Лакове за нокти - 166

• 51 102
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • В полите на Пирин планина

И двата лака са на Sally Hansan.

# 526
  • Стара Загора
Orly Champagne 2 слоя + 1 Constance Carroll Heart

# 527
Момичета, пускам едни снимки, които няма да са много свежи, но исках да ви покажа как се държат ноктите при мен. Този маникюр ви показах в деня, в който го направих - (2-ри декември, миналата събота). Успях да спазя заръката на Орхидейка да не градинарствам, но пък втория ден украсих за Коледа няколко стаи с естествени материали, чистих без ръкавици и какво ли още не през тези дни, но мисля, че маникюрът си е добре и може да изкара още няколко дни, просто ми е скучен вече.

# 528
Flormar Pearly pl432

# 529
Споделям един кофти маникюр, този лак на Еси е сред най-грозните лакове, които изобщо някога съм имала. И рисунката не ми се получи, така че ще трия и направя нещо друго:

# 530

Oriflame The One 33286, Miss Sporty 030.

# 531
Основният цвят е Essie like chrome, а декорацията направих с комбинация от няколко различни лака.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 19:21 от Janice_

# 532
Janice, много се радвам, че си се вслушала в заръката ми - виж как се е запазил червеният маникюр цяла седмица 🙂 и другите два ми харесаха, макар това essie да те е ядосало, добре ти стои.
Ох, плакна си очите по дължината на iv4enceto. Миналата Коледа и за нова година бях с подобна дължина, а тази година ще са миньончета, след като се счупиха два и сега ги чакам да пораснат, за да ги изравнявам.
От днес съм с Gabriella Salvete Carnation и Peach daiquiri. Carnation-ът даде такъв хубав блясък...

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 09:26 от *Orchid*

# 533
Орхидейке, това писах преди време, че с основа заздравителя на Перфект, 7в1 терапията на Ейвън и топ лака от ЛИДЛ нямам проблем с издържливостта. Виненият лак, с който съм на старите снимки е ЛЛУМС, толкова издържат и twenty one за левче от ЛИДЛ, също и essie, които са по 10 лева броя.
Затова бях казала, че при мен няма значение цената на лака и мисля, че Есито са доста прехвалени, стоят си колкото и другите лакова за доста по-малко пари.

# 534
При мен също изтрайват горе-долу еднакво различните марки. Е, с изключение на няколко перлени, които винаги се изтриват по-бързо по връхчетата, въпреки слоя топ отгоре...

# 535
По план трябваше да съм с разкошен червен W7, но спонтанна семейна разходка измести приоритетите и графика за маникюр изостана Hug
Тотално се омазах и изтрих.
Essence Holo Bomb 02- Holo Moly

# 536
Какъв е белият лак с който са напечатани снежинките?
Точно миналия ден ми пристигна шаблон с такива, но единствения бял лак който имам, май е доста рядък за целта, по-фините линийки по-трудно се вземат и засъхват още на гумата на печата. Иначе се усетих навреме да извадя един стар от левчетата, с твъда гума а не силиконов, с него стават.

# 537

Номер 106 Cerise nacrée

# 538
  • София
От мен ballet slippers. Само накрая ме хвана яд що лепнах тая лепенка, ма така ще е

# 539
Така бях цяла седмица - GR ice chic 49 (не мога да му хвана реалния цвят), flormar 456 purr cat, GR extreme glitter shine 207

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт