Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 438
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Едва ли са вкарали още някого. Може и да е Мудев. Според мен след обединението са разделили всички двойки, останали в предаването.
Мудева - Гладиатори, Мудев - Старейшини
Дени - Старейшини, Вили - Гладиатори
Радо - Гладиатори, Мишо - Старейшини.

# 286
Едва ли са вкарали още някого. Може и да е Мудев.
Представяте ли си да е Мудев тоя Joy и още да е в игрите

# 287
  • София
Едва ли са вкарали още някого. Може и да е Мудев.
Представяте ли си да е Мудев тоя Joy и още да е в игрите
Е не вярвам да вкарат някой в последните две седмици от сезона...

# 288
Ами Мишо си е според мен. Даже пак пак си се върти до Радо. И по физика си приличат с Радо, както са на тази снимка един до друг.

# 289
  • Sofia
Стига бе хора! Какъв Мудев? Точно си отдъхнах, че "любимецът ми, гвоздеят на сезона и най-добрият от добрите" ще си ходи скоро и вие сега пак, Мундьо, та Мундьо... Айде стига, че пак се напрегнАх. 😂😂😂 Смилете се малко, не ми разваляйте кефа, че днес ми е Ванчето и си я чакам с кеф. Simple Smile
Приятно гледане! Simple Smile

# 290
Нещо се обърках ,днес от 21.00ч.ли е предаването?

# 291
  • София
Стига бе хора! Какъв Мудев? Точно си отдъхнах, че "любимецът ми, гвоздеят на сезона и най-добрият от добрите" ще си ходи скоро и вие сега пак, Мундьо, та Мундьо... Айде стига, че пак се напрегнАх. 😂😂😂 Смилете се малко, не ми разваляйте кефа, че днес ми е Ванчето и си я чакам с кеф. Simple Smile
Приятно гледане! Simple Smile
Мудев, няма да отпадне скоро. И двамата с жена му отпадат след разпадането на Амазонките, та поне още 4/5 седмици ще ги гледаме, ако не и повече.Знаем, че Мастагарков отстранява Румен в дуел, което може и да е в индивидуалната част.

# 292
Нещо се обърках ,днес от 21.00ч.ли е предаването?

Да

# 293
Да,Мастагарков отстранява Мудев .

# 294
  • Sofia
Този Мастагарков ще ми се издигне в очите, прощавам му всичко, дори и скатавките! Щом елиминира "най-добрият от добрите" му е простено. 😂

# 295
Мудев като поведение ми идва малко Тити Папазов.

# 296

Мудев, няма да отпадне скоро. И двамата с жена му отпадат след разпадането на Амазонките, та поне още 4/5 седмици ще ги гледаме, ако не и повече.

До края на предаването остават може би 8 седмици.  Няма начин да ги гледаме още 4-5 и още седмици.

# 297
Имахме информация от доказан спойлерист, че Румен не стига далече. В ИГ изгрява заедно с Мудева - на 10.08. Предполагам, че тя е по-активна в СМ, давам ѝ и някой-друг ден за разкрасяване преди да цъфне в тях, допускам, че той е отпаднал по-рано. "Не стига далече" ми звучи като "отпада преди втора фаза".

# 298
  • София
И двамата отпадат след разпадането на Амазонките.
Имахме информация от доказан спойлерист, че Румен не стига далече. В ИГ изгрява заедно с Мудева - на 10.08. Предполагам, че тя е по-активна в СМ, давам ѝ и някой-друг ден за разкрасяване преди да цъфне в тях, допускам, че той е отпаднал по-рано. "Не стига далече" ми звучи като "отпада преди втора фаза".
Игрите започват началото на юни, та август са два месеца и една седмица 😉

# 299
Мудева и РР на мен са ми от любимците в играта. Жалко, че нито единият не стига на финал. Амазонките ще се разпаднат, но по-скоро ще е посредством битка, която губят, а не на база залагането днес и намаляне на племето.

Общи условия

Активация на акаунт