Лакове за нокти - 166

• 50 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
И аз да не съм по-назад от Рошличка Grinning

Catrice 83 Orange is the new black
Flormar 227 Milk foam

# 46
  • Den Haag
От мен Hema 951, труден за снимане лилав със син отенък.

# 47
  • на дъното
Моля за съвет 🙂Какво се прави , когато използвате бързосъхнещт топ лак за да не се отдръпва? Благодаря предварително 🙂

# 48
При мен се получава само на добре изсъхнал цветен лак, иначе се отдръпва ( ама тогава се губи малко смисъла 😀). Другото, което правя е да слагам повече от необходимото, но и това не винаги действа.

# 49
  • София
Мажа обилно, даже част от кожичките и нямам проблем Grinning Не чакам да изсъхне напълно лака

# 50
# 51
  • Измир
То тук като е 31 градуса още не мога да се настроя на есенна вълна
Sally Hansen 034 Make history

# 52
# 53
  • София
Кико 023

# 54
Момичета, дайте предложение за заместител на този лак на Опи. Че не виждам откъде може да се поръча, а много ми хареса.

# 55
Момичета, дайте предложение за заместител на този лак на Опи. Че не виждам откъде може да се поръча, а много ми хареса.

Тези са много подобни 💅

# 56
  • София
Не можах да намеря съвсем копие, но ето няколко близки:
Скрит текст:

# 57
Не е ли този ? https://www.zlatnaribka.com/lak-za-nokti-opi-nail-lacquer-nli43- … rry-chutney-15-ml

# 58
  • Варна
Perfect K24 мисля, че е подобен, но е стар, и може би не се намира.

# 59
Ооо благодаря Heart Не знам защо като го търся в гугъл и не ми излиза, ама не се сетих да го проверя в конкретен сайт Grinning
Не е ли този ? https://www.zlatnaribka.com/lak-za-nokti-opi-nail-lacquer-nli43- … rry-chutney-15-ml

Общи условия

Активация на акаунт