💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 35 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Привет момичета Hug

Ехе, какви изненади тая сутрин!
Чудех се, вчера защо Башак не сподели нищо....
а тя е направила такава страхотна изненада за любимия си мъж Heart

да са живи и здрави и все така един до друг 🧿🧿🧿
и толкова много гости, обичат си го приятели и колеги! Heart Exl

https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1718138434819178520

Терзи, благодаря за всичко!! Flowers Hibiscus
Пепи Hug
може днес да пуснат снимки и озет.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 11:14 от Airra

# 677
Здравейте в тази следпразнична събота.
Да ви е приятна и уютна! Nature Sunny

Хубави хора, хубав празник, хубава торта...

"Seni çok seviyorum" Revolving Hearts

* * *

Имението на Сойкан, купено с мръсни пари, изгоря. Изгоря и портретът на мафиота Юсуф, окачен като портрет на бащата над семейната маса. За втори път след разкриването на тайната за Джихан може да се появи неговата сянка: ако  кошмарният спомен на Серап е свързан с Юсуф. Започва изграждането на новото семейство и сега въпросът за бащата е много актуален: какъв човек е бил Юсуф?

Хюлия все още не знае, че дъщерята на Иляс е в Истанбул. Дали изобщо знае за тази дъщеря; заплаши роднините в Адана, но не спомена, че ще отмъщава на друго дете на Иляс. Щеше да ми бъде интересна нейната реакция: дали Хюлия знае нещо за историята от спомена на Серап?
Замислих се и дали Иляс знае за тази история? Ако Иляс е знаел, той нямаше ли да  убие този мъж, но  тогава Серап нямаше да има причина да отмъщава. Може Иляс да не знае за тази история. Но тогава как си обяснява белезите на ръцете и и желанието на Серап за отмъщение? По-скоро знае.

Много е объркана историята.
Серап потвърди, че белезите са заради мъж, който е Сойкан. Не ми се струва, че Ибо е способен на такова нещо, защото той си има блондинка, освен това си има черна любов, а е и страхлив. Не знаем дали не е някой братовчед от Адана, но отмъщението е към Сойкан в Истанбул. Остава Юсуф.

Припомних си, че в спомените, непосредствено преди смъртта на Юсуф: този на Джихан за самоубийството и другия с прощаването на Юсуф с Хюлия, Юсуф изглежда по един и същи начин, както и на видеото със самопризнанието на Юсуф, което Иляс е направил и изпрати на Джихан. Юсуф е на една и съща възраст, т.е. тези моменти са наблизо във времето.

Серап не е била съвсем малко момиче. Минали са около 6 г. от смъртта на Юсуф, ако той е човекът от спомена на Серап, тази история еднократна – за мен това е по-вероятно, или случила се повече пъти е била близо до самоубийството на Юсуф.

Ръката, която посяга, напомня окървавените ръце на Юсуф, които той показваше в онова видео, което в началото гледа Девин. Освен това, алкохолът като присъстващ в сцената и отвращението на Серап към миризмата на алкохол, също водят към Юсуф; от Джихан знаем, че той редовно е бил пиян. Неясната фигура не изключва мъжът да е Юсуф.
Прави впечатление и самата сцена спомен: Серап чака на леглото, вълнува се, страхува се, но нито вика, нито бяга - тя чака с някакво примирение. Личи, че вътрешно се съпротивлява, но външно поведението и говори друго. В последния фрагман има продължение на сцената: Серап плаче, скрита под леглото, в погледа и се чете ужас. Първо го чака, а после се крие от него? Дали не го е ударила или нещо друго да е направила? Вижда се как се отваря врата и може би следващ път ще видим и лицето. Връщайки се в стаята, обаче мъжът няма да види Серап, но дали там не го чака някой друг? На мен това не ми прилича на изнасилване. Нещо друго има в тази история.

Какво е накарало Иляс да направи записа със самопризнанието на Юсуф за убийството 40 години по-късно? Защо точно в този момент? Дали няма връзка между историята със Серап, записа на самопризнанието и самоубийството на Юсуф?
Ако Иляс по някаква причина е искал да ликвидира Юсуф: като конкурент, като баща на голямо семейство, каквото Иляс няма или по някаква друга причина, дали Иляс и Серап не са направили на Юсуф постановка? Или само Иляс, а Серап да е била принудена с някаква заплаха? От такава история Иляс би получил ужасно обвинение срещу Юсуф, а същевременно и съюзник за отмъщение в лицето на Серап. Такова обвинение би било пълен провал за Юсуф като баща: веднъж убиец на семейството на сина си, а още и насилвал младо момиче. Юсуф е бил развалина и Иляс е знаел това; не е трудно един омърсен в душата човек да бъде привлечен от чистото момиче с илюзия за пречистване. Иляс е могъл да го убие, но едно самоубийство има друг и много по-силен ефект: то е самопризнание за деянието. Досега се знае само за убийството. Дали историята със Серап не е била използвана от Иляс, за да подтикне Юсуф към самоубийство? Може да му е дал някакъв сигнал, че за връзката със Серап се знае. Юсуф и без това е живеел с угризения на съвестта и това да го е накарало да вземе решение. Самата Серап може да не знае, че е била използвана с такава цел. В такава логика намира обяснение видеото със самопризнанието на Юсуф, което Иляс е заснел: очаквал е, че Юсуф сам ще сложи край на живота си. И сега вади едно по едно обвиненията.
В момента, когато започва животът на новото семейство Сойкан, чието „сърце“/център са Девин и Аслан, историята от спомена, ако е свързана с Юсуф, ще бъде удар върху Аслан. Първо беше ударен Джихан с тайната, сега е ред на Аслан. Такава история на бащата Юсуф е разочароваща и компрометираща и бъдещото семейство. Това е удар срещу Сойкан изобщо да имат семейство. Така сюжетът също насочва към това мъжът от спомена да е Юсуф. Серап може би знае истината или поне да даде насока, а Аслан трябва да я търси.

Историята е много неясна, може и да е друга. Но споменът, който ни показват, не е това, което си помислих от пръв поглед. Поне за мен смисълът се промени с времето и затова търся друго обяснение. Засега го намирам в тези разсъждения.

# 678
Привет, дружки! Hug

Ехее, каква хубава изненада тази сутрин сте ни донесли! Терзи, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви! Kiss
Толкова се обичат тези двамата, наистина ми доставя удоволствие да ги гледам, толкова нежност ... как му целуна ръката, а той пред всички отново и каза колко я обича ... Да са все така влюбени и винаги заедно, това им пожелавам от сърце. Heart
Цитат
На партито за 40-ия си рожден ден Къванч каза много топли думи на съпругата си Башак Дизер Татлъту, която го организира:

"Моята прекрасна съпруга, майката на моя Курт .. Предположих, че тя организира нещо, но също се обърках, когато видях какво, никога не съм очаквал да видя такава атмосфера, такава организация. Много те обичам!
Толкова съм щастлив, че в момента мога да видя всичките си любими приятели един по един. Аз съм изключително богат, защото имам толкова прекрасна атмосфера. Никога не мога да се откажа от вас. Много обичам всеки от вас. Радвам се, че ви имам“.

Цитат
Поздравление от общността Dizi Analiz за РД на Къванч:

Близо 20-годишна aктьорска история ... Различни образи, успехи, преживявания... И уникално актьорско приключение... Когато видя промените между 2009 и 2011 г., уважението ми към работата му се увеличава още повече. Много ценно е, че той се издигна стъпка по стъпка до върха на една професия, в която започна слабо и се превърна в име, от което хората вземат пример. Един от най-важните моменти в кариерата му е да поставя играта си пред своята физика. Той е запомнен със своя талант и феноменални образи. Неудовлетвореността му от това, желанието за повече във всяка нова работа, стремежът към по-добро и способността му да се променя увеличава решимостта му по отношение на тази работа. Добър съпруг, добър баща, страхотен актьор. За мен той не е просто актьор, той е нещо повече. Честит рожден ден на теб, Къванч Татлъту! 👑♥

Ванче, благодаря! Kiss Ами да видим каква е историята Thinking
Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 22:50 от queen_fenka

# 679
# 680
  • au bout du monde
За мен насилника е Юсуф. И се е повтаряло многократно.
Чака го защото знае, че е в къщата и ще дойде при нея. Няма смисъл да се прави на заспала. Друг път се крие под леглото, защото мисли, че ще се спаси, но дали ще й помогне🫣 Няма логика да е някой друг. 🤔

# 681
Всичко води към Юсуф, но се чудя дали има вероятност това да е Сейт ?

# 682
както и предположих

има и озет

След като Девин убеждава Недрет, желаният партньор за яхтеното пристанище е намерен. Пристигането на Недрет в Истанбул обаче ще промени баланса в семейството. Докато Хюля се опитва да запази господството си у дома срещу яростния враг, с когото сега ще живее, старите книги ще бъдат отворени. От друга страна, Аслан, докато се опитва да запази господството си в яхтеното пристанище срещу партньора си Бедри, тръгва след предателя, който е причинил подкопаването на бизнеса му.

Мислейки, че Ибо сега е голяма заплаха за тях, Иляс и Серап искат да го изключат от играта. Докато Серап прави необходимия план; Джихан също има предвид някой нов,  когото могат да направят съюзник. Той предприема действия за това.

Изправена пред Девин за това, че е довела Недрет, Хюля е решена да накара Девин да плати цената за намесата му в нейното семейство чрез собственото си семейство. Ходът на Хюля създава голям проблем на Неше. Докато Девин се опитва да защити майка си, Връща се към онази нощ преди години, за която дори не иска да си спомня. Докато Аслан не оставя Девин сама, Той ще се опита да накара жената, която обича, да повярва в лечебната сила на любовта.

Докато нещата се влошават за Лейла, Аслан най-накрая намира предателя сред тях. Той събира цялото семейство на новата маса, която собственоръчно е направил. Всички Сойкан вече са на една маса за първи път. Приятната семейна вечеря обаче ще предизвика неочаквани събития.

..........................
от снощи

Фенче Kissing Heart, благодаря за преводите! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 13:47 от Airra

# 683
Значи сега ще прави мръсно на Неше, за да нарани отново Девин. То вече има ли някой който да не е пропуснала 🤬

Ето моя сценарий за това какво се е случило в миналото между Недрет и Хю. Измислих го снощи докато се опитвах да заспя... 😂

Скрит текст:
Недрет хваща Хю и Ибо в издънка. Отива при Хю и й казва, че знае, че тя изневерява на брат й с другия й брат и заплашва, че ще каже истината. За да си прикрие мръсотията Хю наклеветява Недрет пред баща й, за да я изгонят.

Естествено няма да е така, хаха 😁

# 684
Благодаря за споделеното и ,преводите и снимките

Малкия сладур

https://twitter.com/tatkvnc/status/1718236822713565446

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3222850173775525339/

От Елчин От Instagram акаунта на Elçin Sangu; Той сподели Kıvanç Tatlıtuğ с бележката: „Радвам се, че Kıvanç се роди🍾 и събра приятели  .“

https://www.instagram.com/p/Cy8Pe-6iWdV/?img_index=1

https://www.instagram.com/stories/minasomer/3223493282901252852/

Aile 18. Bölüm Fotoğrafları

https://www.youtube.com/watch?v=TSXDuFQrc20

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 15:21 от dterziiska

# 685
от най-любимия ми "сериал"

https://scontent-sin6-2.cdninstagram.com/o1/v/t16/f1/m78/3044E87 … c_sid=982cc7&dl=1
Heart

....................
Мира Grinning
да видим каква ще е истината за тази ненавист.

Терзи Hands Plus1

# 686
Благодаря за споделеното, дружки! Kiss
Терзи Kiss
Благодаря за озета, става все по - интересно и напрегнато! Hands Plus1
Да, относно случилото се със Серап всичко води към Юсуф, точно заради това си мисля, че няма да е той Stuck Out Tongue Closed Eyes И защо да не е Ибо ? Той е достатъчно голям подлец и мръсник, лицемер, който постоянно вреди на семейството си. Като я гледам как е стиснала юмруците ...

Мире, май не остана такъв Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Значи сега ще прави мръсно на Неше, за да нарани отново Девин. То вече има ли някой който да не е пропуснала 🤬
Ще видим дали Недрет изобщо и е причинила нещо на Хюлия, то и други не са и направили нищо лошо, но тя ги мрази по дифолт Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes и от моя! Heart Толкова много ме радва този сладък мъник Heart
Цитат
Семейство Татлъту все още са в луксозния хотел The Peninsula Istanbul, който вчера бе домакин на изненадващо парти в чест на рождения ден на Къванч.

Излезе по- пълен превод:
Цитат
Вчера в The Peninsula Istanbul Hotel се състоя парти изненада в чест на рождения ден на Къванч Татлъту.
"Моята прекрасна съпруга, майката на моя Курт, предполагах, че тя планира нещо подобно (смее се), но не можех да си представя такава организация или атмосферата, създадена тук“
Толкова съм щастлив сега, че виждам всичките си скъпи приятели наведнъж за 40 години, които празнувам днес, затова, че имам толкова много приятели, невероятно богат съм! (аплодисменти) С толкова много уважение от прекрасни хора, гърбът ми никога няма да се превие! Обичам ви много, всеки един от вас, благодаря ви, че ви има! Наистина съм много щастлив днес, скъпа моя, благодаря ти още веднъж, много те обичам! Благодаря ви отново на всички! Благодарен съм, че ви имам ! Добре, нека не се бавим) Все още продължавам да говоря, макар  да не съм от приказливите (смее се) (духва свещите)"
На събитието бяха поканени около 200 гости, сред които Елчин Сангу, Седеф Авджъ и съпругът и Къванч Касабалъ, Сонгюл Оден, Биркан Сокулу с любимата си, Демет Акбаг, Фулия Терим, Джем Татлъту със съпругата си, Едже Сюкан, Бурак Ямантюрк, Наил Гененли, Eдже Йоренч, Keрем Чатай, Зейнеп Бешерлер, Дениз Маршан, Дидем Сойдан, Гайе Сокмен и др.
Откъм морето на партито дойдоха Серенай Саръкая, Умут Евирген и приятелката му Алина Боз, както и самият Къванч Татлъту.

# 687
  • au bout du monde
Колко са хубави. Девин нямаше представа с какво ще се сблъска.

# 688
Пепи, дали има вероятност това да е Сеит?
Доколкото разбрах, преместили са се в имението, когато Сеит е починал. Когато децата ставаха от масата – в представата на Аслан, Джихан е на около 11-12 г. Сега той е на 45, значи това е преди 33-34 г. Серап е вер. около 30, излиза, че тя не е била родена, когато Сеит е бил вече починал.
Срещата на Серап с Ибо – от снимката, наистина е интересна, може и той да е. Покрай Толга видяхме, че поддържа връзки с разни странни девойки.
Ръката, която се вижда, е подпухнала, а Ибо има дълги пръсти.
Ще видим.

Доста е фантастично, че изгоря къщата, обаче масата, направена от ръцете на Аслан, е останала невредима. Grinning  Може да е направил нова.  Сойкан ще се съберат сега на маса, направена от Аслан, чакам с нетърпение този момент.
Когато излезе от затвора, Лейля може да вземе детето на Мелек и да го отглежда заедно със своите. Или поне ще се грижи за него. Даже си мисля, че в един момент може и Серап да помага.

# 689
  • au bout du monde
Наистина може да е Ибо виновника? 🤔 но ще видим.

Гледам лудите фенове пак роптаят защо асдев не са вече събрани, 4 епизода минали.
И нови кукувици - защо К бил казал че обича жена си 🤣 бил фалшив, жена му ревнувала и за това го казал. И снимки на С нямало пак заради нея. 🤣🤣🤣 падам просто.
Ако С е искала да остане далеч от прожекторите браво, добро решение да не открадне вечерта им. А може и изобщо да не е била 😆

Общи условия

Активация на акаунт