Термин юни 2024

• 43 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Хубаво е,не ме разбирайте погрешно, но някак си "не усещам бремеността" така да го кажа. Понеже все още не я осъзнавам, се надявах поне да я усетя, а то...
Между другото , кога смятате да казвате на работодателите си? Аз си мисля за януари месец, като тогава ще съм в началото на 4ти месец, но една жена ме посъветва,че било по-коректно по-рано, та се чудя...  Знам,че някъде из темата беше коменирано, но сякаш никой не каза нещо конкретн. Аз работя от вкъщи и мога да си изкарам до 6-7ми месец, поне така мисля...

# 661
Аз на майка ми и казах тази седмица, просто защото имах нужда да споделям на някого, по възможност който има матка, 'щото мъжа ми е много мил и добър, но изобщо не може да ме разбере. Grinning Много държах обаче, да ме разбере, че не искам още да се знае и че не са ми минали всичко основни прегледи.
На останалата част от родителите и по-близките в семейството мислим около Коледа. Хем добър подарък, хем ще е минал вече и БХС и ще ми е спокойно, дори и някой да се разприказва. Grinning

# 662
  • София
По принцип около мен винаги чакат да мине първата фетална морфология, за да кажат на работа и аз така направих.

# 663
Здравейте, мами! Като чета се движа с най-ранен термин 03.06. Да споделя минах фетална морфология в понеделник и заведох вече официално женска консултация. Днес излязоха резултатите от БХС, за сега всичко  е наред. За мое успокоение ще ходя на втора фетална другата седмица в София. Успех на всички!

# 664
Аз мисля на работодателя си да кажа след БХС и фетална морфология, които са ми сега във вторник. Вероятно преди празниците няма да търси човек, но все пак да ме жали и да ми одобри отпуска между Коледа и нова година 😀

Your princess аз съм на 05.06, почти заедно се движим ☺

# 665
.Знаят двете майки и децата. Тези дни ще зарадваме и бабите на мъжа ми. Вероятно после ще се разбере и от други роднини. Като трето бебе, нещо не ми се занимава да спазвам толкова стриктно всички неща. Кога какво да кажеш, кога да купиш и т.н. Надявам се да имаме и някакво предположение за пола и да изкарам дрехите до 1г и да видя какво имам, а след това започвам едно по едно да набявам.

# 666
Минавам да споделя, че резултатите от пренаталния тест са перфектни и чакаме момиченце 🩷, термина ми е 17.06. Много съм щастлива откакто днес чух, че бебенцето е здравичко и нямам търпение за следващия преглед 😁

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 21:21 от ZarchE

# 667
Здравейте и моят термин е на 03.06. Пиша за първи път в тази тема с пълно с щастие сърце. Доскоро бях в инвитро частта на форума и чаках да мине БХС, за да пиша тук и да кажа на останалите роднини. Да, толкова е голяма подкрепата тук, въпреки че не съм го очаквала!
Няма да се оплаквам от симптоми, въпреки че 11 и 12 седмици са ми най-тежките и чакам да видя има ли го този еднорог с отшумяването като се излезне от първият триместър.

Има много видове пренатест, вие кой/къде избрахте да направите?

# 668
Аз правих Вижън основния пакет, според репродуктивния ми лекар нямаше нужда от по - разришен вариант.

# 669
Добре дошла Steph! Радвам се, че се развиват добре нещата Heart

Има го това митично създание - отшумяване на симптомите. При мен доста намаляха към 12-та седмица. Сега съм в 13-та и даже се усещам, че имам повече енергия, по-концентрирана съм и ходя много по-рядко по малка нужда.

Стискам палци всички да можем истински да се насладим на бременността си през втория триместър.

Здравейте и моят термин е на 03.06. Пиша за първи път в тази тема с пълно с щастие сърце. Доскоро бях в инвитро частта на форума и чаках да мине БХС, за да пиша тук и да кажа на останалите роднини. Да, толкова е голяма подкрепата тук, въпреки че не съм го очаквала!
Няма да се оплаквам от симптоми, въпреки че 11 и 12 седмици са ми най-тежките и чакам да видя има ли го този еднорог с отшумяването като се излезне от първият триместър.

Има много видове пренатест, вие кой/къде избрахте да направите?

# 670
  • София
Оф аз пак да се оплача. Вчера имах доста натоварен ден и вечерта зверски ме заболя главата. Пих един Беналгин, понеже само той ме спасява, но почти цяла нощ не можах да спя и главата сега продължава да ме боли. Няма да ми мине от самосебе си. Въпрос на време е да започна да повръщам от болка. Дали мога да пия още един Беналгин или е крайно вредно?

# 671
  • София
Оф аз пак да се оплача. Вчера имах доста натоварен ден и вечерта зверски ме заболя главата. Пих един Беналгин, понеже само той ме спасява, но почти цяла нощ не можах да спя и главата сега продължава да ме боли. Няма да ми мине от самосебе си. Въпрос на време е да започна да повръщам от болка. Дали мога да пия още един Беналгин или е крайно вредно?

Доколкото знам Беналгин не се препоръчва. Аз също съм с мигрена и АГ ми каза само Парацетамол да пия. Засега не съм имала пристъпи докато съм бременна, но знам, че няма да ме спаси особено...пробвай със студен компрес на главата и стой на тъмно, ако можеш. Също, разбира се, попитай следящият те лекар за съвет какво да пиеш.

# 672
И аз от тук разбрах, че за главоболие може само Парацетамол. До сега пих Аналгин и ме спасяваше от всичко, но сега не може. Беналгин предполагам също. Струват ни се безобидни лекарства, но при бременност е различно. Ибупрофен и производните също не може.

# 673
  • София
I аз съм с редовни главоболия. Преди винаги пиех беналгин. Сега лягам ма абсолютно тъмно без телефон и без телевизор, по възможност да е тихо и чакам да мине. Понякога и се събуждям с главоболие. Ужасно е

# 674
Ето за температура и главоболие, че е такъв сезонът сега. Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт