💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 272
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 615

В спорта си е номер едно, няма нужда от иронични подмятания, ...
Това как играе в ИВ, което е развлекателно шоу няма нищо общо с това колко добра е в спорта си и това че е световна шампионка в тази си категория в калистетиката.

В спорта си може да е номер едно, ама щом толкова им може  световната шампионка ,май калистениката при мъже и при жени е на разстояние от земята до луната, горе-долу  като футбол мъже и футбол жени.  Sunglasses

Щото все пак всички гледаме и чак пък да е нещо супер сръчна - ами не е .
Дени минава елементите много по-бързо.

И се плаши от това минаване по арката, дето все пак на точно такива неща е  шампионка.

Каквото да си говорим - Цвети от самото начало  издразни с нелепото си изказване, как ще отвее Гого - човека, който докосна всички зрители в миналия сезон не само със страхотните си умения, а и със скромността, добротата и почтеността си.

# 616
ОК. Всички знаем, че Цвети не може да плува. В това племе едно от първите неща, които е трябвало да се направят, е да се обясни на "котвите", че колкото и да се забавят на плуването, останалите ще го компенсират и да не се хвърлят на неща, в които я ги бива, я не, само и само, защото са на сушата. Не личи да е направено. Докато при амазонките, сякаш са го свършили. Не си пуснаха пъзелистите по трасето, колкото и на Момчил (при това капитан) да не му бе на кеф.

# 617
  • Другата България
Един от най-красивите моменти снощи, искрената радост не само на Амазонките, но и на Крум, Рълев, дори о, чудо - Радо се усмихва! Обаче, вижте Калоян. Вероятно и това е спортна злоба, но в спорта феърплея е едно от най-важните неща, а при него май отсъства.
Той Калоян май има доста неадекватни реакции като цяло. За победата на Амазонките не показа никаква емоция и стоя като мумия, а като тръгна Радо към грешния понтон, после като не успяваха да наредят пъзела Цвети и Даниел, а също и като стана ясно, че ще са на реката, му беше много радостно и се беше ухилил до ушите. Rolling Eyes
Голямо разочарование ми е той, големи надежди му възлагах, обаче тц! Да, плува чудесно и минава халките без проблем, обаче извън това с нищо не е блеснал. Не гори в игрите, не се раздава, напротив - имам чувството, че се задвижва само ако е крайно наложително или ако е дошъл неговия ред. През повечето време стои отстрани с ръцете на кръста или побутва леко това-онова. Малко като мъжка версия на Моника, само че той може много повече, не знам защо играе толкова боязливо.
Аз колкото повече го гледам, толкова повече започва да ми се прокрадва безумната /защото някак не е логично/ идея, че той ще е победител този сезон. Осъзнавам колко нереално звучи, но ...
Но сигурно е стоп - патрон. Blush

# 618

От едно състезание на село е световна шампионка Цвети - да, село Виена, Австрия. Едва ли знаеш къде е.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj5gZgUK_O8
Знам добре къде е Виена, както и целия форум вероятно знае. За шампионката не бях чувала. Защо не ни споделиш колко състезателки са били в това мега състезание?   Превъртания на лост е правила и Никол със сигурност в спортната гимнастика.

В спорта си е номер едно, няма нужда от иронични подмятания, ти вероятно и едно набиране не можеш да направиш, какво остава за това което тя прави на видеото. Елементите които изпълнява малцина могат да ги изпълнят.
Това как играе в ИВ, което е развлекателно шоу няма нищо общо с това колко добра е в спорта си и това че е световна шампионка в тази си категория в калистетиката.
И на мен не ми е любима в ИВ, но да и иронизираш постиженията в този уникално труден спорт трябва да не си влизал в зала през живота си. И
А тя на фермата, тарзана, обръчите няма кой да я бие този сезон. Слабото и място е плуването не трасето.
тик так , ако си Цецка- спри да пишеш по форуми и малко консултации с психолог… както и ок. 200—300 книги.

# 619

В спорта си е номер едно, няма нужда от иронични подмятания, ...

В спорта си може да е номер едно, ама щом толкова им може  световната шампионка ,май калистениката при мъже и при жени е на разстояние от земята до луната, горе-долу  като футбол мъже и футбол жени.  Sunglasses

Щото все пак всички гледаме и чак пък да е нещо супер сръчна - ами не е .
Дени минава елементите много по-бързо.

И се плаши от това минаване по арката, дето все пак на точно такива неща е  шампионка.

Каквото да си говорим - Цвети от самото начало  издразни с нелепото си изказване, как ще отвее Гого - човека, който докосна всички зрители в миналия сезон не само със страхотните си умения, а и със скромността, добротата и почтеността си.

От едно състезание на село е световна шампионка Цвети - да, село Виена, Австрия. Едва ли знаеш къде е.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj5gZgUK_O8
Знам добре къде е Виена, както и целия форум вероятно знае. За шампионката не бях чувала. Защо не ни споделиш колко състезателки са били в това мега състезание?   Превъртания на лост е правила и Никол със сигурност в спортната гимнастика.

В спорта си е номер едно, няма нужда от иронични подмятания, ти вероятно и едно набиране не можеш да направиш, какво остава за това което тя прави на видеото. Елементите които изпълнява малцина могат да ги изпълнят.
И на мен не ми е любима в ИВ, но да и иронизираш постиженията в този уникално труден спорт трябва да не си влизал в зала през живота си. И
А тя на фермата, тарзана, обръчите няма кой да я бие този сезон. Слабото и място е плуването не трасето.
тик так , ако си Цецка- спри да пишеш по форуми и малко консултации с психолог… както и ок. 200—300 книги.

Имаме проблем ли?

# 620

Навярно имате Joy

# 621
Ако наистина е Цвети,  да иде да нарисува два тигъра за успокоение Trollface
Арт терапията е много полезна

# 622
И уроци по плуване, ТикТак Joy

# 623
Ако наистина е Цвети,  да иде да нарисува два тигъра за успокоение Trollface
Арт терапията е много полезна

чак Цвети едва ли е, поне името на спорта си щеше да напише вярно Sunglasses

# 624
  • софия
Идем, идееем. С екзорсист и зареден бар за всички от диванната ни армия.
 Тази вечер, съдейки по промото свят ще ни се завърти. От играта на капитаните и от натоканите Амазонки на резиденция.
 Приятно гледане,  банда!

# 625
  • При семейството си
Ако не знаете кое е най якото нещо на света

https://fb.watch/ns0psDK71P/
Абсолютно…прав е. Евала и ако наистина го мисли и осъзнава.

# 626
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз колкото повече го гледам, толкова повече започва да ми се прокрадва безумната /защото някак не е логично/ идея, че той ще е победител този сезон. Осъзнавам колко нереално звучи, но ...
Но сигурно е стоп - патрон. Blush
Уф, дано не, аз лично няма да съм щастлива! Предпочитам да ти е дефектирало временно кристалното кълбо. Grinning
При толкова силни участници, ще е грехота. Жорката миналата година не спечели, сега този недорасляк е смешно да ни го пробутват. А и ми се иска да вярвам, че продукцията ни дължи свестен победител този сезон, след миналогодишния горчив финал.

# 627
  • София
Виолетка-плетка 😆 Всичко й е плетки,  кой кого оплел в мрежите си..

# 628
Ох изгубеняците вече са съвсем излишни. И за гледане е тъпо. Едно и също всеки път: глад, номинации, дано играта е последна...Наистина да ги закриват вече.

# 629
Ох, Цвета ще каже ли нещо положително. Супер напрягащо момиче.

Общи условия

Активация на акаунт