Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 743
  • 412
  •   1
Отговори
# 255
Joy ох, как съм го написала.

Не знаех, че има бои Диксън. Хубави са, така ли?

Аз имах предвид, че след като тази фризьорка спря да работи покрай КОВИД, се ориентирах към Алина Диксън, Joy

А, също и зад пощата посещавах едно студио, също много доволна останах, но впоследствие смених местоживеенето и спрях да посещавам.

# 256
...
Ееее, какви са тези цени!!!
Аз вчера за същата процедура платих 35 лв. в MP. Това е студио в Левски и от година ходя при Марина. Преди години работеше Макс Спа на Дубровник. Много съм доволна от Марина. От както я открих редовно я посещавам, даже и кичури правих при нея. Много съм доволна.

А колко платихте за кичури при Марина? Бихте ли споделили къде точно се намира студиото? Аз съм в търсене на добър фризьор за руси кичури и информацията би ми била много полезна.

# 257
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
...
Аз вчера за същата процедура платих 35 лв. в MP. Това е студио в Левски и от година ходя при Марина. Преди години работеше Макс Спа на Дубровник. Много съм доволна от Марина. От както я открих редовно я посещавам, даже и кичури правих при нея. Много съм доволна.

А колко платихте за кичури при Марина? Бихте ли споделили къде точно се намира студиото? Аз съм в търсене на добър фризьор за руси кичури и информацията би ми била много полезна.
Ох, по спомен 70 или 80лв.,ще ви излъжа. Правех ги есента, че и на дъщеря ми направи. На мен беше на цяла коса, но на детето не се съгласи чисто човешки да и прави на цялата коса. Прави я само отдолу и отгоре. Косата и е адски гъста и дълга, била едва на 13г. и ме посъветва, че не е нужно от сега да започваме с агресията😁. Каза, че си е моя работа, но чисто приятелски съвет ми даде. Детето много се хареса😁Все пак кичура дава някаква живинка в косата. Сега трябва пак да ходя, че едвам се издържам, в основата нищо няма. Трябва да издържа до средата на март😁
Салона се намира зад 10 клон на Пощата в Левски, до Еконт. Принципно MP HAIR studio, мисля се казваше. Има и страничката във ФБ.

# 258
Всичко се вдига за огромно съжаление, без заплатата ми. Аз затова се върнах при моята "квартална" фризьорка, която си ми е перфектна за обиране на нацъфтелите крайчета за 15 лв, без да ми прави кой знае какво сложно подстригване, само колкото да ми я освежи, и без да ме измива и суши с прическа.

# 259
  • Варна
Добре, а на колко време ходите за подстригване?Аз на няколко месеца и честно казано сума 50-60 със стилизиране не я намирам за не нормална. Искам да си намеря някъде около Окръжна болница издухване за до 30 лв ако някой знае.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:58 от Ivka_smile

# 260
Аз ходя на 3-4месеца,понеже я държа до ключиците като дължина. Моята коса много расте и ме дразни като е дълга. И понеже е къса,много трудно си намирам фризьор да ме направи добре. Ако не ме подстриже като хората,нито мога да я вържа,нито мога да си я направя добре. При Мето съм доволна от Краси,но може и по-добре да е.

# 261
Аз ходя веднъж-два пъти в годината - да речем на около 8-9 месеца. Но аз пък си купувам доста профи козметика за коса, не се боядисвам все още, и си правя доста терапии и т.н вкъщи.

# 262
  • София
Около 3, 4 пъти в годината я подстригвам. Ако е комбинирана с друга по-сложна процедура, кичури и сешоар например, ми оскъпяват крайната цена с около 20 лв или направо безплатно ме подстригват, иначе ако е само подстригване и стилизиране плащам към 60 лв. Не обичам да си тръгвам без прическа.

# 263
След като преди 2 години Петя ми офъка косата в Макс и бюти спрях да ходя на фризьор, докато не порасна. Обикновено ходех 3 пъти в годината - февруари, май и октомври. Миналата година юни месец отидох за първи път след подстрижката през март 23-та. От юни месец не съм ходила, сега ще отида и може би след лятото пак.

# 264
  • Варна
Карина, при Мери самият Мето е цар на късото каре и изобщо е много старателен.
Последните два пъти аз ходя при Тео /от салона на Хатче / и съм доволна, 20 лв е там без измиване. Там си съчетава с кичури при Хатче. Интетрсува ме цена за сешоар при Наталия Зотова  ако някой ходи. Цените в сайта според мен не са актуални.

# 265
...

Ох, по спомен 70 или 80лв.,ще ви излъжа. Правех ги есента, че и на дъщеря ми направи. На мен беше на цяла коса, но на детето не се съгласи чисто човешки да и прави на цялата коса. Прави я само отдолу и отгоре. Косата и е адски гъста и дълга, била едва на 13г. и ме посъветва, че не е нужно от сега да започваме с агресията😁. Каза, че си е моя работа, но чисто приятелски съвет ми даде. Детето много се хареса😁Все пак кичура дава някаква живинка в косата. Сега трябва пак да ходя, че едвам се издържам, в основата нищо няма. Трябва да издържа до средата на март😁
Салона се намира зад 10 клон на Пощата в Левски, до Еконт. Принципно MP HAIR studio, мисля се казваше. Има и страничката във ФБ.
Много благодаря, ще разгледам страницата

# 266

А, също и зад пощата посещавах едно студио, също много доволна останах, но впоследствие смених местоживеенето и спрях да посещавам.

Може ли за уточнение за студиото зад пощата, там би ми било удобно

# 267
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
...

Много благодаря, ще разгледам страницата
Не е супер активна там, но определено може да добиете представа.

# 268
Не знам дали някой ще може да ми помогне, но обмислям покупката на dyson airwrap, но косата ми е доста жива и права. Искам евентуално да посетя фризьор, който работи с уреда за да видя трайността и ефекта върху моята коса. Някой има ли представа дали изобщо има такъв салон във Варна?

# 269
За салон се съмнявам, но ако не се лъжа в златна рибка в Делта планет мол имаше за тест. Можете да звъннете и да ги питате.

Общи условия

Активация на акаунт