Лакове за нокти - 166

• 51 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 510

Номер 28 🤩

# 511
Много е хубав и самото изпълнение също.
Ползвате ли нещо като основа и топ? Колко издържа?

# 512
  • Варна
Mara Paint'N Smell Vintage rose и Blooming rose

# 513

От AliExpress
По препоръка тук в темата като ги пробвам ще снимам

# 514
Ох, благодаря! База не използвам, само топ, на Essence. Цялостно издържат около 3-4 дена, после вече тук-таме се бели....
Много е хубав и самото изпълнение също.
Ползвате ли нещо като основа и топ? Колко издържа?

# 515
  • Варна
Мимето, спряха ли ти пратката за проверка и плаща ли такса 3 лв. за митн. декларация за лаковете?

# 516
Мимето, спряха ли ти пратката за проверка и плаща ли такса 3 лв. за митн. декларация за лаковете?

Аз съм ги поръчвала и нищо не съм плащала, нито са ми я спирали. Само веднъж не ми ги доставиха, но ги изпратиха отново и всичко беше наред.

# 517
Мимето, Изглеждат страхотно! Особено този в дясно. Моля те, снимай ги нанесени Heart Eyes

# 518
От български пощи получих SMS за пратката и задължения от 3 лв досега не съм плащала за други пратки от AliExpress тези три лева не знам на какво основание са

# 519
  • Варна
Пълнят хазната според мен.
Иначе:

Чела съм, че отскоро задържали за проверка пратки, съдържащи козметика, течности и др., и искат 3 лв. На мен ми задържаха чаша, уж не било платено ДДС-то. Е, оказа се, че е, уж изготвили митническа декларация, която така и не видях, и за "свършената работа" им платих Sweat Smile

# 520
За първи път си поръчвам лак на Topface и съм изключително приятно изненадана. Страхотна консистенция, четка, покривен дори и на един слой и изсъхва бързо. Със сигурност ще поръчам още цветове.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 521
  • София
От мен pink lemonade shimmer

# 522
  • Варна
И от мен нещо. Ще ме извините, но стана доста нескопосана снимка.

# 523
# 524
  • на последния етаж
Днес OPI Suzi Calls the Paparazzi:

Общи условия

Активация на акаунт