💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 833
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Айде пак Николчето решава съдбата на читави състезатели... С малоумни доводи.

# 2 566
  • София
Страхливки..Ива щеше да ги отвее...
Никол как надменно погледна..

# 2 567
Стрина, стрина стрина  айде гладиаторката идва. Бегай Радоооо.

# 2 568
  • sofia
Ами той Мастагарков си е по-добър по принцип.
На едно тежко многокомпонентно трасе, Мартин няма шанс срещу Благо.
Явно не се чувства уверен в силите си...отделно не може да си добър във всичко и той самият няма (или губи в някакви моменти) реална себеоценка на възможностите.
И само преди 10 Мин са се дрънчили с Дени за насоките и няма как изнервен да нареди пъзела под нейните наставления.

# 2 569
Само добавям още един Мъдев бисер---МЪЖЕВЦИ
Ох, лудницата е пълна! Мудева хубаво си мълчеше, сега като си отвори устата, остави всички зрители в ступор - ми тя не може да говори! "Перка на устата", "Намерила на хляба мекото"... Срам и резил! Rolling Eyes .
Да добавя "мъжката аудитория от племето"
Да беше продължила да мълчи. Изглеждаше така нежна, романтична и умна красавица, а то излезе, че е куха като хралупа.
Държанието към Момчи толкова нелепо, толкова неадекватно. Баси злобата и комплексите, които ги тресат с Мудев.
Пълни смешници.
Щях да задам риторичния въпрос, дали се срамуват, като се гледат сега, ама с тази изгладена мозъчна кора, надали осъзнават, колко смешно и жалко изглеждат.
И като контрапункт на простотията на Мудева, сдържания и възпитан Момчи, който не й влезе в тона и не й падна на нивото.
Евала. Харесвах го, оценявах колко е силен, но покрай селските изпълнения на Мудевци ми стана любимец номер 1.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:26 от sineva 1

# 2 570
Стрина, добре е промила мозъка на Николчи

# 2 571
  • София
Цецо и Ива на един вот аут. Това е супер нелепо изпълнение от продукцията.

# 2 572
  • София
И аз имам чувството, че нещо се е комплексирал от Мартин.
Явно и от Дени, щото не спира да я пляска по ръчичките, откакто почувства, че Мартин я цени като играч /не като жена, както някои подозират/ и онова половинчасово обяснение, че номинирал Мартин ей, така... без да иска... беше така жалко, че не знам как въобще реши, че ще му повярват.

# 2 573
Вили каква спортистка е била?

# 2 574
Виолетка умее да приказва, да ѝ пратят Мудева на укор

# 2 575
  • Euskal Herria
Мениджърката на многомилионната фирма на майка си, Дени, май си живее изяло тук? Интересно и  как управлява майка ѝ от тук фирма за даване на луксозни имоти под наем?

Дени до 18г възраст е живяла в София и е гледана от баща си.
Ако е ходила в Щатите е било на гости или за няколко години.
Дори се съмнявам да знае добър английски.

Скрит текст:
Фирмата не е многомилионна,нито има 60 души персонал,нито управлява имоти за милиони.
Агенцията я има 2ма служитeли,я не. Менажира евтини къщи в район,в който не бих стъпила,а какво остава да гледам деца там.
Визитката "служители" на Виолета са нейната приятелка и мъжа на съпруга й. Къщата,където снимат е наема за видеото просто.
Виолета си живее в апартамент в не особено уау квартал(не е гетото,но не е лъскав).
Вили е била бодибилдърка дълги години и е тренирала хора в зала (то й личи).
Хората,които я познават на живо,казват,че била майтапчийка и готина.
E, в "Един за друг" Денислава се оправда, че не знае българска история и не помня какво още, когато участваха в една викторина, защото не е учила в България. Била израснала и завършила образованието си в Щатите.

# 2 576
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мастагарков вече е смешен с тези напъни да се изтъква. Ай сакън някой да не се окаже по-добър и да изпъкне повече от него. Той ми е втората женичка след Гатьо. Като Дунев не участва в класацията, той е друга категория - кръстоска между мишка и квачка. Grinning

Никаква изненада за съвета. Стрина е от стара коза яре - побърза да си каже мнението първа, за да не сглупи Николчето и да избере битка.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:51 от Reinа

# 2 577
Никол имаше шанса да направи обрата на сезона и да я запомнят в крайна сметка с нещо готино. Но, уви, Виолета й е промила мозъка много добре. Жалко.

# 2 578
Вили каква спортистка е била?
Мисля, че фитнес състезател. Има снимки из нета.

# 2 579
Е това нямаше как да не се случи. Съвсем спокойно можеше да си изгонят директно Ива още вчера, нямаше смисъл да я пращат при изгнаниците.

Общи условия

Активация на акаунт