С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 33 284
  • 363
  •   1
Отговори
# 90
желая ти кураж и дано успееш да се пребориш с това нещо,но не позволявай да те подценява 🤗🤗

А, дано, ма надали... В такива ситуации се реагира още първия път. И то така се реагира, че и през ума му да не мине да повтори.
Сега мачът е свирен вече. И да се спре за малко, пак ще продължи, защото вече знае, че при нея минава номерът.

# 91
И най-любимата ми изцепка, като го повдигам на въпрос е - “е то и като ходя на ресторант гледам цялото меню, но не си поръчвам от всичко”
Е да де, ама си поръчваш салата, основно, и десерт.. че и ракия, и биричка. Много неприятно сравнение, не мога да си кривя душата, че ми е много обидно, и че наистина сериозно започнах да се замислям какво да правя занапред. Благодаря момичета за куража и съветите.

# 92
Всички гледат, но е въпрос на уважение към партньора да не се коментира и да не е явно. Хубавичко мисли, този е инфантил. Ако поставиш ребром въпроса, най-вероятно ще рече, че се майтапи, пък ти не разбираш големия майтап.

# 93
Семейни ли сте, или просто гаджета? От колко време сте заедно?
Ако сте още в началото на връзката и нямате деца, няма и какво да го мислиш. Груба проява на неуважение демонстрира младежът.
Всички мъже гледат, да. Но не всички го правят по просташки начин и то така, че жената до тях да се чувства неловко или нехаресвана.

# 94
Семейни ли сте, или просто гаджета? От колко време сте заедно?
Ако сте още в началото на връзката и нямате деца, няма и какво да го мислиш. Груба проява на неуважение демонстрира младежът.
Всички мъже гледат, да. Но не всички го правят по просташки начин и то така, че жената до тях да се чувства неловко или нехаресвана.

Семейни сме, заедно сме от две години, познаваме се от осем.
Нямаме деца.

# 95
Ами... Той не е започнал да го прави сега, нали? Поначало си е бил такъв.
Ти с какъв акъл...?

# 96
Ами... Той не е започнал да го прави сега, нали? Поначало си е бил такъв.
Ти с какъв акъл...?

В интерес на истината, или не го е правил, или аз не съм забелязвала, може и аз да не съм забелязвала, защото нали казват, че любовта е сляпа, не знам.
Тъпа ситуация, знам. Чудя се какво да правя 🤷♀

# 97
Човекът тества границите. Щом за две години е стигнал толкова далече, питам се какво ли още е способен да направи занапред.

# 98
Махай го докато нямаш дете. После става много много сложно. А пък ако го намразиш заради това /а ти ще го намразиш/ и ако стигнеш до дете, ще съсипеш и неговия живот. Две години са нищо на фона на цял живот. Помисли си.

# 99
И аз започнах да се замислям, щом сега прави това, на какво ли друго е способен. Наистина много сериозно ще обмисля какво да правим занапред…

# 100
Е, може първо да пробва да го превъзпита. Не съм особено оптимистична, но кой знае...
Въпросът е дали може и най-вече дали ѝ стиска да го стресне сериозно.
А ако пробва и не успее, то за раздяла никога не е късно, особено ако не бърза да ражда точно в този момент.
Щом още сега е толкова засегната, представям си я в напреднала бременност, а говедото до нея коментира и точи лиги по чужди жени...

# 101
Баба ми казваше ,, мъж и кръв да пикае ,викай му  дренки е ял" 😀😀,май ние много ги жалим и много им се връзваме.  Наистина си трябва превъзпитание и то с твърда ръка ,подкрепям с две ръце.

# 102
Мъж, да говори пред жената до себе си, другите, колко били хай, за мен е тотален инфантил.
Изобщо усеща ли се? Обижда те,  подценява те, а това трябва да се парира изначално.
Ако си мълчиш, нищо добро не те чака с този.

# 103
След “изпускането” от страна на приятеля му вече не мълча, но дето се казва малко съм изтървала момента според мен. Тази вечер отново поставих ребром въпроса, отново не получих адекватно обяснение, според него не е направил нищо.
Влезе, изкъпа се, дойде да ми се мазни, извинява ми се, но аз не мога така, и в крайна сметка му казах да ми се маха от очите, и о, чудо! Той взе, че излезе на банкет… 🤷♀

# 104
Е, то мъж виновен виждали ли сте? От 10 кладенеца вода ще донесе, и как аз никога не съм разбрала правилно.
Като, му покажеш, че тия номера от цирка си ги гледала, може и да се осъзнае.
Но, действай твърдо и постави границата, която може да премине.

Общи условия

Активация на акаунт