Лакове за нокти - 166

• 51 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • В полите на Пирин планина
Може би не е лошо да се помисли за някакви добавки. Моите нокти стават още по-хубави като пия колаген.

А кой каза червено?
Zoya Chyna от серията Pixie Dust:

Този лак ми е стара любов, както и другите от серията. Някои вече съм ги изразходвала. По принцип е пясък, но му сложих топ.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 10:59 от Lady Brinne

# 496
Скоро не съм се лакирала, защото моите нокти не са в добро състояние. Цепят се и чупят лесно 😢. Като се възстановят изкарвам с лак около 2 месеца и отново се почва, първо отлепване на нокътната плочка, после разслояване и чупене. Аз съм с тънки нокти и това се повтаря постоянно при мен. Не знам какво да правя, някакви идеи?
Препоръчвам Парусан таблетки за нокти, коса и кожа. При мен оказаха страхотен ефект след първия курс. Изпих една опаковка. Известно време след курса отчетох значително подобрение на ноктите, а и сезонния косопад вече го нямаше. Първо забелязах подобрението върху косата, а после дойде подобрението и в състоянието на ноктите. Сега няколко месеца след първия курс правя втори курс с таблетки, шампоан и пяна за коса, пълна програма, но виждам ефект и съм доволна. Пп Не става мигновено, съставките действат с натрупване и им трябва време, но ефекта е видим. При мен след операцията миналата година ноктите бяха в ужасно състояние(споделяла съм в темата) и след приема на таблетките просто ноктите ми се възстановиха, а бяха меки, чупещи се, назъбваха се все едно съм ги нагризала и то само малко като пораснат над живеца, просто чудо бяха станали. С тия таблетки си реших проблема и сега отново се радвам на приличен маникюр.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 11:44 от Джаста Праста

# 497
Днес ми е златно 🙂
Първи слой OPI Oy another polish joke
Втори слой SNb Зорница

# 498

Flormar 502 - Slow Dancing.

# 499
Ей, с такъв кеф да си го направя,и при слагането на лепенката да се развали Rage
Трябваше да е със сребърни снежинки,но нямам време за печати.Имали  ли сте следния "проблем"?Едната дъщеря(6г),ако и дам да се намаже не взима само гледа,а другата (2г)чак ги троши...И не само лакове,ами и кремове,шампоани,сапуни...И даже да и говоря си прави ,каквото иска.Ако не и дам изпада в истерия.С каката на нейната възраст нямах такива истерии.

# 500
  • София
От мен Jamaica me crazy

# 501
  • София

CIRQUE Coronation

# 502
Един позабравен форумен любимец. 😀
Номер 32.

# 503
21 cosmetics 52, Flormar Pearly pl374 + BEL 85

# 504
  • на последния етаж
Днес OPI Emmy, have you seen Oscar?:

# 505
  • Измир
И аз на червена вълна. Sally Hansen Madame X

# 506
Преслава, много нежна комбинация. Много ми харесва. Heart Eyes
Момичетата в червено, тренирате за Коледа, а? Много сте хубави. Heart

# 507
  • София
Здравейте! Вчера попаднах на тази тема😊
До скоро бях с гел лак,но реших да остана без това за няколко месеца и понакупих лакове за да се лакирам сама,което за мен е най- омразно😀,но пък имам желание. В неделя се върнах от Германия и от там си взех няколко лака + адвент календар на Essie .Мисля,че в България го няма

Олиото на Essie е уникално!
Имам две дъщери ,които от време на време си слагат лак ,та ще има кой да ги използва наравно с мен Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 08:49 от ♥ Димяни ♥

# 508
Ето един лак, купен само заради цвета му 🙂

Maxi color 1 minute fast dry
Скрит текст:

# 509
  • Измир
Pastel 239. Като знам колко го търсих този лак, а съм се лакирала само един път с него. Срамота 😄.
99 % от Пастел са кремове и като видя с нещо бляскаво веднага го взимам.

Общи условия

Активация на акаунт