Лакове за нокти - 166

• 51 039
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Леле, върнахте ме 10г. назад с тези напукващи лакове Grinning Бяха голям хит, явно се връщат на мода. Ето една снимка от преди 12г. даже Grinning за съжаление не ги пазя тези лакове Simple Smile
Скрит текст:

# 31
Essie Bahama Mama ❤️

Тук е без топ лак. След това нанесох за първи път топ лака на Kiko Milano и просто съм в шок. Лака веднага се матира и все едно има мъгла върху него, набръчка се.. изобщо не ми харесва. За първи път ми се случва такова нещо с топ лак и съм меко казано разочарована. Аз ли не правя нещо както трябва, не знам. :/
Скрит текст:
Скрит текст:

# 32
Здравейте момичета Simple Smile Честита ни нова тема ...

Ох, намалям тези нокти бавно , бавно и все пак умирам от болка на възглавничките на пръстите ... изпитвали ли сте такова гадно чувство , когато скъсявате ноктите си ???
Лака е Flormar PL 455 Secrecy
https://instagram.com/nailart4funs?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

# 33
Не си сама, като ги скъся доста и при мен са доста чувствителни върховете на пръстите, нале през повечето време не докосвам нищо с тях...
Този Флормар е страхотен, имам го и аз. Хем е семпъл, хем стои интересно дори и без декорация.

# 34
  • София
050 е номера

Много е гадно чувството като се намалят дълги нокти. То и живеца става много чувствителен....Боли си...

# 35
  • Den Haag
tina_vn да ти кажа, че днес го разкарах този топ лак пастел. Снощи пробвах на два цвята и не видях нищо различно от нормалния цвят ще добавя снимка да погледнеш, заграденото в червено е с топ лака а под тях са без топ лак Simple Smile

Та голямо разочарование за мен или аз не съм направила нещо както трябва или лака не върши Sad. Иначе си взех едно холо, за да се утеша Simple Smile

Утре ще махам сегашния лак и ще видим с какво ще се нахлепам Simple Smile

MamaNaMiro много красив цвят и прекрасен маникюр както винаги. Мен до сега не са ме боляли нокти, когато скъсявам предполагам защото съм с много меки и затова.

Juls 18 много ми харесва този цвят, ще го издиря по тукашните дрогерии Simple Smile

# 36
В инструкциите за употреба пише, че няма нужда от топ лак:

"Нанесете два слоя от който и да е нюанс на лак за нокти expressie и изчакайте да изсъхне за около 1 минута. няма нужда от база или топ лак!"

Essie Bahama Mama ❤️

Тук е без топ лак. След това нанесох за първи път топ лака на Kiko Milano и просто съм в шок. Лака веднага се матира и все едно има мъгла върху него, набръчка се.. изобщо не ми харесва. За първи път ми се случва такова нещо с топ лак и съм меко казано разочарована. Аз ли не правя нещо както трябва, не знам. :/
Скрит текст:
Скрит текст:

# 37
  • София
Първи опит за стемпинг:

Trend it up 920

# 38
  • София
diana, многи си го харесвам. Блести, както е видно от шишето, и променя цвета си от синьо в зелено

# 39
  • на последния етаж
Днес OPI Snow Day in LA и Flormar 390 Stylish Silver:

# 40
Рошличка, чудесно ти се е получило! Би ли споделила какъв лак и печати използва?

# 41
  • Варна
Диана, благодаря за отзива. Струва ми се, че трябва да се пробва върху по-светли лакове, тези са твърде тъмни и затова не се вижда никаква промяна.
Рошличка, чудно ти се е получил печата, де да можех и аз Grinning, затова карам на стикери и ваденки.
Мис спорти на Джулс съм го харесала отдавна, но май няма да се възприема ако го сложа на моите нокти.

# 42
  • София
Благодаря ви, момичета!
Джанис, лакът е Бел 55. Мисля, че не е най-плътното черно, което може да се намери, но върши работа. А печатът е обикновен гумен от китайски магазин:
Скрит текст:
Първо взех силиконов уж голям, скъп, обаче не мога да се разбера нещо с него. Или не успявам да вдигна картинката, или успявам само част от нея.. Все пак взех още един силиконов от китайския магазин и ще се мъча да пробвам и с него, защото с гумения ми е много трудно да разположа картинката точно където искам.

Иначе си поиграх снощи де. На едната ръка от раз стана, на другата обаче поне 6-7 пъти мазах и трих плочката. Общо взето разковничето е в натиска при обиране на излишния лак от плочката и натиска на печата върху нея.

# 43
  • София

Wibo Lovely full cover nude 2

# 44
Flormar Pearly pl374 + GR extreme glitter shine 207

Общи условия

Активация на акаунт