С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 39 447
  • 471
  •   1
Отговори
# 210
Моят е от породата, които могат и са хубави и само с вода - мие си лицето със студена вода и потегля. Аз ако го направя и после се усмихна, ще си остана така Grinning Много ми се изсушава кожата от вода.
Същото и с шампоаните - той има твърда, остра коса. И само с вода, пък му е добре.  Аз само с вода после съм като мазана с олио, сдъвкана и изплюта Joy

Иначе ми беше пратил клипче, за слънцезащита специално, че има benzen cyclo...-нещо си, които бил канцероген.
Ето го:
How companies cell sun block
(Уж като смешка е направено, късичко е)
https://www.instagram.com/reel/DBDsuNwNwID/?igsh=MTByaWpydjhzM3R2Zg==

П.п. Но не ми беше целта да обсъждаме е или не е вредно нещо си, нито дали му се обаснявам или не. Опитах да върна темата към първоначалното й предназначение  - с какво ни дразнят мъжете Wink

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:17 от Рошличката

# 211
Разочарована съм от ММ, че не му се пътува. Пъпа му хвърлен в къщи, лошото е, че мен вече това много ме дразни и отблъсква в него.

# 212
  • София
Разочарована съм от ММ, че не му се пътува. Пъпа му хвърлен в къщи, лошото е, че мен вече това много ме дразни и отблъсква в него.
Има си такива хора, и аз понякога не съм в настроение. Изходът е да пътуваш без него.

# 213
То много работи могат да се правят без него, въпросът е защо (да) сме с него. По цял ден сме на работа, после вкъщи, ако в свободното време не сме заедно/не пътуваме заедно…не знам…Щом казва, че нежеланието му да пътува я отблъсква…

# 214
Да се развеждат направо, то се е видяло!
И от психолог няма файда вече в тоя форум!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 01:04 от Threemafan

# 215
Едва ли. Имам приятелка, чийто мъж не желае никъде да пътува с нея. Пътуваме доста, тя все сама, понякога ѝ казвам - скрий го в багажа, после ще си го върнеш, само да е с теб, няма да се показва. Сакън, лисица на пазар! Тя казва, че е ок без него, но не е, тежи ѝ.
Баща ми тъкмо започна да се наслаждава на пътуванията с майка ми (чудеса постигна с него, без да го принуждава, а той не обичаше) и тя се разболя и почина.
…..

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 20:42 от Дренка

# 216
  • Швейцария
Ами и ММ обича да си стои вкъщи. Даже не може да понася да се събира с хора. Ама чак пък да ме дразни - не. Имам си приятелки, излизам си с тях, после има какво да му разкажа. Приела съм го какъвто е. Проблем е когато каня приятели вкъщи, но той постои малко с тях и отива да си ляга. И те са му свикнали и не го насилват.

# 217
  Още по-дразнещо е когато хем иска да диванее в почивните дни, хем и ти да му другаруваш от съседното диванче, вместо да бичиш по села и паланки.

# 218
Диванее го прочетох като дивее Joy Може би защото диванетата дивеят.

# 219
Дразни ме, че не ми обръща достатъчно внимание напоследък.

# 220
  • Швейцария
Цяла вечер ме дразни. Утре съм поканила гости и ходихме да пазаруваме. 100 пъти ми каза "айде, айде, айде тръгвай към касата" и накрая забравих да купя едно нещо. Това и онова не им трябвало на гостите. Аман. После ми се обади майка ми, пак вика "не ми говорете на главата" и ме изгони в другата стая. То човек още малко не трябва да диша.

# 221
  • Поморие
Уникумът, с когото живея и наричам съпруг и баща на децата си, както и предусещах ми съсипа радостта от предстоящия рожден ден. Захвана се за това "какво толкова има навън в парка", че все ходя там с дечурлигата, а не си седя вкъщи като него. Още малко ще ме изкара, че и любовници въртя там, в последствие така и се изрази за нещо в разгара на скандала и ето пак се караме с дни, както безброй пъти от годината и половина, която мина откакто се събрахме след една раздяла. Вече ми е ясно, че психопатът се събра с мен само за да ме съсипе и довърши и събирам максимума от сили да се махна от този ад. Имам нужда от спокойна среда, за да се справям с децата си, а за времето, в което съм с бащата, те имат плачеща майка, на която вече не й се живее. 😢
Както той се заяжда през ден, така и аз почнах да му припомням за приятелката му от лекия бранш, която водеше вкъщи, тоест в неговото вкъщи, докато бях бременна с първородния му син, че и в родилното дойде с нея, ама мен ме изкарва такава, каквато е същата тази повлекана, с която са си лика прилика. Наглецът тръгна и физически да ми се перчи, на мен, майката на децата му, която на горкичкия пишман-баща му спестява целия труд по децата! Дано има Господ... Най-хубавият подарък за рождения ми ден и за новата година ще е спокоен живот, далеч от хора, закъсняли за психотерапия.
Моля се този път да имам сили да скъсам нишката.
Отърва ли се веднъж, никога повече няма да погледна мъж и да помисля за любов, никога!

# 222
Пожелавам ти кураж и сили да се махнеш и да започнеш спокоен живот!

# 223
  • София
Няма да те питам защо си родила второ дете от такъв, но ще ти кажа да бягаш, преди да станат три. Изглежда, че си почнала да осъзнаваш какъв насилник е този, така че събирай сили и тегли шута.

# 224
Уникумът, с когото живея и наричам съпруг и баща на децата си, както и предусещах ми съсипа радостта от предстоящия рожден ден. Захвана се за това "какво толкова има навън в парка", че все ходя там с дечурлигата, а не си седя вкъщи като него. Още малко ще ме изкара, че и любовници въртя там, в последствие така и се изрази за нещо в разгара на скандала и ето пак се караме с дни, както безброй пъти от годината и половина, която мина откакто се събрахме след една раздяла. Вече ми е ясно, че психопатът се събра с мен само за да ме съсипе и довърши и събирам максимума от сили да се махна от този ад. Имам нужда от спокойна среда, за да се справям с децата си, а за времето, в което съм с бащата, те имат плачеща майка, на която вече не й се живее. 😢
Както той се заяжда през ден, така и аз почнах да му припомням за приятелката му от лекия бранш, която водеше вкъщи, тоест в неговото вкъщи, докато бях бременна с първородния му син, че и в родилното дойде с нея, ама мен ме изкарва такава, каквато е същата тази повлекана, с която са си лика прилика. Наглецът тръгна и физически да ми се перчи, на мен, майката на децата му, която на горкичкия пишман-баща му спестява целия труд по децата! Дано има Господ... Най-хубавият подарък за рождения ми ден и за новата година ще е спокоен живот, далеч от хора, закъсняли за психотерапия.
Моля се този път да имам сили да скъсам нишката.
Отърва ли се веднъж, никога повече няма да погледна мъж и да помисля за любов, никога!
Това не е дразнене ,това е насилие върху теб ,недей да чакаш а си вземи децата и далече. В такава среда те също страдат и не си мисли че той ще се промени . Желая ти успех и кураж !

Общи условия

Активация на акаунт