💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 033
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 705
По-глупава лъжа не успя ли да измисли Ситнилска? 😄 Трябвало да помага на сестра си да не си изгуби апартамента, а в качеството си на каква, да не би да е адвокат случайно? 😂 Страшен резил е това. А ние си мислехме, че с детето й е имало здравословен проблем. Слава Богу не е било това, ами просто е искала лаф с гаджето.

# 706
  • София
"Трябваше ли Ива да прояви инициатива за извънредния дуел, защото е знаела за телефона?" - не разбирам защо да трябва, наказанието за телефона беше дисквалификацията на Ситнилска. Извънредният дуел е заради контрабандната храна, с какво Ива е по-виновна от останалите, че да изискваме от нея инициатива?
Не гласувах на 4 и 5 и така цъкнах 3-ма любимци

Резонно е да се попита. Ако потребителите не мислят така, цъкат отрицателно и готово.
Ами замисли се. Виж как реагира Ива? 100% знаеше всичко, лицето и издаде. Според мен целия този панаир от продукцията относно ''голямата контрабанда'' нямаше да го направят ако не беше телефона. Той е бил капката след която чашата е преляла. А подобна контрабанда си има всяка година. Те и за сезон 3 нямаше да го направят на чак такъв проблем ако не бяха напускали посред нощ лагера и после да звънят да ги прибират, защото са се изгубили. Ами ако някой пострада тежко или недай си Боже загине (бъде блъснат от кола или го ухапе змия и т.н.) Кой носи отговорност? Но чакай, отплеснах се.
Та, Ива можеше да прояви някаква смелост и инициатива. Румен Радев щеше да я отреже така или иначе, той вече беше решил, че ще е герой и заради половинката си и за останалите това дойде дюшеш. Оряшкова както винаги и стана гадно за всичко и всички и реши чоп да тегли, но никой не я подкрепи. Просто момичетата си замълчаха, Гатьо фуча и така. И Румен Радев беше непреклонен.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 02:41 от Diavolo

# 707
  • София
Каква прожекция само! Simple Smile
Радо най-накрая е намерил пътя към Светилището.Дори няма кадри от топлото посрещане,но Виолета вече ни прави психологически профил на новодошлия.
Смята го за политик.Голяма грешка! Тя не подозира,че срещу нея стои хуманоиден робот Радо про.
Атакува,но той стоически и с равен тон я побеждава интелектуално.Млъква,само Николче се киска и пръска чар.
При гладиаторите силите са изравнени и за трети път се появява думата кон,дори конник,ако трябва да съм точна.
При старейшините Мартин ловко моделира нова заплаха в лицето на Благо.Дени,по генетична линия също има остра нужда да захапе някой.Дунев...той чака Simple Smile Един за всички,всички за Никол!
И идват амазонките.Гатьо е на крачка да подпише договор за жълтите гащи,дори провежда кратка успокоителна беседа по орнитология,за да разведри атмосферата.
Младите Мудеви са крайно разочаровани,че онова арогантно и лицемерно Момчи им проваля семейната ваканция.
Станахме свидетели на първо числено изравняване на силите и съвсем логично,най-тренираните в това отношение,спечелиха.
Жалко за това ,че последващите събития,вгорчиха най-категоричната победа от началото на игрите досега.

# 708
  • софия
За "шамара" от Рълев към Крум беше като "надъхване" по - скоро. Крум Малкия Бушмен не беше на себе си в този момент. Grinning
Голямо викане и нерви бяха, но за пръв път ми изглеждаха сякаш се подкрепят някак..., абе харесаха ми момчетата днес Grinning

# 709
Ако е имала проблеми и е знаела, че съзнанието ѝ няма да е 100% в играта, по-редно е било да не влиза.
Aми ако вече е била подписала договори и тн, когато е възникнал проблема. Или  се е готвила, минала квалификации, избрана, всичко това с месеци....  и възниква проблемът. Тогава решава да рискува да ги съчетае, със съзнанието, че може и да не се получи. Нарушава правила, но не с цел предимство. Риск печели, риск губи. Дава приоритет на близките си и си носи последствията според правилника.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 01:47 от cool_style

# 710
Lilia - Нищо нагло в сторито ѝ не виждам. Ситнилска си поема и риска и последствията от нарушаване на правилника.
Тя е човек, който заслужава уважение, заради постигнатото в реалния си живот - една от най-добрите и титулувани жени по бойните изкуства в Европа. Многократна европейска и световна шампионка в 2 спорта - това към 35-40 златни медала.

Малко повече емпатия не е излишна.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 10:49 от cool_style

# 711
  • София
Моля, гласувайте за изминалия епизод в допитването на Soney. Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 33       (от 9-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 712
Ако е имала проблеми и е знаела, че съзнанието ѝ няма да е 100% в играта, по-редно е било да не влиза.
Aми ако вече е била подписала договори и тн, когато е възникнал проблема. Или е се е готнила, минала квалификации, избрана....  и възниква проблема - тогава решава да рискува да ги съчетае, със съзнанието, че може и да не се получи. нарушава правила, но не с цел предимство. риск печели, риск губи.

Възможно е, знаейки особено какви са договорите на Тупарев. В други реалитита, до колкото съм чувал, има резерви, които попълват бройката, в случай, че нещо се случи и участникът няма възможност да отиде. Но както знаем това не е съвсем нормално реалити. Grinning От продукцията ни дадоха прекалено оскъдна информация по въпроса. В "подкаста" каза, че е решила да отиде, защото сега ѝ се е отдала тази възможност и е преценила, че така е трябвало да стане (да влезе). Но няма как да се доверим изцяло на нещата, които се говорят в официалните канали на продукцията, едва ли може да каже, че вече е подписала договора и няма връщане назад. Все някога ще се чуе отнякъде, каква е истината, винаги отнякъде някой нещо се изпуска.

# 713
Lilia - Нищо нагло не виждам. Ситнилска си поема и риска и последствията от нарушаване на правилникй.
Тя е човек, който заслужава уважение, заради постигнатото в реалния си живот - една от най-добрите и титуловани жени по бойните изкуства в Европа. Многократна европейска и световна шампионка в 2 спорта - това към 35-40 златни медала

Не я знам каква шампионка е, но в играта  беше супер посредствена и накрая ще я запомня с лъжата за телефона. За мен си беше пълнеж и изобщо не съжалявам, че я махнаха.

# 714
По това, което чух и по визитката се замислих, че Ситнилска може да е имала хонорар. Същото си мисля и за Дунев. Затова й е била важно да влезе. Много уравновесена и спокойна, браво! Изрязаха я от монтажа и от игрите, затова ще си остане най-вече със случката с телефона.

# 715
Желая успех на Ситнилска, сигурно е сериозна причината да поеме този риск наистина.. Не е било прищявка или просто да наруши правилата, защото те са затова...

"Изключително сериозна". Говорила си е вечер с гаджето (сякаш другите нямат семейства и гаджета и само тя има право да е в телефонна връзка) и Ива е знаела.

Не само,че нахалството й е извън всякакви граници,но и дори не изпитва никакви угризения.
И толкова за вашата шампионка.Аз ще я запомня като една тарикатка.
Даже много срам й спести продукцията.

# 716
"Кръвта вода не става" е мотото на сезона.
Едни го следват като не рискуват да влизат в битки, за да подкрепят дъщерите си.
Други рискуват да ги изхвърлят от предаването, за да подкрепят сестрите си.

# 717
Ама наистина ли мислите, че в интервю с продукцията ще каже нещо,което не трябва. Тя си знае какво и защо. Поела си е риска, напуска. Определено можеше и без другарския съд. А че е изрязана и непоказвана умишлено, аз лично не се съмнявам.

# 718
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Надявам се утре Румен да отпадне, че да остави поне малко добро впечатление от постъпката си, защото много се изложи в последните дни с плюнките по Момчил. Госпожата му и тя беше тихо и мило момиче, докато го нямаше, но откакто се събраха, започна да си показва рогцата все повече. Изобщо... неочаквано неприятна двойка се оказаха за мен.
А от всички този сезон Дунев е най-голямата мижитурка, направо съм отвратена! Мълчи, примигва, клати глава и се скатава от всяка отговорност, защото чакал дъщеря си. Ми срамота, 50-годишен мъж да няма грам то*ки. Дори съм сигурна, че отказа капитанството тази седмица, не защото ще му дойдат в повече битките, а защото се притесняваше от директна капитанска елиминация.
Надявам се дъщеричката му да отпадне утре по живо, по здраво, за да го видим какво оправдание ще си измисли занапред за мишкарската си позиция.
Николчето пък явно е яло развалени миди - с Вили били победили Цецо. Да, с гласуване на съвет. Това ако е победа, тя е най-голямата победителка и терминаторка в сезона - все е последна с два служебни гласа и все успява да се измъкне, защото баща й я чакал. Тия двамата голямо чакане, голямо нещо - цялата игра подчиниха на това. И двамата не ги пипа никой, защото единият чака, другият се надява. Но пък желанието за среща на тате не е чак толкова силно, че да пожелае да отиде на Чистилището.

Не мога да оправдая Ситнилска за телефона по никакъв начин. Кофти, че ще остави такова неприятно впечатление от себе си. Но в крайна сметка всеки "заслужава това, което заслужава".

П.П.: И да не забравите да изгасите лампите преди да си легнете, за да не харчите ток. Grinning

# 719
Аз лично не й вярвам, че е имала телефон, защото сестра й е имала нужда от подкрепа. Дори и да е истина причината, дано си е струвало да се орезили така след всички медали, които е спечелила.

Общи условия

Активация на акаунт