Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 764
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 795
Отговора беше даден. Мастара и Вики - Дунев.   Мартин и Дени-  Мастара.  Мастара и Дунев на пангара

Ако е вярно че Гатьо си тръгва днес, означава че старейшините са номинирали двама мъже. Жена не може да държи по дълго висящата кофа  от някой мъж. Затова си мисля, сините ще изпратят Дунев и Мастагарков.

# 796
Според мен тъй като няма да има вече чистилище, то се обезсмисля роднините да са в един отбор. Затова разделят Дени от Вили и Радо от Мишо. Може би ще гледаме елиминационни битки между майка и дъщеря или двама братя...

# 797
Вярно, че ако искат елиминация между двойка, не им останаха много опции. А и нали обичат самите водещи, да ни пускат по някой спойлер. Спомням си, че веднъж Димо се чудеше при битка между Виолета и Денислава , коя би спечелила

# 798
  • София
А, при Виолета и Дени ще спечели Дени.
Виолета все пак заради нея е там.

# 799
Абсолютно! дори си мисля, че напред в играта, ако са верни спойлерите, че стрина отива при Гладиаторите е способна да ги саботира, за да увеличи шансовете на Дени и да не попада на елиминации или да е в Резиденцията. Тя е там, заради победата на дъщеря си и през трупове ще мине, за да постигнат тази цел.
Гладиаторите ги чакат тежки времена щом стрина акустира на техния бряг. Щом една невзрачна Цвети ги разклати, стрина ще ги взриви просто. Nerd

# 800
Споко ще срещне отново каменното лице на Радо

Абсолютно! дори си мисля, че напред в играта, ако са верни спойлерите, че стрина отива при Гладиаторите е способна да ги саботира, за да увеличи шансовете на Дени и да не попада на елиминации или да е в Резиденцията. Тя е там, заради победата на дъщеря си и през трупове ще мине, за да постигнат тази цел.
Гладиаторите ги чакат тежки времена щом стрина акустира на техния бряг. Щом една невзрачна Цвети ги разклати, стрина ще ги взриви просто. Nerd

# 801
Споко ще срещне отново каменното лице на Радо
Хахаха
Мда Радо е железен. Желязко Желязков. Nerd
Хич не й минаха номерата и психоатаките при него, а не като да не се пробва. Непробиваем. Innocent

# 802
  • Стара Загора
От лайфа на Надкаст
Денислава се кефи, че е наредила пъзелите, защото е не ги е учила, само са ѝ показвани принципите, после не ѝ се е занимавало.
Никол има проблем с щитовидната жлеза и затова е по-пухкава и не отслабва толкова видимо.
  При проблем с ЩЖ е противопоказно гладуването и най-вероятно тя по договор в била на "специален" режим.

# 803
5-ти сезон сме вече, всички сме наясно, че не стоят гладни нито на реката, нито на Острова/Чистилището/Обиталището.

# 804
Доколко са гладни, доколко нахранени, факт е, че мъжете се сукнаха доста.

# 805
Доколко са гладни, доколко нахранени, факт е, че мъжете се сукнаха доста.
Естествено натрупаната мускулна маса не спихва чак толкова много. Най-спихналите младежи просто не са си пили фитнес хапчетата на плажа. Други гладуващи само изчистиха мазнини станаха като фитнес модели.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:14 от cool_style

# 806
Несигурния спойлер е, че днес човекът, който елиминира Гатю е Мастагарков.

# 807
От лайфа на Надкаст
...... Никол има проблем с щитовидната жлеза и затова е по-пухкава и не отслабва толкова видимо.
нали.... дообре ... Satisfied

# 808
Е как Мастагарков нали стигал до обединението?!
Нали имаше снимки ала бала с президента. Nerd Всъщност без него, той нали отпадна. Satisfied

# 809
  • Sofia
Е как Мастагарков нали стигал до обединението?!
Нали имаше снимки ала бала с президента. Nerd Всъщност без него, той нали отпадна. Satisfied
Мастагарков елиминира Гатьо,не обратното.Така че си стига.
Аз така го разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт