С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 39 245
  • 471
  •   1
Отговори
# 105
Е, то мъж виновен виждали ли сте? От 10 кладенеца вода ще донесе, и как аз никога не съм разбрала правилно.
Като, му покажеш, че тия номера от цирка си ги гледала, може и да се осъзнае.
Но, действай твърдо и постави границата, която може да премине.

При всички положения ще действам твърдо, аз имам самочувствие, имам реална преценка за себеси, няма да му позволя да ми вмени комплекси.. в крайна сметка чуждата жена сигурно е по-сладка, но все пак и аз съм чужда жена за другите мъже.

# 106
Какви са тези банкети по това време на годината?

# 107
Е, то мъж виновен виждали ли сте? От 10 кладенеца вода ще донесе, и как аз никога не съм разбрала правилно.
Като, му покажеш, че тия номера от цирка си ги гледала, може и да се осъзнае.
Но, действай твърдо и постави границата, която може да премине.

При всички положения ще действам твърдо, аз имам самочувствие, имам реална преценка за себеси, няма да му позволя да ми вмени комплекси.. в крайна сметка чуждата жена сигурно е по-сладка, но все пак и аз съм чужда жена за другите мъже.
Браво момиче ,точно така !!! Аз на твое място и ключа няма да извадя от вратата 😉

# 108
  • София
Ти му поставяш проблем, той двига рамене и бяга на банкет...

# 109
В чии дом живеете? Ако е негов се изнасяй, ако е твой - ясно е. Ако е общ - подялба и кой откъде е.

# 110
Хубави съвети са ти дали момичетата. Имаш ходове още. Безболезнени.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 00:04 от Maria_Mia

# 111
  • Mediterraneo
Това пък с менюто на мен ми е любим лаф и редовно се бъзикаме с ММ, че някой от нас пак гледа менюто и не смее да поръча. Но, да, 30 години сме заедно, знаем докъде са ни границите и кой какво чувство за хумор има. Нито аз се обиждам, нито той.

# 112
Дразни ме, че проявява неуважение към мен, гледайки като теле минаващи симпатични жени, чак глава извръща леко понякога. Че ми говори за тази и за онази какво тяло имала, колко хубава била, и всякакви такива. Ами то, колкото и човек да е над нещата накрая просто му писва.
Това, ако го чуя, ще избухне пожар вследствие на късо съединение.

# 113
Просто шефът им, като приключат голяма сделка ги събира и ги черпи, постоянно ги води в други градове, сега са тук де. Бях поканена, но естествено, че отказах, аз да не съм за подигравка.. да отидем там, и аз да се преструвам, че всичко е наред, докато ми е опротивял по такъв начин. Но да.. тъпо беше да излезе. Поредното тъпо нещо за което ще се извинява…

# 114
Просто шефът им, като приключат голяма сделка ги събира и ги черпи, постоянно ги води в други градове, сега са тук де. Бях поканена, но естествено, че отказах, аз да не съм за подигравка.. да отидем там, и аз да се преструвам, че всичко е наред, докато ми е опротивял по такъв начин. Но да.. тъпо беше да излезе. Поредното тъпо нещо за което ще се извинява…
Кураж и успех!
Само не си мисли, че всички мъже са такива. Има съвсем нормални, които уважават жената до себе си.
Преди години работих във фирма с подобен шеф. Само че събираше само мъжете. Ядене, пиене, банкети, ходене по разни дестинации. Бяха като секта. Като дойде нов, почваха и него. Имаха и не много приемливо отношение към жените. Нещо като книгата "Степфордски съпруги" 😀
Някои хора просто се влияят.
Няма да стане по-добре.

# 115
  • Димитровград
Жената писа с какво я дразни мъжа ѝ, къде прочетохте " Как най-бързо и лесно да се разведа?"
Едно е да се дават мъдри съвети, друго е в реалността. Падам.

# 116
Хм, от дразнене до дразнене има разлика. В случая е липса на уважение. А без уважение, няма как да има здравословна връзка.

# 117
Защо да е подигравка поканата?
Честно казано сърдене, тропане с крак не са най-продуктивните начини за решаване на проблеми в отношенията - това е доста детска реакция.
Плюс, че вие отдавна сте изпуснали момента да поставите граници и кое е приемливо и той резонно да не приема, че изведнъж това става толкова ключов казус.

# 118
Хм, от дразнене до дразнене има разлика. В случая е липса на уважение. А без уважение, няма как да има здравословна връзка.

Щом за две години брак се е стигнало дотук, не ми се мисли как ще е по-нататък.
„Стига де, мило, много важно, че съм я изплющял тая, нали знаеш, че само теб обичам?“

# 119
Разбрах, че са женени от 2, но са заедно от 8. Не е от вчера положението.

Общи условия

Активация на акаунт