Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 826
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
ИВ май удари дъното тоз сезон....😔

# 766
  • BG-DE
Живот и здраве, догодина пак същото ще си казваме 😂

# 767
Гледайте Фермата! Wink
ИВ май удари дъното тоз сезон....😔

# 768

Не го виждам обаче Милен (ако той е в събота) на тази битка.

Кой е този Милен, който всички виждат, само аз не.

# 769
April 🥰, този, който се е мотал в Нова 😁 - победителят от втори сезон.

# 770
Здравейте,
За мен спойлера за Ива си се оказа верен, т.к. и аз съм на мнение, че тя искаше да си тръгне.

# 771
April 🥰, този, който се е мотал в Нова 😁 - победителят от втори сезон.

Благодаря, чак сега схванах. Вие говорите за съботната битка, а аз си мисля за довечера и елиминационната битка.

# 772
Аз ще си изкоментирам Милен от С2. Мисля, че ще загуби битката в събота. Той не блестеше с почти нищо в своя сезон. Най-добър беше Любо, ама го сготвиха много бързо на една капитанска.

# 773
Теодора Маринова все още се държи с жените и не иска да гласува за тях. (малко странно като вижда, че те са си дружки, Мудева и Оряшкова и имат общи гласове)
В едно от сторитата си в инстаграм  Теди казва, че е останала най-близка с Мудева?? ( много странно). Може би ходът и беше да изпрати Мудева и Гатьо на номинационна битка.

# 774
Не сме видели нищичко от взаимоотношенията между жените в племето на амазонките. Бяла страница.

# 775
Мислите ли, че е възможно, Мастрагарков да е виждал под очилата и затова да поиска той да реди? Позата му беше много странна. Повтаряше само "довери ми се" дори след като загубиха. Остава въпросът, дори виждайки защо бяха толкова бавни...
За мен си е грешка на Дени.

# 776
  • Брюксел / София
За мен, Мастагарков виждаше и затова се надцени. Реши, че това ще е достатъчно, но не беше. Гладиаторите просто бяха по-добри. Сега е леко дразнещо Мартин да продължава да намила и да пита Мастагарков защо той е поискал в последния момент да реди пъзела. Мастагарков не може да му каже "защото виждах и мислех, че ще го наредя по-бързо", но Мартин не се ли усеща?! Според мен, просто Мартин беше бесен, че паднаха и затова не спираше да намила и да си го изкарва на Мастагарков.

# 777
А аз вече се чудя дали информацията, която имам, че Ива напуска сама не е партенка.. Не, че много ме вълнува, кога точно напуска, но искам да знам дали
ме изпързаляха. Имам два дни да разбера. 😊
От трите само Вили ще стане червена. Другите две гоу хоум.
По логиката на влизане на останалите … защо отива при червените ??

# 778
Логика в този сезон на ИВ. 🤣🤣🤣 Това е като с правилата. 🤪
Първо, защото Мишо трябва да подсили сините. А и трябва още един бушон да има там. Те все пак са с протекция.
Второ, за да има сеир и скандали при червените, а ЗлоВила е добра в това.

Очакват се още по-големи простотии от това, което гледахме досега:

# 779
Има голяма логика Мартин да намила на Мастагарков, защото понякога този, който вижда не може да нареди пъзел, а човекът, който вижда и му казва кое къде да сложи може. В случая е ясно, че в тази игра винаги има някой, който вижда, всяка година е така.

Общи условия

Активация на акаунт