Лакове за нокти - 166

• 51 101
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Какъв е белият лак с който са напечатани снежинките?
Базата за неон на OPI

Снежинките
https://a.aliexpress.com/_mPdQNba

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 20:58 от •mimoza•

# 541
Много, много тъп въпрос имам, но ... Купих си камъни, бляскави частички такива, но как да ги фиксирам на нокътя? Има ли нещо специално, което трябва да направя преди слагането на камъните или пък след ?Thinking

# 542
С топ лак ги фиксирай. Но слагай по-тлъст слой, за да се задържат.

# 543
Слагаш малка точка топ лак на мястото където ще е камъчето, поставяш камъчето върху нея и леко притискаш. Понякога използвам като спойка и основния лак който не е напълно изсъхнал, но за всеки случай капвам и капчица топ лак. После внимателно застопоряваш основата на камъчето с четката на топ лака като гледаш да минаваш покрай него, а не върху камъчето, защото блясъка му може да помътнее от топа.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 23:26 от Джаста Праста

# 544
Благодаря за насоките, момичета! Утре ще се опитам да сътворя нещо прилично.

# 545

Picture polish - glacial
Имах намерение и снежинки да сложа,ама в шест сутринта толкова 😃

# 546
  • София
От мен един Голдън роуз с чуден цвят и ужасна четка

Ето и как изглежда при мен издръжлив лак на пети ден - за протокола, домакинствам умерено, не градинарствам и пак на 3 дни някъде трябва да си сменям лака

# 547
Не ми се получи идеята, ама карай:

Скрит текст:

Ваденката е розово пуловерче, но много калпава се оказа, поразми се, загуби се ефекта на релеф, та слагах снежинки, които също не личат особено и един чуден розово златен блясък на Топфейс, който на снимката отново не си личи. Отделно задълбах една кожичка, пф, ма, тъй е то като се спрятах посред нощите.

# 548

Снощи ми попадна тази статия - цветът на 2024 ще е Peach Fuzz, оранжево-розов цвят.

# 549
Много ме е яд,като спрат нещо от производство. Още не съм намерила заместител на тези двата.
[/b]
[/b]

# 550
  • На изток от Ада
Лили,не са спрени . Есънс ги обновяват цветове и бутилки през годините

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 20:50 от nasito8988

# 551
Top face на 6 дни само с изтъркани връхчета. Може да изкара и още някой ден, но вече ми омръзна. Доволна съм от трайността, но със сигурност и топ лака на Essie оказа влияние. За съжаление не съхне толкова бързо както Seche Vite.

# 552
  • Варна

Участниците:

И само основният лак Aura 148 Bling bling
Скрит текст:

# 553
Може ли снимка на лилавия заздравител на Перфект,който хвалите?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт