Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...40

• 103 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Две костенурки вървят из пустинята и търсят вода. Вървели 100, 200...  300 години и накрая намерили един оазис. Доволни се навеждат да  пият, но точно преди да си намокрят устата, едната извикала:
- Спри! Не можем да пием!
- Защо?
- Забравили сме си канчето!
- Какво ще правим?
- Ти ме чакай тук, аз ще се върна да го взема, но да не си посмяла да пиеш без мен!
- Ще те чакам, няма да пия!
- Ама да не ме излъжеш!
- Няма да пия. Обещавам ти!
Тръгнала едната костенурка и другата зачакала. Минали 100, 200... 300 години, костенурката помислила, че другата няма да се върне повече,  затова се навела над водата да пийне. В този момент от един храст изскочила другата костенурка ядосана:
- А-а-а, ама ако ще се лъжем, хич да не тръгвам!

Ако приятелката или жена ви са ви изневерили и искате да се хвърлите от осмия етаж, помнете: вие имате рога, не крила!

# 121
  • София
11-годишно момиче към баща си:
–Тате,боли ме гърлото!
–Защо?
–Мисля, че е от водката, която пих снощи...
–Ти пиеш?
–Ми да, бяхме с гаджето ми....
–Имаш си гадже?
–Ами да, стара работа...
–И как изглежда?
–Ами....10 клас, с обица на ухото, разбойник си пада малко, но от детска педагогическа стая казаха ,че ще се оправи....
–Ооооо!.......Бащата вече е бял като финландец.
–Оф, главата нещо ме боли, сигурно е от дискотеката...
–Ходила си на дискотека???
–Ами, да! Само там дават да се пуши трева...
–Ти пушиш трева ??? - бащата вече е пред инфаркт...
–.......и мисля, че ударихме колата ти!
–Гаджето ти е карало колата ми?......бащата вече се хванал за сърцето.
Момичето:
–Шегувам се бе татк-о-о-о!....исках само да ти кажа, че има много по-страшни неща от една двойка по математика...

# 122
  • София
Във вашия офис имате ли изкуствен интелект?
- Е, как без него? Ние сме в крак с времето!
- А той какво прави?
- Ами понеже е най млад, прави кафе на всички!

# 123
  • София
Полицай спира шофьор:
- Какво имате в багажника?
- Половин прасе.
- Живо ли е?

# 124
Така е в живота. Искаш всичко и веднага, а получаваш нищо и постепенно.

# 125
  • Варна
Навремето с думите "За мен – както обикновено" влизах в бара, сега в аптеката!

# 126
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 127
# 128
  • София
Един мъж трябвало да закара колата си на ремонт в града. Механикът му казал, че ремонтът ще отнеме два дни и човекът си тръгнал пеша. Минал през железарията и си купил една кутия боя и една кофа.

Срещнал се с един негов приятел, който му дал две кокошки и един петел. Човекът бил изправен пред проблема, как да се прибере с толкова много неща пеша. Докато умувал, минала една жена и го попитала дали знае как се стига до имота на един негов съсед. Той отговорил, че е в същата посока и може да я съпроводи, но не знае как да се справи с всичкия си багаж.

– Лесна работа, – казала жената, – сложете кутията боя в кофата и я вземете в едната ръка. Вземете двете кокошки по една под мишница и петелът в другата ръка.

Мъжът се учудил на съобразителността на жената и изпълнил заръките и, след което тръгнали. По средата на пътя, казал на спътничката си, че знае пряк път, който ще им спести цял километър. Жената го изгледала недоверчиво и му казала:

– Аз съм прилична жена, придружавана от някакъв непознат човек. От къде да знам, че няма да се възползвате от моята беззащитност в гората, че няма да ме подпрете на някое дърво и да ме изнасилите няколко пъти... ?!

– Ама, моля Ви се, госпожо! Как ви хрумна подобно нещо? Аз не бих сторил това на никоя жена! Дори и да исках, как бих могъл да сторя това с толкова много багаж...?

– А, това е много лесно! – казала жената – Сложете петела на земята и го захлупете с кофата, отгоре. После сложете боята, а кокошките ще ги държа аз…

# 129
  • София
Въпреки напредналата си възраст мога де се похваля, че все още слушам музика без очила.

# 130
  • тук, на мястото си

# 131
Един човек си върви по пътя и попада на двама души. Един копае дупки, другия ги зарива. Единия копае дупки, другия ги зарива.
Шокиран той им казва
-Хора, това което правите е напълно безсмислено. Каква е целта ви?
-Абе ние всъщност трябваше да сме трима. Първият да копае дупките, вторият да сади дръвчета и третия да засипва пръстта, ама вторият не дойде, че е болен...

# 132
  • София
Звъни се...
- Кой е?
- Добър ден, отворете, трябва да проверим водомера ви! - Не мога - отговарям аз, - не съм облечена... - Ами облечете се, де...
- Добре, минутка само...
След 30 минути пак звъни:
- Отворете, де, какво стана, облякохте ли се? - Амии... не, не знам какво да си облека...

# 133
Мъжете са по-издръжливи от жените. Жената малко ще полежи,няма да издържи и ще стане да свърши нещо. А мъжът лежи,търпи. LaughingJoy

# 134
Кметският стол е като македонската наденица.
Ке умрат за него!

Общи условия

Активация на акаунт