Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 702
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 195
  • в моя гьол
Нали това е риалити,а не филм със сценарии.
Ха, добър ден, Минке Simple Smile
Всичко е сценарий, а пионките си ги нареждат както им уйдисва на сценария.

# 196
Е, явно Ситнилска не отпада тази седмица 😂
Ако я хванат с телефон може и да си тръгне 😁

Някакъв спойлер ли е имало за това, че я хващат с телефон? 🙄 Тя е толкова невзрачна, че другата седмица не виждам как биха я номинирали точно нея..

# 197
  • София
Не вярвам да му кажат да падне. Могат да го нагласят, за да падне, но защо да ги послуша доброволно. Е, ако му предложат голяма сума, сигурно ще се навие.

# 198
ИВ пренаписва (за пореден път) значението на думата "правило". 🤪
Не трябва ли , да няма право за праща някой щом се е откупила, а не е влязла обратно с битка?

Предаването от "Игри на Волята", спокойно може да бъде прекръстено на "Игри на продукцията"

Даже направо може да си го направят авторско предаване и да не плащат лицензи .

Базисни, в духа на българсия манталитет ще са връзкарството, смяна на правила в движение, според както им се харесва на продуцентите, тормоз на читавите състезатели и толериране на некадърниците.

На спойлеристите, които са свързани пряко с предаването и ни четат тук,  едва ли им е приятно да виждат такива зрителски отзиви, но което си е истина, си е истина.
Този сезон е пълен бъркоч, няма истински племена, няма чест, няма приятелства.

Тръгнаха наказателно с чисто женско племе, за да покажат на жениците, които 4 сезона се тръшкаха, че могат и заслужават наравно с мъжете и ореваха света как лелеят за женски финал.
Ами хубаво - ето, видя се -  1 седмица река, 2 седмица -река, 3 седмица - река.
Окей - ами елиминирайте го това племе, като за нищо не става. Ясно е, че по никакъв начин няма да додрапат да се измъкнат от реката.  Да си ходят у дома, да си гледат сериали по тв.
Ама не - дай сега да ги спасяваме и за сметка на това, няколко клявки да могат да си покажат банските край басейна да прецакаме можещите.
На всичкото отгоре месец и кусур дундуркаме Дунева и се косим да не отслабне, слушаме как и се мазнят водещите и изобщо цялото предаване се върти около това да не вземе да изпадне на тате дебелата гимнастичка.

Всичко си има граници...ще се лигави тая вечер Ралица колко прекрасни впечатления щяла да остави Дунева у зрителите. Че то хората се настроиха срещу баща и вече с тези нелепи протекции.

# 199

Хмм много удобно сложен един червен стол пред всички нали ? 🤪 Ясно кой печели... оккк 🤭

# 200
Е, хайде сега да не съдим по образа на някой, създаден от продукцията. 😬  Крум е един от най-добрите в този сезон, и финал между него, Цецо и Момчил щеше да е 🔥 .. ноо🫣
Дам, кофти образи на Крум и Цецо, че като гледам и този на Момчил са почнали да развалят Grinning

За мен номер едно в момента е Рълев, а след днешния епизод и Мишо много започна да ми харесва за разлика от брат си Grinning

Пред Крум определено предпочитам Мастагарков, който май стига финала.

# 201
Е, явно Ситнилска не отпада тази седмица 😂
Ако я хванат с телефон може и да си тръгне 😁

Някакъв спойлер ли е имало за това, че я хващат с телефон? 🙄 Тя е толкова невзрачна, че другата седмица не виждам как биха я номинирали точно нея..

А така-има спойлер ,че хващат някой с телефон ли?
Моля,ако има такова нещо знаещия да пише.
Беше много глупаво на Витория да не дадат право да изпрати някой ,а на Цвети да-то се оказва, че в това предаване няма никакви правила.
Всичко е нагласено, така, както им е изгодно.
Пак да се върна на телефона-възможно ли е в резиденцията Ситнилска да е поискала от някой от екипа телефон да се чуе с дъщеря си?
Това ми се струва най-възможно, ако въобще има нещо такова.
Иначе, че отпда Дани е ясно.

# 202
ИВ
Дали Мастагарков няма да подпише пътния лист на Руменчо 🤔:

Щом Рълев и Момчил са на финал, а Мастагарков стига почти до финал, остава Румен. Дани знаем, че е пътник днес.

# 203
  • Вестерос
Спойлери за Фермата? В тази или основната тема се пишат?
Няма спойлери за фермата

# 204
Аз така и не разбрах кога точно отпада Момчил. Ясно е, че е в последните десет, но понеже и той, и Мастагарков си имат столчета, може и той да отпада от футболиста.

Иначе искам Румен да отпадне в директен двубой от Момчил Grinning

# 205
Според столчетата на малкото Ковидче, Момчил стига поне до полуфинал. В такъв случай би отпаднал от трима, не от един конкретно.

# 206
  • BG-DE
Казаха ми,че Крум стига до полуфинал и от продукцията са му обявили,че трябва да падне и не можело да мине по-нататък.Ако това е вярно.Къде е честността?Нали това е риалити,а не филм със сценарии.
Според мен така той оправдава отпадането си 🙂 На продукцията не е нужно да казва на някого кога да падне, те спокойно си го нагласяват сами.

# 207
ИВ
Дали Мастагарков няма да подпише пътния лист на Руменчо 🤔:

Щом Рълев и Момчил са на финал, а Мастагарков стига почти до финал, остава Румен. Дани знаем, че е пътник днес.

Това не го коментирах в другата тема, но тук мога.
1.Рълев 2. Момчил
 Мастагаргов е в топ 5.

# 208
Липсва ми диванчето 😊
Как ти липсва?! 😳 Не го ли забеляза. 🤪

Снимката все пак си е от шеста седмица.
Скрит текст:

Ако снимката наистина е от шеста седмица, то знаем, че в понеделник сините са на Резиденция - Вики е с права коса, а сега на стопанството* ѝ е къдрава.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 11:41 от Clouded

# 209
Спойлери за Фермата? В тази или основната тема се пишат?
Няма спойлери за фермата

Доколкото знам си тръгва Линда

Общи условия

Активация на акаунт