Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 246
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
И Нора е с 4 зъба, от доста време. На Вели преди седмица изби петия Wink

И Митко е с хрема.Ей така от нищото се появи.Веднага почнах с капките ,че да видим . Понеделник сигурно ще го закарам при докторката.А в средата на месеца щеше да е на ваксина.Сега ще я забавим заради хремата.И на него му никнат уж зъби.Ама кога ще ги видя незнам.Още стоим с 4бр.

# 526
И Яна днес отново е с хрема... И ние след 11ти трябваше да правим реимунизацията.
Pupelina, Какви капки слагаш?

Ради, до 20 зъба има още много да се мъчат.

Вчера през деня оставих Сами да спи 4 часа и даже го събудих... мислех, че през ноща няма да спи, но си спа. Явно е имал натрупана умора.
За сметка на това днес спа само час и половина и се сцепи да плаче. А пък има и запек... Пробвах да дам сини сливи, но не ги иска, ще пробвам с друго.

И Митко е с хрема.Ей така от нищото се появи.Веднага почнах с капките ,че да видим . Понеделник сигурно ще го закарам при докторката.А в средата на месеца щеше да е на ваксина.Сега ще я забавим заради хремата.И на него му никнат уж зъби.Ама кога ще ги видя незнам.Още стоим с 4бр.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 23:10 от Lizi:) :)

# 527
Лизи,моя от край време е с запек и съм пробвала всичко,което е възможно за запек ,но нищо не му помагаше освен един сироп за разхлабване. Как е иначе ръчичката има ли подобрение? Утре ли бяхте на преглед ?
Имаме 6 зъба значи остават още 14 🥹

# 528
  • Варна
Аз съм взела от тези Мелимакс микро клизми с мед, но не съм давала. При нас мина с киви, сливи и такива, няколко дни беше зле и накрая просто се оправи. Беше странно хаха.

Лизи, стискаме палци за ръчичката! Всичко ще е наред!

Хммм, 4 часа през деня, явно е бил доста уморен.

Ние в понеделник сме на консултация, да видим за 3 месеца какво се е променило. На 17ти пък запазих коледна фотосесия, чак се развълнувах

# 529
Аз като бебе съм и слагала от тези свещички и вършеха работа за секунди.
А като сте на тема зъби - на Ади и изби 10тия (втори долен кътник).Сега горния е на топче и го очаквам скоро.При нас доста бързо избиха кътниците , в сравнение с предните 4 броя.

# 530
Здравейте надявам се всички имате хубава и слънчева неделя.

Ние поспахме пак 10 часа и се събудихме с настроение, но рязко спадна когато комшията реши да си надуе музиката в 10ч и събуди Божидар след 20мин сън.

И ние сме на фотосесия, но много скромна тази година. Само за Божидар дадох 20£ за 5 снимки да си има професионални. И съм  решила вкъщи да се снимаме. Комшийката ми има професионален фотоапарат, поръчах бакграунд коледен, остава да намеря дрехи и сме готови. Снимки бол Grinning

Лизи чакаме новини за Сами?

На Божидар избива 4 тия кучешки и остават само още 4 кътника и край Blush
За хубаво или лошо много бързо излезнаха всички, къде лесно къде трудно... Зъби много Grinning

Не мога да се изкажа за запека. Не сме имали проблеми, а когато се забави ден или усетя, че е ял доста запичаща храна, давам слива и до час е готов.

Днес при нас е Bonfire отново. Страшно гърмене ще има довечера. Подготвят се няколко дни. Миналата година Божидар не разбра нищо, но тази вече знаем че ще имаме проблем ако не вижда. Като гледахме вчера се радваше с отворена уста на две пиратки едва ли не... А като не вижда, се хвърля отгоре ми и трепери и сумти, определено го е страх. Как ще заспи нямам идея... Миналата година сцепиха небето, мисля че няма да заспи навреме довечера.
Другата седмица пък чакаме карнавала целия град. Нямам търпение вече. Ще кача снимки в клюкарника. Майка ми ще идват на гости за събитието и после ще ходим ние малко на гости за разнообразие.
И те така при нас... Слънчева неделя Hug

# 531
Ние сме в сряда на фотосесия ,но размислих за коледните дрешки ,ако намеря някой хубав пуловер до сряда ще е с него ако ли не с някоя риза и дънки

# 532
Доооста сте изписали 😃 аз малко поизбягах от бебешките теми, с ММ бяхме на почивка и оставихме Ава на нашите за няколко дни за първи път. Много ми липсваше, но честно казано изобщо не съжалявам 😃 Рим определено не е за деца. На нас с ММ много добре ни се отрази, Ави също си е прекарала повече от добре. Без никакви драми, дори са си направили режим и майка ми я е научила да раздава целувки 💕😃 вчера като тръгнах да я приспивам на обяд бях в шок, че просто легнах до нея и заспа 😃 вечерта се повъртя малко, но пак заспа без люшкане и подскачане или обикаляне на леглото. Ние се чувахме по пет пъти на ден разбира се, но не съм искала подробности като какво яде, колко и така нататък. Майка ми е директор на детска градина, дълги години работи и като детска учителка, така че ѝ се доверих изцяло и бях напълно спокойна.
Днес най-накрая правихме прощъпулник на Ави. Тя първо си хвана питката 🤣🤣 даже седна да си хапва, явно ще има верига ресторанти 🤣🤣 на второто пускане хвана метъра, наречен за моден дизайнер 😃
Ние сме на фотосесия на 1.12, тази седмица трябва да се организирам да поръчам рокли.

# 533
Сами е добре, ползва ръката, лази активно с нея. Хваща си играчки.
Нямам представа тръгнала ли е кожа, лекаря каза, че трябва да тръгне кожа от края на наранената част и да плъзва към средата. Ето как изглежда днес ръчичката му.  На който му е гадно да не отваря надолу, ще сложа разстояние нарочно.

Ако някой знае как трябва да бъде изглежда кожата от края и дали е тръгнала, нека каже, че до утре не знам как ще издържа.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 21:43 от Lizi:) :)

# 534
Това в края нова кожа ли е или е сизгорената

# 535
Нямам представа...

Това в края нова кожа ли е или е сизгорената

# 536
Лизи, ако беше за голям човек щях да ти кажа да мажеш с лавандулуво масло, но за толкова малко дете не съм запозната.
При мен ми падна кожа от пара. Когато тръгна кожа беше адско сърбене и болене. На сън няколко пъти си смъкнах кожата да се чеша ( накрая се принудих да си връзвам ръката за стол за да не я разчесвам).
Та мазах с лавандулово масло смесено с кокосово-базово и сега няма помен от белег.

# 537
Лизи, ако беше за голям човек щях да ти кажа да мажеш с лавандулуво масло, но за толкова малко дете не съм запозната.
При мен ми падна кожа от пара. Когато тръгна кожа беше адско сърбене и болене. На сън няколко пъти си смъкнах кожата да се чеша ( накрая се принудих да си връзвам ръката за стол за да не я разчесвам).
Та мазах с лавандулово масло смесено с кокосово-базово и сега няма помен от белег.

Първо да кажа, че не съм ароматерапевт и не се занимавам с това. И на него може да маже с лавандулово масло. Това масло е е динственото (с които аз съм запозната, което може да се мажебез никак ви разреждане. Но аз лично бих казала с разреждане 2 капки лавандулово масло в 10 мил базово масло. Базови масла са бадемово, кокосово, зехтин,слънчогледово, жожоба, какаово. Аз ако случайно нямам друго използвам зехтин, въпреки, че винаги имам бадемово. Имам и бутилчици с Рол но по 10мл. Аз лично се вях изгорила адски жестоко, бръкнах с половината длан в тигана с врящото олио и то от акъла си. Първо намазах с чисто лавандулово масло, а след това мазах с лавандулово масло с мед. Капнах няколко капки в супена лъжица мед и се мазах. За мое учудване даже и мехур не стана, имаше юялки мехурчета по пръстите на дланта ми нямаше нищо. Но е адски болезнено, значи болеше ме и то много като се намажех, но слагах превръзка и ръкавица и така седях. Не ми се вярваше, но бързо ми се размина. Това масло е единственото, което винаги го имам в мен. Луд фен съм му.

# 538
  • Варна
Болибон, как сте вие, не си давала ъпдейт скоро 🤗

# 539
За сега мажа с някакво лекарство дермазин. Едно момиче ще ми прати домашен крем, който много помага, от Костинброд, дермашкова май се казваше. В пирогов са ѝ го препоръчали на нея. Гледам, че ѝ тук по темите се е обсъждал този мехлем. Но за сега ще мажа само с лекарството, като махна превръзката ще започна и с бабини илачи.
Тази нощ беше тежка, Яна се буди от сополи много, правих инхалации два пъти. И Сами се събуди няколко пъти, та направо.... Сега едва гледам. Ще ги будя след малко да закусват.

Общи условия

Активация на акаунт