

# 451
Ради ние имаме такива и не вършат никаква работа. Споделям само личен опит, ти си преценяваш най добре. Вчера поръчах като приборите на Плами. Надявам се с тях да имаме по голям успех. Той като цяло е в период на ТВЪРДО ОТКАЗВАНЕ на всичко! Но прибори нека да има.

Много ми е криво. ММ го боли зъб зверски от 10 дена. Той има много проблеми със зъбите, и много опит в "убиването" им от доста години. Сега обаче не се получава. Не е спал от два дена, главата го боли чак... Притеснявам се вече. Днес беше на зъболекар, казаха инфекция уж. Не са отваряли зъба. Искат 700£ мисля че само да го отворят. А за два (не са сигурни кой е) 1050£. Упорито магаре е. Не иска да замине за БГ. Неадекватен е вече. Аулин, Хексалгин и течен Аналгин не действат вече. И куп други болкоуспокояващи с които се тъпче. Само студена вода хо успокояеа. От сутринта е изпил 22 точно Frowning1 извинявам се от отклонението. Може да ми дадете идея как да му помогна да убие или да замине.
Да се връща. В Сливен ще си ги оправи. Вярно и в България правенето на зъби е скъпо,но няма да му вземат баш толкова. Ако е Пулпит ужасно боли. Няма смисъл да се мъчи. Аз два пъти съм имала пулпит и такива болки имах,че светът ми беше крив. Аз сега изследвах щитовидни хормони и всичко ми е добре,но ето че ми даде идея да мина зъболекар профилактично въпреки,че нямам проблем,поне не усещам да е боли нещо. Зъбен камък трябва да махам🙄
Иначе приборите ще допаднат на Божко стига да има апетит. Много са и удобни на Плами и си залсужават парите. Пак се цапа,но си има захват и улучва устата с вилицата и лъжицата☺

# 452
Меджик, ако има как да му вземеш антибиотик, ще е най добре, тук за зъб пият Оспамокс 1000, поне на мъжа ми това предписват.

Яна се пусна да ходи в кауфланд! Хвърлих покупките на земята да я пазя Joy И жената от информацията ме видяла на камерите и дойде, да ми помогне. Видяла, че не мога да държа покупките. Joy

Ради ние имаме такива и не вършат никаква работа. Споделям само личен опит, ти си преценяваш най добре. Вчера поръчах като приборите на Плами. Надявам се с тях да имаме по голям успех. Той като цяло е в период на ТВЪРДО ОТКАЗВАНЕ на всичко! Но прибори нека да има.

Много ми е криво. ММ го боли зъб зверски от 10 дена. Той има много проблеми със зъбите, и много опит в "убиването" им от доста години. Сега обаче не се получава. Не е спал от два дена, главата го боли чак... Притеснявам се вече. Днес беше на зъболекар, казаха инфекция уж. Не са отваряли зъба. Искат 700£ мисля че само да го отворят. А за два (не са сигурни кой е) 1050£. Упорито магаре е. Не иска да замине за БГ. Неадекватен е вече. Аулин, Хексалгин и течен Аналгин не действат вече. И куп други болкоуспокояващи с които се тъпче. Само студена вода хо успокояеа. От сутринта е изпил 22 точно Frowning1 извинявам се от отклонението. Може да ми дадете идея как да му помогна да убие или да замине.

# 453
Меджик, снимка поне направиха ли?
Има ли подуване?
Най-добре в България дя се прибере за кореново лечение. Да не те плаша но това не е шега работа. Говори по серозно с него, много е несероизно към здравето му да ходи така. Ако е на горна челюст възпалението бързо може да отиде към максиларния синус. Много е тъничка костната преграда там.
Можеш да ми пратиш снимка на лично ако имате? Мога да те ориентирам горе долу, но лечение му трябва на мъжът ти.

# 454
Честити първи стъпки на Яна! Проличало си е  , че е жена и ще обича да пазарува!И браво на жената,която ти е помогнала.

# 455
Куки правили са му снимка, две торбички са видели. Боли го слепоочието, пулсира много. В предния пост не успях да поправя - - 22 шишета имаше до обяд изпита студена вода. Спрях да броя, само студеното го успокоява за 3 мин.
Утре вечер го натискам да лети, аз се плаша вече.

Милото, в Сливен му е зъболекаря да. Само да тръгне, той и в първия е кабинет е София ще влезне ама... Упорит.

Лизи той започна да пие този който са му изписали, уж много силен.
Разсмя ме с покупките, представих си те Grinning то не е много смешно де. честити крачета на Яна Heart

Ради виличката и лъжичката не ми харесват. Чинийката нашата хваща перфектно, най трудно я отлепя от таблата. Но приборите не вършат никаква работа защото са много меки.
Не знам каква е цената на приборите на Плами в БГ. Провери ако не си погледнала. И все пак ако ти харесват силиконовите, опитайте на Вики може да му е удобно.

# 456
  • Бургас / Славейков
Бързо оздравяване на Сами ,дано няма вече такива сериозни инциденти.Честити крачета на Яна.
Мис веднага да тръгва твоя мъж със самолета,хич не е шега работа,за съжаление не мога да дам съвет за лечение,тъй като аз почти не ходя на зъболекар,моя такъв казва ,че съм човек от бъдещето,тъй като съм с малко на брой зъби ,но по широки.24на брой.
За виличкии лъжички ,Митко иска да държи лъжицата ,но целия се оплесква.Тези прибори и на мен не ми се виждат удобни.

# 457
Охх звучи си си като здраво възпаление, щом пулсира и слепоочието. Навивай го да лети и да не си играе с огъня, че да не зясегне тази гной някой от нервите там.
Стискам палци да успеят да почистят каналчетата. И антибиотик ще трябва. Дано не се налага вадене, но го имайте предвид, че може и това да се наложи. Според зависи какво е обхванало възпалението.

Честити крачета на Яна!

# 458
  • Пловдив
Браво на всички проходили деца! Heart
Лизи, като прочетох за вашето спешно, тръпки ме побиха! Как е ръчичката на Сами? Успяваш ли да я опазиш чиста? (звучи ми направо невъзможно...)
Орехче, как ме разсмя, за случката с биричката и Ади 😄
Меджик, накарай го ТМ да си идва да се лекува. Нещо се случва в устата му, което ще доведе до много по-сериозен проблем 😕

Аз взех на Йони преди време прибори Пандичка и с тях тя добре се оправя. Къси са, с лъжицата загребва добре, а с виличката си бодва парченца. Проявява интерес и сама започва, но след малко се сеща, че мама може да дава и ми подава лъжицата си с ръчичка и казва: "Ъ!"

Ние сме цяла седмица болни. Едва днес ми присветва и се чувствам вече добре. Ако така караме всичко детски вируси, направо не знам с ММ как ще се справим.
Йони не се пуска, но много иска да ходи. Разходките вече не са това, което бяха 🙂
Имахте ли вчера гостенчета за Хелoуин? Ние вече трета година сме посещавани от комшийчетата и много им се радвам. Бях им приготвила торбички с лакомства и си ги чакахме до последно, преди да се оправяме за вечерната рутина на Йони.

# 459
Аз не знам какви са приборите на Плами ,но ще разгледам
Куки правили са му снимка, две торбички са видели. Боли го слепоочието, пулсира много. В предния пост не успях да поправя - - 22 шишета имаше до обяд изпита студена вода. Спрях да броя, само студеното го успокоява за 3 мин.
Утре вечер го натискам да лети, аз се плаша вече.

Милото, в Сливен му е зъболекаря да. Само да тръгне, той и в първия е кабинет е София ще влезне ама... Упорит.

Лизи той започна да пие този който са му изписали, уж много силен.
Разсмя ме с покупките, представих си те Grinning то не е много смешно де. честити крачета на Яна Heart

Ради виличката и лъжичката не ми харесват. Чинийката нашата хваща перфектно, най трудно я отлепя от таблата. Но приборите не вършат никаква работа защото са много меки.
Не знам каква е цената на приборите на Плами в БГ. Провери ако не си погледнала. И все пак ако ти харесват силиконовите, опитайте на Вики може да му е удобно.

# 460
Кате, бързо оздравяване, както и на всички болни!
И Йони скоро ще се пусне, щом има желание да ходи. Аз вече се притеснявах за Яна, защото тя нямаше никакво желание и я беше много страх. Буквално за да ходи трябваше да я държа за двете ръце, ако пусна едната и тя направо се свличаше на земята да лази. Дори преди малко повече от седмица и за двете ръце не ходеше много, а повече скачаше. Но брат ми дойде на гости в петък и много я надъхваше, да ходи и успя да я накара за една ръка да ходи. Ама казвам ти, голямо надъхване падна, около 2 часа, я развеждаше из апартамента. На другия ден нарочно оставих Сами вкъщи с баща му и излязохме с Яна да ходи пак за една ръка. Интересното е, че при баща си не иска да ходи, нито за една ръка, нито да се пуска, с него го е страх, което е много странно. Вчера също я взех сама до кауфланд и тя се пусна. Та пак стигам до извода, че просто ѝ е трябвало малко повече внимание.

Успявам да предпазя на Сами ръката, лепя лекопласти, като тръгне да сваля превръзката, но той и тях хапе и тегли, та доста е трудно.
Според мен му е добре ръката, доста я пази вече, но от време на време тръгва да лази с нея, държи я свита на юмрук. Преди сън му давам нурофен и вече втора нощ спим, не се беше случвало от много време, но може би, нурофена обезболява и зъбите и това е причината. Долните кучешки са доста зачервени. Снощи закъснях с вечерята им ѝ пак изпуснах момента за сън. Та си беше приключение докато ги приспя, честно казано за първи път се изнервих доста и мъжа ми ме изгони, той да ги приспива в количката.

Ради аз поръчах прибори от али експрес, Сами успява да си ги сложи в устата, но без храна за момента, така че нищо не мога да кажа. Когато поръчвах имаше и пандичките, на много добра цена, 6лв.  А като им гледам цените в нашите сайтове, доста по скъпи са.

Редактирам: сетих се едно упражнение за не проходилите.
Давате им две играчки в ръцете, нещо трябва да държат задължително в двете ръце. Подпирате ги с гръб на нещо прави (стена, диван, секция) и сядате на земята с разтворени крака с лице към детето, на крачка- две, викате го да дойде и да ви гушне. И така правят по една две крачки сами. Повтаряте упражнението много пъти. Дори и да не тръгва към вас, упражнението е хубаво и за трениране да стои право детето, без да се държи никъде, с времето ще започне да прави крачки към вас. Може да им пеете или занивате с маймунджолъци, за да нямат време да мислят, че не се държат никъде. А стоят сами прави.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:18 от Lizi:) :)

# 461
Ради пробирите на Плами са тези на Doddl.

Те също са късички и са с добър захват. Нямам спомен от кой сайт ги поръчах,понеже беше преди няколко месеца. Трябва да видя от къде ги поръчах и колко точно бяха. Ориентироваъчно цената бе около 40 лв.
Аз чинийки слагам от  нашите вече. Отделила съм и няколко. Пластмасови и силиконови неща не използвам вече☺Взе да свиква,че не трябва да ги хвърля с много говорене,но пак се получават конфузни ситуации.
Аз мисля.че скоро мога да полудея. Плами е станала изключително непослушна. Снощи се е будела и ревала на всеки час. Отделно искам да я науча на разни неща,но тя категорично си има мнение. Вчера свалила няколко от магнитите от хладилника (оставам и по ниско да си нарежда) и ги сложила в сушилнята. На помпата за вода чучура го обръщаме на горе,че излива вода. Та чучурчето го напълнила със солети. В тенджерата ми сложила други магнити. Само мизерии просто нямам думи.
От висчко най ми е сънят и. Всяка вечер се върти и проревава🤷♀Искам да спа🥲

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 08:40 от Милото

# 462
  • Пловдив
Ъпдейт на информацията: УНГ ми каза, че малката е със бактерия в носа: Streptococcus mitis. Красота!

# 463
Kate как стигнаха до този извод изследвания ли правиха и какво следва сега ?

# 464
Пуснахте ли си и вие изследвания? Да не вземе после да си е предавате....  И аз съм била с такава бактерия, по мои наблюдения, не е толкова упорита, като при Милото. На мен ми мина от първия антибиотик.

Ъпдейт на информацията: УНГ ми каза, че малката е със бактерия в носа: Streptococcus mitis. Красота!

Общи условия

Активация на акаунт