Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 642
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Как се гледаше на коя дата е произведен,донесоха ми от Австрия  прах,виждам само някакъв код отзад?
Първа страница, първи пост.

# 211
Здравейте, можели мнение за този перилен препарат , гледам че има допълнително отделение за Lenor  и би трябвало да има голям аромат и е 4 в 1

# 212
Точно тези капсули не са ми познати. Но всички, които съм ползвала на Ариел са хубави (Mountain fresh и Color, със или без ленор). Бих ги заменила само в случай на пералня с бяло (тогава слагам, ако се налага само, прах за бяло).

# 213
Аз не пера с капсули, не са ми удобни и не се разтварят на кратки програми, отделно не мога да дозирам прецизно.

# 214
Аз не пера с капсули, не са ми удобни и не се разтварят на кратки програми, отделно не мога да дозирам прецизно.
За мен е обратното, ако има повече пране слагаш по две капсули, и друго зависи как ще сложиш капсулата за да се разтвори. Ай не случайно капсулите са по-скъпи

# 215
Това с капсулите ми е все по-странно, чувам от много хора че не се разтварят. Досега не съм имала неразтворена, а ползвам всякакви. И на къса програма 30° пак се разтварят, а пералнята ми пере с дразнещо малко вода. Не ги слагам по някакъв специален начин, даже не мога да си го представя другояче, освен да я метна в барабана върху прането. Случвало се е като завърти да попадне отпред на люка, но след малко пак изчезва.
Да не би да зависи от водата разтварянето? Нашата не е много варовита. Друго обяснение не намирам.

# 216
И при мен е варовита водата и никога не съм имала неразтворена.

# 217
Аз спрях с капсулите ,защото забелязах ,че от известно време и при мен не се разтварят.Не пера на къси програми ,може би наистина е от водата .

# 218
  • София
Здравейте! Отдавна не съм писала в най-чистата и ароматна тема Smile
Можете ли да ми препоръчате хубав препарат за пране на кашмирени и вълнени пуловери? Взех един течен от ДМ https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-losion-za-prane-na-valna … 058172215957.html  и изпрах с него веднъж, нямаше някакво фатално стесняване на дрехите, естествено избрах и подходяща програма, но ми се иска и някакъв друг да пробвам. Разглеждах на сайта на магазини Born, но не открих такъв препарат - май не си обновяват продуктите.

# 219
Аз търся предложения за хопоалергични препарати и омекотители, за чувствителна кожа. На пазара няма кой знае колко.

# 220
Аз търся предложения за хопоалергични препарати и омекотители, за чувствителна кожа. На пазара няма кой знае колко.

Без силни миризми. Без омекотители. Това е за чувств кожа.
Не се гледа надписа и картинката..че е маркетингав трик почти всичко.

# 221

Прахът на DM Ultrasensitive е без аромати и т.н.

# 222
  • Пловдив
Omino bianco-в магазините за вносни препарати,изпира добре,не дразни чувствителна кожа(майка ми има алергия и ползва само този прах,аз също съм го ползвала и съм доволна от изпирането).

# 223
Благодаря!

# 224
  • Somewhere far away
за неща от кашмир безопасно ли е да се перат в пералня и също така трябва ли някакъв друг  по -специален препарат?

Общи условия

Активация на акаунт