А болни мозъци, които пишат небивалици за КБТ винаги е имало и ще има, 8 години вече (от сватбата им) им се чудим кога ще престанат някои с халюцинациите си
Поне след раждането на Курт Ефе се надявахме да се спрат вече, ама йок, сестро, умиране има, отказване не
При всеки проект се започва да се повтаря като мантра, че Башак много го ревнува и му забранявала това, забранявала му онова, и той видиш ли, вече не играел като едно време
Е, как пък аджеба тогава го гледаме във всеки сериал и филм, без изключение, че целува партньорките си? И при това не му е нужно да ги мляска като невидял, за да покаже страст, както правят някои, не, той винаги е нежен и гальовен и дори само от погледа му усещаш какво чувства героят му. Много малко целувки имало между АсДев в 1 сезон, и това прочетох
Че те не спряха от 1 серия, бре, ама няма само това да правят ?
Сега само чакам филма им с Берен, представям си какво чудо ще настъпи пък тогава
Че от 13 години лелеят надежди да са заедно и в живота някои кукувици, и така убедено пишат, че Къванч обича само Берен, а това с Башак било само цирк, че доста аптали им се и връзват
Брех, големи актьори са значи, цели 10 години играят роля, че и дете си направиха, за да е по-достоверен цирка сигурно
Все си мислех, че по- големи кукувици от феновете на ЛПН и на Баръш и Елчин няма, ама жестоко съм бъркала
И там е една мътна и кървава ... Наистина не им завиждам на известните хора и половинките им ...Зад кадър от вчера

Ванче, аз не помня Аслан досега да са го дали да е правил маса, видяхме го в трейлъра за новия сезон, явно сега ще е този момент. Поправете ме, ако греша. Помня само, че Аслан каза, че са разбити, както е тази маса и този портрет, та явно не е била новата маса, направена собственоръчно от него.

Не знам защо, но днес не мога да копирам гифчета ?

Не съм обръщала внимание на пръстите на никого какви са, но все ми се струва, че няма да е Юсуф, пък да видим
Лека вечер!

Доставяте ни истинско удоволствие с бързите и качествени преводи. Бъдете живи и здрави!

благодаря за серийката! И на всички дружки, дали своя труд за нея!