Февруарчета 2024 - Тема 6

• 37 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Bochinka Ковид ще си стане като сезонния грип, прогнозираха го да се случи. На мен това ми е вече четвърто боледуване от Ковид, при все че бях сложила и ваксина. Какво да се прави, явно сме си гъсти с тоя вирус 😁🤷 Вече на майтап го обръщам, че... Иначе в четвъртък се надявам да ъм по-добре, че да си ида на преглед при АГ-то за шийката
Frezuya това с ряпата от дете не съм го правила! Хубаво припомни 🥰

# 181
Включвам се да кажа, че майка ми и баща ми лекуват хрема от десетилетия на сам с тампони с ракия в носа и в ушите. А за черната ряпа с мед, също знам от приятелки че е изключително добро средство при кашлица. Бързо оздравяване момичета ❤️

# 182
  • София
Ако някой закъса за домашен мед, да свирка - свеки прати два буркана вместо един, а ММ не яде мед изобщо Grinning

# 183
На болните бързо оздравяване, да минава леко!🤗
Да питам дали сте си поръчвали чорапогащници за бременни от някъде, аз съм постоянно с рокли и повече не мога да ползвам обикновени?Гледам в Hm са на добра цена за 2 бр.

# 184
  • София
Цвети, аз си взех от H&M - харесват ми. Не са мега плътни, но за есен са ок според мен. За зима ще трябва може би с панталон отгоре, за рокля може и по-тънки да дойдат (аз съм зиморничава).

# 185
Тони, значи за мен ще са супер, на мен пък постоянно ми е топло, по принцип, не само сега👌

# 186
  • София
На всички болни бързо възстановяване. За температура може да се пробва мед на ходилата ( знам, че звучи кофти, но бързо се сваля температура), а за запушен нос малко чиста мас в носа ( много го мразя това, но така отпушва, че не е истина).
Относно моите страхове от вчера с пулсациите/вибрациите в корема - чух се с АГ и според нея е от нарастващата матка и щом няма болка всичко е ок. Ако усетите нещо такова да не се шашкате, че не съм спала снощи от прожектиране на мои си филми 🙄

# 187
На болните бързо оздравяване, да минава леко!🤗
Да питам дали сте си поръчвали чорапогащници за бременни от някъде, аз съм постоянно с рокли и повече не мога да ползвам обикновени?Гледам в Hm са на добра цена за 2 бр.

Вчера си поръчах 2бр, един 40 дена и един 100, от Астратех, имаше много прилична промоция в сайта-23% и още 20лв. Над 80лв. Освен тях си взех и 2 чифта бикини като всичко ми излезе 70лв. с отстъпките. Чакам доставка утре или четвъртък и ще споделя мнение.

# 188
Чорапогащник за бременни от Заза! Аз роклите и полите не ги свалям почти. Тези чорапогащници са железни. Дърпам ги, пера ги и не мърдат.

# 189
хора ноемврийчето ми става на 2 скоро и е такъв тазманийски дявол с тоя пубертет дет я е треснал че не мога да ви опиша, на всичкото отгоре и баща и ме нервира с поведението си в тия ситуации та стават двама.

# 190
  • София
Пък аз идвах да се похваля, че още на втори ден успях сама да си сложа фраксипарина. Ама сега седя и се чудя какво да кажа успокоитлено на Бочи и нищо не ми идва наум - такива ситуации само време ги оправя, ама докато минава това време хич не ти помага да знаеш, че ще дойде по-добро. Може би повече фокус върху това, че както хубавото, неприятното също отминава.

# 191
Bochinka моето новмврийче става на три скоро и да ти кажа... Бебешкият пубертет изобщо не минава. Откакто тръгна на градина го хвалят колко  е послушен, изпълнителен и умен, а вкъщи е като тасманийски дявол 😁 Добре че е баща му, инапе в момента не бих могла да се справя с приливите на енергия и по 10 въпроса в секунда. Най-важното е да имаш подкрепа от половинката. Май липсата на такава ти тежи повече от дивотиите на детето 🥺

# 192
хора ноемврийчето ми става на 2 скоро и е такъв тазманийски дявол с тоя пубертет дет я е треснал че не мога да ви опиша, на всичкото отгоре и баща и ме нервира с поведението си в тия ситуации та стават двама.

Бочи разбирам те напълно, нашата Декемврийка е същата фурия. Да се надяваме, че до февруари каките и батковците ще са по-осъзнати и преминали пика на пубертета , опитвам се да се държа към положителното мислене

# 193
Мама Еднорог ти как ме успокои 🤣Не минава вика.

Не аз поне се надявам да мине малко тоя пик. Вчера говорих с мъжа ми уж разбра какво му казвам каза че ще се опита , ако щяло и да  е за сметка на невъзпитано дете.Че той горкия ми мисли че само традиционните методи на възпитание и разговори са най добрата опция. Но пак е нещо че се нави.Малката има и проблем с нощния сън който вероятно е свързан с яслата защото ние сме на режим който аз контролирам стриктно и само като е на ясла има драми нощем и изпада в тантруми и истерии.Опасявам се че ако не мине с намаляне на сън и в яслата ще тря да я спра ептен от там защото аз с две нощнм деца ще лудна.

Иначе сега си мисля какво имам да купувам за това бебе то горкото няма нищо купено. Ама ще пазаря декември януари някакви ританки тва онова , нещо за изписването. Чудя се вероятно ще е боди и някакъв по дебел ромпър , и увита в на как си одеялото с панделка и шапка де.
Шишета , с залъгалки. И малко чершафчета. Туй то ще е пазара 😀

# 194
Бочи, това със съня все едно аз съм го писала, с баткото беше така- по цели нощи истерии, в буквалния смисъл се носеше къщата от рев, заради градината и се принудихме да го взимаме на обяд и не спеше там след 4тата година....а само, който не спи 4 години нощем и ходи на работа си знае какво му е🥱😭😡
И аз в почивните дни си изпрах количката, много мило ми стана като си я видях след мнооого време, само нея съм подготвила😁

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 11:25 от Cveti_P

Общи условия

Активация на акаунт